Ce-ţi rezervă horoscopul între 22 - 28 august

1 74619 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 22 - 28 august.

BERBEC

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită – când vă sărută,când vă respinge sau chiar vă ridiculizează. Sensibilitatea dv. e pusă la grea încercare la mijlocul intervalului,atât de colegi,cât şi de partenerii dv. de „afaceri”. Pot avea loc separări neprevăzute şi conflicte fără importanţă.

TAUR

Începeţi intervalul prin recuperarea unor sume importante de la colegi şi prieteni şi uitaţi pentru moment toate nemulţumirile de săptămâna trecută. Vă implicaţi într-o multitudine de activităţi şi intenţionaţi să treziţi şi interesul „profesional” al persoanei iubite. De joi,posibile colici renale!

GEMENI

Munciţi foarte mult şi cu plăcere,dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturajul profesional,în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune,chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

RAC

În cazul în care aţi făcut invitaţii rudelor apropiate,nu veţi fi stresată de prezenţa acestora,însă dacă vor decide să vă facă o surpriză şi vin neanunţate,atmosfera din casa dv. va deveni de-a dreptul explozivă. În continuare,există multe aspecte care favorizează deplasările lungi peste hotare.

ZODIA NOROCOASĂ-LEU

Nu numai că reluaţi relaţiile cu rudele apropiate şi cu toţi amicii,dar faceţi şi numeroase drumuri scurte,cele mai multe pentru a rezolva probleme juridice ori administrativ birocratice. Persoana iubită nu vă mai scapă din ochi şi vă „escortează” din proprie iniţiativă de câte ori poate,chiar dacă este „bolnavă” de gelozie! La sfârşitul intervalului,reuşiţi să scăpaţi de datorii,graţie unor sume primite pe neaşteptate. Tensiunea arterială mare şi reumatismul le vor supăra doar pe doamnele care au depăşit 65 de ani.

FECIOARĂ

Situaţia financiară este şi mai înfloritoare,aşa că vă simţiţi îndreptăţită să faceţi multe excese,care mai de care mai exagerate şi mai periculoase pentru sănătatea dv. Cu ajutorul persoanei iubite reuşiţi să stabiliţi noi relaţii de amiciţie prin care aplanaţi nişte conflicte familiale mai vechi.

BALANŢĂ

Aveţi ocazia să puneţi în practică idei financiare minunate şi să fiţi aprobată de toţi cei interesaţi de finalizarea unor activităţi inedite. Nu scăpaţi însă de pesimism,în parte din cauza datoriilor faţă de prieteni,care parcă nu se mai sfârşesc. Tinerele celibatare se răzgândesc joi din nou.

SCORPION

Descoperiţi cu stupoare că aveţi din ce în ce mai mulţi duşmani şi bănuiţi (pe nedrept) că persoana iubită are acelaşi fel de sentimente faţă de dv. ca şi aceştia. La sfârşitul intervalului,vi se pot confirma bănuielile şi nu ştiţi cum să reacţionaţi. În plus,apar şi destule decepţii financiare.

SĂGETĂTOR

Nativele care au reuşit să se mute în altă locuinţă vor descoperi şi dezavantajele acestei schimbări drastice. Prietenii dv. vin în vizită din ce în ce mai mulţi,iar banii sunt parcă din ce în ce mai puţini. Celibatarele se îndrăgostesc de un coleg de serviciu,dar nu reuşesc încă să-l cucerească.

CAPRICORN

Sunteţi atât de prinsă de problemele dv. profesionale,încât vi se pare ciudat când veniţi acasă foarte obosită şi găsiţi seară de seară casa plină de prietenii care se declară extrem de îngrijoraţi de nivelul de oboseală la care aţi ajuns. Celibatarele pot pleca de abia acum în călătoriile visate.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă o promovare profesională ori chiar aveţi şansa să găsiţi un job mai bun,care să vă asigure prosperitate în următorii cinci ani. Persoana iubită este plecată ori are un program foarte încărcat şi nu aveţi cu cine să vă sfătuiţi. Amicii nu vor să vă influenţeze şi preferă să nu comenteze.

PEŞTI

Sunt avantajate în mod deosebit nativele studente,care vor primi aprobări de burse externe pentru lucrări originale şi competente. Celibatarele exclud orice intenţie matrimonială pentru a se putea afirma profesional mai bine. Intuiţia le ajută pe toate să se bucure de succes în orice domeniu preferat.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog frumos să-mi faceţi o astrogramă din punct de vedere profesional,sentimental şi despre sănătate. Vă mulţumesc foarte mult!”

Nicoleta Roxana,născută pe data de 14 iulie 1978,la ora 12:45,în Bucureşti.Soare în Rac cu Ascendent în Balanţă. Romantismul şi sentimentalismul celor patru planete din semne de apă este aproape anulat de influenţa celor două planete din Fecioară,care vă încarcă în mod deosebit cu pragmatism şi perfecţionism. Profesional,se pare că v-aţi ales profesia potrivită,deoarece vă aduce şi mulţumire financiară. Începând din această lună,veţi lua o decizie foarte importantă din punct de vedere profesional,care are legătură însă doar cu starea de sănătate. În cazul în care vi se recomandă de către medicii specialişti să apelaţi la chirurgie,nu amânaţi în niciun caz intervenţia! La cât de originală sunteţi,este greu de crezut că veţi accepta să fiţi „tutelată” de un soţ.Recente

actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg