Ce-ţi rezervă astrele între 30 dec. 2011- 5 ian. 2012

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 30 dec.- 5 ian. 2012.

BERBEC

Creativitatea acestor native şi dorinţa de a munci nu sunt puse la îndoială de nimeni,numai că sunt foarte pretenţioase şi meticuloase,dar gata să lase baltă toate activităţile care nu se desfăşoară după standardele lor. Unele sunt nevoite să suporte chiar de Revelion musafiri prea puţin amabili.

TAUR

După ce au cutreierat toată luna,aceste native îşi canalizează întreaga energie către familie şi locuinţa personală. Se implică vineri,din tot sufletul,în ajungerea la un consens cu ceilalţi membri ai familiei,dar vor să şi schimbe casa din temelii pentru a sărbători Revelionul în condiţii optime.

GEMENI

Prietenii şi rudele nu le vor lăsa în pace până nu vor programa o fărâmă de concediu,care să le aducă cât de cât şi puţină relaxare. Există un pericol real pentru cele care au divorţat şi trebuie să se stabilească limitele partajului,pentru că fostul partener va dori cu siguranţă să le escrocheze.

RAC

Şansele financiare se multiplică miercuri în aşa măsură,încât este posibil să apară probleme în privinţa exploatării în siguranţă a acestora. Joi,prietenii le enervează prin simpla prezenţă. Excesele sexuale pot deveni foarte „periculoase” pentru cele care nu vor să devină mame în această perioadă.

LEU

Împinse de planeta războiului,Marte,care tranzitează Casa a doua în acest interval,toate nativele îşi spulberă efectiv adversarii şi nu iartă în niciun caz greşelile partenerului de cuplu. Excesiv de energice,dar foarte cheltuitoare şi cu sentimente extreme,se avântă în afaceri de anvergură.

FECIOARĂ

Prea nervoase şi dornice de răzbunare,fac planuri originale,dar nu lipsite de pragmatism,pentru a obţine satisfacţii din „luptele” pe care le iniţiază zi de zi,cu plăcere maximă. Este un interval suportat fără probleme numai de nativele extrem de tinere şi de majoritatea celibatarelor „june”.

BALANŢĂ

Sunt ajutate din plin,atât de rudele apropiate,cât şi de prieteni,să depăşească problemele care apar de-a lungul întregului interval. Starea emoţională şi sănătatea cam fragilă sunt suficiente pentru a le crea destul disconfort. Cele care ating limita superioară de stres sunt celibatarele.

SCORPION

Chiar şi nativele casnice au în această perioadă succese la care nici nu îndrăzneau să viseze până acum. Cele care încă nu au primit funcţii de şefe ori nu au fost promovate încă,cunosc în acest interval recunoaşterea tuturor meritelor în domeniul profesional. Pot primi vineri bani foarte mulţi.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă nu le place în mod deosebit,aproape toate nativele vor trebui să facă drumuri mai lungi sau mai scurte,unele şi peste hotarele ţării. Este însă şi o perioadă dificilă pentru examene şi testări de orice fel. Intervalul este benefic pentru cele ce nu sunt mulţumite de actualele joburi.

CAPRICORN

Cele mai multe native tinere sunt din ce în ce mai decise să plece într-o vizită de lungă durată la o amică pe care nu au mai văzut-o de ceva timp. Toate fac numeroase cheltuieli,fără să ţină cont că epuizarea economiilor poate deveni periculoasă,nefiind susţinute financiar de partenerul de cuplu.

VĂRSĂTOR

Foarte optimiste,sârguincioase,dar şi cam irascibile,sunt decise să facă mari schimbări,care să le asigure înainte de toate prosperitatea. Banii vor veni absolut pe neaşteptate,din activităţi desfăşurate în echipă. De regulă,vorbesc prea mult şi nu pot să păstreze secrete,cu toate că îşi propun să fie misterioase. Îşi pedepsesc partenerul de cuplu,mai ales dacă nu este chibzuit şi face investiţii nesigure. Unele se bazează pe moşteniri sau alte acte notariale care să le asigure îmbunătăţirea bugetului. Altele adoptă „programe” profesionale noi şi sunt gata să-şi schimbe calificarea. Vor avea un Revelion de vis.

PEŞTI

Sensibilitatea lor emoţională atinge din nou cote maxime,iar originalitatea scapă de sub control şi sunt caracterizate ca excentrice. Nativele care nu au reuşit să plece în concediu nu mai au răbdare în acest interval cu nimeni,iar colegii de serviciu şi persoana iubită sunt primii „penalizaţi”.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg