Cel mai sexy cadou pentru fiecare semn zodiacal

1 73163 original jpg jpeg

Mai sunt doar câteva zile până la Valentine’s Day şi încă nu ştii ce să îi iei partenerului? Vrei ceva care să vorbească în locul tău şi să îi spună cât de mult îl iubeşti? Iată ce apreciază fiecare semn zodiacal.

Berbec

Berbecul este dinamic,plin de energie şi vitalitate,iar darul tău trebuie să reflecte acea energie vibrantă. Deci trebuie să fie ceva colorat şi sexy. Cum ar fi o pereche de boxeri,aluzie la o promisiune de sex foarte animată.

Taur

Acesta apreciază muzica bună,vinurile fine şi mâncarea delicioasă. O cină romantică merge direct la inimă. Dacă nu eşti cea mai bună bucătăreasă,comandă ceva de la restaurantul lui favorit.

Gemeni

Sunt gânditori şi vorbăreţi. Semnele de aerapreciază cadourile cerebrale. Cărţile,dispozitivele electronice,o tabletă,s-ar putea să încânte nativii. Totuşi,vorbim de romantism,deci du-te spre un film de dragoste la care să vă uitaţi împreună.

Rac

Este uşor să câştigi inima unui Rac cu orice cadou i-ai lua. Fie şi doar o lumânare parfumată. Faptul că te-ai gândit la el este destul de romantic. Ce zici,însă,de o baie relaxantă,cu petale de trandafiri şi lumină difuză?

Citeşte şi:Află care sunt cele mai răzbunătoare zodii!

Leu

Apreciază cadourile. Punct. Apreciază,însă,şi mai mult,cadourile chic,precum spectacolele de teatru atemporal. Dar să ne îndreptăm atenţia spre ceva mai intim,cum ar fi un curs de dans în doi. Bachata?

Fecioară

Este un superstiţios,iar un sărut sub vâsc este semnul clar că sunteţi sortiţi unul altuia. Sau un jurământ (reînoit) de iubire veşnică. Bine,dacă vrei să îi faci un cadou material,ai grijă să fie frumos împachetat. Contează pentru o Fecioară,mai mult decât ce se ascunde sub ambalaj.

Balanţă

O poză cu voi doi este ideală,deoarece nativii se dedică trup şi suflet celor dragi. Totuşi,fiind guvernată de Venus,Balanţa adoră şi cadourile senzuale. Cu o plimbare cu trăsura  sau cu un concediu la Viena îl dai pe spate.

Citeşte şi:Cum îţi salvează viaţa premoniţiile

Scorpion

Este un semn zodiacal foarte sexy si pasional. Deci planifică ceva intim,să nu fiţi decât voi doi,cu telefoanele închise şi cu multă fantezie. Aveţi o noapte la dispoziţie să faceţi toate nebuniile care vă trec prin cap. Poker pe dezbrăcate?

Săgetător

Nu le plac lucrurile făcute pe jumătate,dar adoră să călătorească… oriunde. Deschide calculatorul şi rezervă bilete către orice destinaţie. Neprevăzutul poate fi minunat uneori.

Capricorn

Sunt practici,aşa că nu te gândi să îi compui o poezie,căci îţi va râde în faţă. În schimb,îi place să preia controlul în dormitor,deci lasă-te ghidată de el,de Ziua Îndrăgostiţilor.

Vărsător

Orice îi stârneşte curiozitatea este indicat când vorbim de cadourile pentru Vărsători. Vizitaţi un castel bântuit,apoi retrageţi-vă la un hotel. Adrenalina va contribui la reuşita nopţii.

Peşti

O noapte romantică,la un hotel pe malul mării este cadoul perfect pentru Peşti. Este iarnă,şi ce? Zgomotul valurilor mării infuriate poate fi la fel de minunat iarna ca şi vara. 



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg