Ce-ţi prezic astrele între 20-26 ianuarie

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 20-26 ianuarie!

BERBEC

Mult prea optimiste şi prea energice,vă asumaţi responsabilităţi profesionale care vă depăşesc posibilităţile. Sunteţi foarte irascibilă şi faceţi mari eforturi miercuri să nu vorbiţi dur cu cei din anturajul profesional. Doar persoana iubită vă mai poate calma cât de cât la mijlocul intervalului! Aveţi tendinţa de a plăti şi unele „poliţe”,aşa că puneţi la cale cu răbdare şi meticulozitate strategii originale. Cele mai grave probleme vor fi declanşate însă de atitudinea persoanei iubite,care se revoltă şi vă impune o anumită conduită. Aveţi însă suficient noroc pentru a rezolva tot ceea ce vă nemulţumeşte!

TAUR

Reuşiţi să vă certaţi în acest interval şi cu prietenii cei mai fideli. Miercuri,nu ţineţi cont deloc de observaţiile şefilor. Cele care au cel mai neaşteptat succes sunt nativele patroane,pe care se pare că le avantajează joi conversaţiile şi toate propunerile. Scoateţi bani şi din piatră seacă!

GEMENI

Dacă nu aţi plecat încă la drum,vă răzgândiţi din pricina unei persoane dragi de care trebuie să aveţi grijă. Se va declanşa o criză financiară mică la mijlocul săptămânii pe neaşteptate. În general,în acest interval,vă concentraţi cu uşurinţă,gândiţi logic,munciţi mult şi doriţi experienţe noi.

RAC

Bănuiţi întreg intervalul că există persoane care vă invidiază şi acţionează împotriva dv.,dar chiar nu aveţi cum să dovediţi aceste lucruri. Miercuri,faceţi greşeli în planificarea şi cheltuirea banilor personali. În week-end,reacţiile dv. sunt prea brutale în comparaţie cu ceea ce le provoacă.

LEU

Se vor declanşa la începutul săptămânii unele conflicte din cauza unor femei răuvoitoare din anturajul profesional. Miercuri,veţi fi supusă unor tensiuni provocate de evenimente familiale neplăcute. Sâmbătă,vă simţiţi foarte obosită şi încercaţi să vă izolaţi pentru a vă putea odihni cât mai bine.

FECIOARĂ

Din cauza stării de nelinişte,provocaţi o discuţie consultativă cu cei împreună cu care munciţi sau cu rudele foarte apropiate. Cei din anturaj sunt amabili,mai cooperanţi,dar obositori prin insistenţele fără sfârşit. În week-end,vă plictisiţi şi vă oferiţi o scurtă,dar şi originală „vacanţă”.

BALANŢĂ

Vă uimiţi colaboratorii cu energia şi intuiţia dv. întregul interval. Aveţi un program profesional atât de încărcat,încât nu mai aveţi timp de persoana iubită sau de rudele apropiate. Veţi descoperi foarte curând că nu totul depinde de resursele financiare. Sfârşitul de săptămână e foarte pasional.

SCORPION

Vă grăbiţi marţi să le comunicaţi celor dragi faptul că aţi fost promovată aşa cum speraţi. În acest interval,vă adaptaţi la situaţii sau la propuneri profesionale care vă schimbă aproape în totalitate planurile de viitor. Vi se comunică oportunităţi şi restricţii care vă obligă să fiţi mai prudentă.

SĂGETĂTOR

Sunteţi cam „împrăştiată” şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra problemelor mai importante. Aţi fost convinsă până acum că veţi putea rezolva toate problemele,dacă aveţi suficienţi bani. La sfârşitul intervalului,vi se comunică de către şefii direcţi o schimbare nu doar din domeniul profesional.

CAPRICORN

Suportaţi intervenţiile şefilor dvs. actuali destul de greu,mai ales că v-aţi cam obişnuit să acţionaţi după cum vă taie capul. Situaţia familială vă alarmează,iar miercuri veţi provoca discuţii cu aproape toate rudele. Nu sunteţi suficient de atentă şi pierdeţi prea multe „amănunte” importante.

VĂRSĂTOR

Vă ambiţionaţi suficient pentru a redeveni persoana plină de dinamism pe care o invidiază toată lumea şi porniţi la… „luptă” (vă „nimiciţi” adversarii). Miercuri şi joi,cu zâmbetul pe buze,interveniţi în viaţa celor dragi şi le faceţi multe surprize plăcute. În week-end,mulţi prieteni şi drumuri.

PEŞTI

Nu ţineţi cont de avertismente şi plecaţi la drum lung la începutul intervalului pentru a fi alături de cei dragi. Miercuri şi joi,înţelegeţi greşit nişte intervenţii care au menirea numai să vă ajute. Cum nu aţi fost până acum o fire dictatorială,cei dragi vă iartă. Simţiţi un periculos dor de ducă!Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg