Ce-ţi prezic astrele între 2-8 decembrie

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 2-8 decembrie.

BERBEC

Nu vă puteţi detaşa de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturajul intim. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului acestora din dorinţa de a le deschide ochii rudelor dvs. Dorinţa de a deveni „liderul” tuturor iese,miercuri,la iveală.

TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi,se pare că toate planurile dvs. pot ieşi pe dos,dacă nu primiţi spijin. Joi,sunteţi efectiv blocată,dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou. Sâmbătă,toate par un vis urât!

GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic. Apar din senin tot felul de obstacole şi sunteţi decisă să vă lipsiţi de „ajutoarele” de până acum! După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,persoana iubită vă dovedeşte,în week-end,că este cam  lipsită de afecţiune.

 RAC

Veţi realiza în acest interval cât de important este jobul dvs. şi veţi uita,  mai ales la început,chiar şi de casă şi de familie. Munciţi cu multă plăcere,chiar şi cele care sunteţi şefe,cot la cot cu colegii dvs. Aveţi capacitatea să-i influenţaţi şi să potenţaţi calităţile celor cu care colaboraţi zi de zi. Este o perioadă propice şi pentru nativele celibatare,care vor reuşi,în mare parte,să fixeze data cununiei. Vi se poate reproşa,la mijlocul intervalului,că sunteţi prea optimiste şi foarte originale (aproape excentrice). Sectorul financiar şi starea de sănătate se încadrează însă în „cotele” normalităţii.

LEU

Ajungeţi la concluzia că toate speranţele pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate,dar şi că aţi fost permanent greşit sfătuită. Faceţi mari eforturi pentru ca cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să faceţi economii. Vi se pare anormal să tot repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ

Aveţi din nou şanse de a vă împlini visele,numai că nu aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de atât de mult ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum,nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfăţaţi,vă pune întrebări,ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ

Se pare că în tot acest interval nu „înţelegeţi” decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitorul apropiat şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. De vineri,amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Sunteţi sfătuită de către amici,miercuri,să participaţi la un proiect pe care îl consideraţi fără mari şanse de reuşită. Vineri,o rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR

Refuzaţi,marţi ori miercuri,o colaborare nu din răutate,ci pentru că vreţi să puneţi în practică un proiect personal foarte costisitor. Nu vă place când refuzaţi pe cineva,dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni întregul interval şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele pe care singură le-aţi propus şefilor direcţi. Faceţi însă joi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi. În week-end,multe imprudenţe.

VĂRSĂTOR

Îi admiraţi pe cei care au tot ce îşi doresc,dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Vreţi nu vreţi,trebuie să reconsideraţi,miercuri,solicitările celor care v-au ajutat la greu în urmă cu ceva timp. În week-end,este absolut necesar să-i răsplătiţi pe toţi cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI

Este foarte posibil să cedaţi nervos,la mijlocul săptămânii,şi să vă „judecaţi” prea aspru toată familia,la grămadă. Cineva drag face foarte multe presiuni joi asupra dvs. pentru a lua o decizie care o avantajează direct. Vineri şi sâmbătă,afişaţi înţelegere,o aprobaţi verbal,dar rămâneţi la părerea dvs.Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg