Ce-ţi rezervă astrele între 27 aprilie – 4 mai

1 73926 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 27 aprilie – 4 mai.

BERBEC

Creativitatea acestor native şi dorinţa de a munci nu sunt puse la îndoială de nimeni,numai că sunt prea pretenţioase şi foarte meticuloase,dar gata să lase baltă activităţile ce nu se desfăşoară după standardele lor. Miercuri,unele native sunt nevoite să suporte o intervenţie chirurgicală minoră.

TAUR

După ce au cutreierat aproape tot timpul pe diverse coclauri,aceste native îşi canalizează întreaga energie către familie şi casă. Se implică din tot sufletul în ajungerea la un consens cu ceilalţi membri ai familiei lor,dar vor să şi schimbe casa din temelii ori să găsească o locuinţă mai bună.

GEMENI

Prietenii şi rudele prin alianţă nu le vor lăsa în pace până nu vor programa o fărâmă de concediu,care să le aducă şi puţină relaxare. Există un pericol real pentru cele care au divorţat şi trebuie să stabilească limitele partajului,pentru că fostul partener va încerca să le escrocheze „legal”.

RAC

Pentru toate nativele,şansele financiare se multiplică în aşa măsură,încât este posibil să apară probleme în privinţa investirii în siguranţă a acestora. Joi,prietenii le enervează prin simpla prezenţă. Excesele sexuale devin „periculoase” pentru cele care nu vor să devină mame în această perioadă.

LEU

Susţinute în acest interval de prieteni şi de rudele apropiate,aceste native îşi spulberă efectiv adversarii,dar nu iartă nici greşelile partenerului de cuplu. Excesiv de energice,dar şi pline de pasiune şi de sentimente extreme,cele mai multe native se pot avânta în afaceri noi cu succes deplin.

FECIOARĂ

Prea nervoase şi dornice de răzbunare,cele mai multe native fac planuri originale,dar nu lipsite de pragmatism,pentru a obţine satisfacţii din „luptele” pe care le iniţiază zi de zi. Este un interval suportat fără probleme,numai de nativele foarte tinere şi de majoritatea celibatarelor „june”.

BALANŢĂ

Majoritatea nativelor sunt ajutate din plin,atât de rude,cât şi de prieteni,să depăşească problemele care apar de-a lungul intervalului. Starea emoţională şi sănătatea fragilă sunt suficiente pentru a le crea un disconfort „stabil”. Cele ce ating limita superioară de stres sunt însă celibatarele.

SCORPION

Cele care încă nu au primit funcţii de şefe ori nu au fost promovate până acum,cunosc în acest interval recunoaşterea meritelor în domeniul profesional. Nu vor fi însă mulţumite,deoarece familia le va vedea din ce în ce mai rar. Chiar şi nativele casnice au în această perioadă succese la care nici nu îndrăzneau să viseze. Primesc bani mulţi,dar pentru care muncesc foarte mult,fără a mai avea timp pentru relaxarea dorită. Nu mai au timp nici pentru „activităţile” erotice,nici pentru păstrarea imaginii de excepţie. Problemele de sănătate sunt pentru marea majoritatea a nativelor minore.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă nu le convine,aproape toate nativele vor trebui să facă drumuri mai lungi sau mai scurte,unele şi peste hotarele ţării. Pentru toate,este o perioadă dificilă pentru examene şi testări de orice fel. Intervalul este benefic îndeosebi pentru cele ce nu sunt mulţumite de actualele joburi.

CAPRICORN

Cele mai multe native sunt din ce în ce mai decise să plece într-o vizită de lungă durată la o amică pe care nu au mai văzut-o de ceva timp. Fac cheltuieli numeroase,fără să ţină cont că epuizarea economiilor poate deveni foarte periculoasă,nefiind susţinute financiar nici de partenerul de cuplu.

VĂRSĂTOR

Pentru toate familistele,problemele create de partenerul de cuplu se diversifică,se accentuează,aşa că nu prea mai au timp pentru a-şi „fundamenta” planurile personale de viitor. Şansele financiare apar şi dispar într-o manieră imprevizibilă,iar bugetul nu mai poate fi planificat cu rigoare.

PEŞTI

Sensibilitatea emoţională a acestor native atinge cote maxime,iar originalitatea scapă de sub control şi sunt caracterizate ca excentrice. Cele care nu au reuşit să plece în concediu nu mai au răbdare de miercuri cu nimeni,iar colegii de serviciu şi persoana iubită sunt primii „penalizaţi” drastic.