Ce-ţi rezervă horoscopul între 20-26 aprilie

1 73926 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 20-26 aprilie!

BERBEC

Cele mai multe native vor fi „pedepsite” în diverse feluri pentru independenţa pe care o afişează cu poate prea mare plăcere. Mamele consideră că spre binele copiilor trebuie să fie extrem de severe şi lipsite de maleabilitate. Cele ce încă lucrează au conflicte colegiale majore marţi şi miercuri.

TAUR

Pot avea un concediu de vis în care să-şi facă noi şi foarte folositori amici. Majoritatea nativelor refuză maternitatea şi preferă să „copilărească”. Situaţia profesională dă naştere multor conflicte mai ales la începutul intervalului,dar relaţia cu partenerul de cuplu rămâne în continuare excelentă.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Majoritatea nativelor se bucură de o relaxare financiară plăcută,care le lipseşte în bună parte de stres. Starea de sănătate este mai bună şi le permite să se implice în activităţi de sezon de scurtă durată. De altfel primesc la începutul intervalului oferte profesionale pentru activităţi atractive (unele sunt promovate pe neaşteptate). Celibatarele îşi vor prezenta pretendenţii familiei,fără să pregătească însă „evenimentul” din timp. Cele care au copii se dedică trup şi suflet educării acestora. Toate nativele sunt senzuale,dar şi foarte ambiţioase. Problemele reale se pot ivi din recuperarea unor moşteniri.

RAC

Vor renunţa la călătorii,la cele mai multe plăceri personale,doar pentru a putea să facă rost de bani cu care să achite datoriile familiei. Au colaboratori foarte puternici,care încearcă să le ajute,însă prietenii şi amicele uită cu totul de ele ori le „judecă” excesele fără niciun pic de milă.

LEU

La începutul intervalului,îndeosebi familistele îşi impun punctul de vedere în cuplu,cu riscul de a se separa de partener. Celibatarele „cântăresc” din toate punctele de vedere şi cu mare atenţie pretendenţii. Este necesar să consulte un cardiolog pentru a evita eventualele probleme de sănătate.

FECIOARĂ

Foarte energice,dar şi lipsite de răbdare,uită să mai facă planuri amănunţite înainte de a-şi „pedepsi” partenerii cam „neascultători”. În aceste condiţii,vor apărea multe surprize,din care prea puţine vor fi plăcute. Celibatarele se gândesc numai la căsătorie şi aleg pretendentul cel mai bogat.

BALANŢĂ

Cele mai multe native vor fi nevoite să colaboreze cu adversarii lor consacraţi pentru a păstra un nivel de viaţă acceptabil. Nativele mame încearcă să-şi apere copiii,care sunt criticaţi şi admonestaţi chiar de amicele lor. Celibatarele găsesc pretendenţi şi în localităţile în care se deplasează.

SCORPION

Optimismul lor pare cam exagerat în faţa multitudinii de probleme familiale şi profesionale. De miercuri,aproape toate nativele sunt nevoite să renunţe la ce le face mai multă plăcere. Unele sunt fericite doar pentru că vor deveni mămici,iar altele pentru că au primit confirmare pentru un masterat.

SĂGETĂTOR

Din dorinţa de a se relaxa cât de cât,vor accepta să plece în excursii sau chiar în călătorii mai lungi,împreună cu persoane care le enervează şi le stresează. Întreg intervalul,problemele profesionale rămân actuale,aşa că nu îşi pot canaliza creativitatea,dar îşi păstrează intact optimismul.

CAPRICORN

Muncesc foarte mult,cu plăcere şi multă dăruire,numai că persoana iubită le atrage atenţia că ar trebui să dedice ceva mai mult timp şi relaţiei lor sentimentale. La sfârşitul intervalului,nu ţin cont totuşi de nimic şi aproape că uită că mai au şi alte „obligaţii” în afara celor profesionale.

VĂRSĂTOR

Aproape toate celibatarele au şansa să spere că vor găsi un alt partener,mai puţin cicălitor. Toate planifică călătorii la care au visat ani de zile şi speră că vor fi susţinute financiar de prietenii lor. Este necesar să renunţe la excesele alimentare pentru a nu ajunge la consultaţii suplimentare.

PEŞTI

Întreg intervalul,majoritatea nativelor preferă să rupă orice relaţie sentimentală şi se dedică întru totul muncii,cu un fel de furie creatoare. Consideră că şi-au găsit drumul în viaţă,sunt foarte pretenţioase şi cu colegii lor,dar nu li se poate reproşa nimic din punct de vedere profesional.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să aflu Ascendentul,să ştiu viitorul despre sănătate,viaţa mea de familie şi situaţia financiară.”

Valeria Stancu,născută pe data de 12 noiembrie 1956 la ora 3:30,în Bucureşti Soare în Scorpion cu Ascendent în Balanţă. Cele cinci planete din semne de apă vă „dăruiesc” multă intuiţie,sensibilitate emoţională,empatie şi strategie. Foarte inteligentă şi frumoasă,vă bucuraţi şi de mult pragmatism,care v-a ferit să faceţi greşeli ireparabile. Dacă ora de naştere este corectă,situaţia financiară a fost şi va rămâne mai mult decât acceptabilă. Viaţa de familie pare pustie din diverse cauze (printre care şi munca multă sau departe de casă). În ce priveşte starea de sănătate,în 2012 se poate accentua tensiunea arterială oscilantă sau se pot agrava problemele de la nivelul picioarelor.