Cele mai bârfitoare zodii la femei

1 66348 original jpg jpeg

Semnul zodiacal sub influenţa căruia suntem născuţi îşi pune amprenta şi în comportamentul nostru. Cel puţin aceasta este părerea astrologilor. Iată care sunt, conform acestora, cele mai bârfitoare zodii la femei:

Berbec. Femeilor din această zodie le displace total să bârfească,însă se întâmplă ca ele să se pripească şi să îşi formează păreri greşite despre oamenii din jur (şi de multe ori acestea sunt negative),fără să-i cunoască prea bine. Însă,nu împărtăşeşte aceste impresii şi altora,iar atunci când îşi dau seama că s-au înşelat asupra unei persoane fac tot posibilul să se revanşeze.

Leoaicele se numără printre cele mai bârfitoare zodii la femei

Taur. Deşi susţine că nu bârfeşte şi că urăşte din tot sufletul acest lucru,în realitate,lucrurile nu stau deloc aşa. Este drept că femeia taur nu iniţiază niciodată o bârfă,dar atunci când cineva discută despre o persoană cunoscută,nici ea nu poate să se abţină la a-şi da cu părerea.

Gemeni. Femeile care au acest însemn zodiacal par că nu pot să trăiască fără să bârfească. Nu ratează niciun prilej de a vorbi despre persoanele cunoscute şi să le evidenţieze părţile mai puţin bune. Nu se dau înlături nici atunci când vine vorba să vorbească despre un străin.

Rac. Cele care au acest însemn zodiacal adoră să împrăştie bârfele. Nu se pot abţine să nu spună şi altora ceea ce au mai aflat.

Leu. Femeile leu ştiu toate detaliile despre persoanele din jurul lor şi le place să dezvăluie şi altora informaţiile interesante pe care le deţine. Şi sunt foarte fericite când fac acest lucru. Oricum nu e de mirare. Leoaicele fac parte din gaşca bârfitoarelor din horoscop.

Fecioară. Par femeie foarte drăguţe şi sufletiste,dar fiecare fecioară ascunde un strop de răutate. Pentru aceste femei,bârfa este un tip de amuzament şi îşi vorbeşte pe la spate fiecare persoană din viaţa ei. Acesta este motivul pentru care femeile din zodia fecioarei nu prea au prieteni.

Cele mai bârfitoare zodii la femei:scorpion şi peşti

Balanţă. Nici nu le place bârfa,nici nu le displace. Nu deschid niciodată o discuţie despre o persoană care nu e de faţă,dar atunci când o altă persoană o face,se implică cu mare plăcere în discuţii.

Scorpion. Femeile scorpion sunt cele mai bârfitoare din tot zodiacul. Şi încearcă să-i determine pe toţi din jurul ei să se implice în astfel de discuţii care-i plac şi o distrează.

Săgetător. Acestor femei nu le place să vorbească despre alţii şi se şi retrag atunci când alte persoane încep să bârfească. Nu îi place să bârfească şi chiar evită grupurile în care se practică această activitate.

Capricorn. Deşi se arată dezgustată de cei care bârfesc,femeia capricorn ajunge să-i vorbească pe la spate chiar pe bârfitori. Aşa că nu prea ştim ce să spunem despre persoanele care au acest însemn zodiacal.

Vărsător. Femeile vărsător nici nu obişnuiesc să vorbească despre alte persoane şi nici nu sunt interesate să întreţină astfel discuţii atunci când alţii le iniţiază.

Peşti. Deşi nu acceptă eticheta de bârfitoare,femeia peşti vorbeşte pe la spate pe oricine,despre orice.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg