Cele 5 zodii care pur şi simplu au ghinion în amor. Eşti pe lista scurtă?

1 shutterstock 1635847021 jpg jpeg

Experienţa de viaţă ţi-a oferit indicii că faci parte din categoria acelor nativi care nu sunt chiar norocoşi în dragoste? Iată ce spun astrele în această privinţă! Dacă te afli în topul celor cinci ghinionişti în amor, ia partea bună a lucrurilor: nu vei mai repeta greşelile din trecut, ci te vei strădui să pui în ordine lucrurile şi pe plan sentimental.

Cine nu îşi doreşte să fie iubit, să aibă aproape acel partener care te face să zâmbeşti, să te susţină, să te încurajeze şi să evoluezi, astfel încât să simţi că poţi cuceri lumea? Următorii native din zodiac întâmpină probleme reale în a găsi jumătatea, dar misiunea nu este imposibilă, ci doar mai complicate. Analizează clasamentul de mai jos şi vezi dacă semnul care îţi guvernează existenţa se numărră printre „norocoşi‟

Berbec

Dacă eşti Berbec, cel mai probabil eşti de ceva vreme în căutarea sufletului-pereche. Tu eşti pretenţioasă când vine vorba despre felul în care partenerul de cuplu trebuie să fie. Adesea, cauţi nod în papură şi asta te împiedică să te simţi împlinită în dragoste. Nu vei găsi iubirea uşor, însă nici nu te vei da bătută.

Scorpion

Pe lista cu zodii ghinioniste în amor putem trece şi Scorpionul, care ocupă o poziţie fruntaţă, din cauza temperamentului. Femeia Scorpion este misterioasă, profundă, însă mereu are un scop bine setat, chiar şi în dragoste. De aceea va face orice să îşi atingă scopul. Este o femeie cu un puternic auto-control şi care atrage mulţi bărbaţi. Natura ei greu de clintit, însă, o poate face nepregătită de relaţii. Şi asta pentru că niciodată nu face compromisuri, ceea ce va frustra orice bărbat. Care este partenerul perfect în funcţie de zodie? Pentru Scorpion trebuie să fie răbdător, înţelegător şi docil.

Capricorn

Deşi pare molcom şi fără farmec aparte, Capricornul este dominant în cuplu. Este pragmatic din natură şi va avea ţeluri bine stabilite şi în iubire. Dacă eşti Capricorn, află că te poţi simţi neliniştită dacă eşti cu un partener care nu îţi merită timpul şi eforturile. Ai nevoie mereu de stabilitate emoţională pentru a evita să intri în relaţii de cuplu toxice.

Vărsător

Nativii din această zodie se află înn categoria celor care nu au noroc în dragoste. De ce? Pentru că oferă prea mult şi pentru că sunt mereu preocupaţi de fericirea partenerului de cuplu. Femeia Vărsător are nevoie de un iubit care oferă cu aceeaşi dăruire. Femeia Vărsător caută să găsească la partenerul de cuplu înţelepciune. Ea vrea să înveţe de la iubitul său.

Peşti

Peştii sunt plini de imaginaţie şi creativitate. Visează mult şi au nevoie de un partener care apreciază această latură. Peştii sunt zodii care nu au noroc în dragoste pentru că nu se decid rapid şi adesea tind să aleagă parteneri nepotriviţi. În plus, se tem de confruntări şi nu îşi doresc să rănească pe nimeni, ceea ce face o despărţire un lucru foarte complicat. Cei născuţi în această zodie au nevoie de partener de cuplu ce comunică excelent. Astfel le va veni mai uşor să îşi exprime gândurile şi trăirile.

@shutterstockRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg