Cele mai fericite zodii ale anului

1 80435 original jpg jpeg

Mulţi se întreabă ce este fericirea şi pornesc zi de zi în căutarea ei, în speranţa că o vor găsi. Alţii, mai sceptici din fire, preferă să nu alerge după ea şi au răbdare să apară la momentul potrivit. De aceea, unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune că îşi vor primi răsplata de fericire în acest an.

Gemeni

Dacă la începutul anului aveai toate motivele să fii tristă şi să suferi de depresie, află că fericirea îţi bate la uşă, aşa că trebuie să îi deschizi. O persoană minunată va apărea în viaţa ta, exact ca o rază de soare, care te va lumina şi îţi va readuce zâmbetul pe buze. În plus, s-ar putea să găseşti bucuria în câteva lucruri mărunte din preajma ta, cărora înainte nu le dădeai mai deloc importanţă.

Leu

Deşi fericirea este scumpă pentru tine, în prezent nu mai ţii cont de bani când vine vorba de bucuria sufletului tău. Fie că mergi într-o binemeritată vacanţă, fie că îţi cumperi ceva frumos de îmbrăcat, doar pentru tine, acest lucru te binedispune şi te mai scoate din rutină. La mijloc de an, o oportunitate majoră în carieră s-ar putea să îţi aducă şi mai multe zile fericite.

Balanţă

Pentru tine, fericirea se rezumă la dragoste, la acel sentiment sublim, după care tânjeşti de atâta timp. Anul acesta, vei avea toate motivele să zâmbeşti şi să renaşti, asta pentru că vei întâlni pe cineva care să îţi schimbe complet viaţa. Vei trăi într-o euforie continuă, vei fi mai visătoare şi vei încerca să laşi deoparte grijile. Încearcă să renunţi şi la timiditate şi fii cât mai expansivă, ca partenerul să te cunoască mai îndeaproape.

Săgetător

Despre tine, se poate spune că ai tras lozul câştigător, căci vei fi cea mai fericită zodie a anului. Practic, vei avea împliniri pe toate planurile, însă mulţumirile vor veni în mod progresiv, şi nu toate în acelaşi timp, aşa cum te-ai fi aşteptat. Vei avea şansa să îţi recâştigi încrederea în sine printr-o nouă oportunitate în carieră şi, cel mai probabil, vei cunoaşte o persoană specială, care te va schimba în bine în totalitate. Deci, ce mai aştepţi? Zâmbeşte!

Sursă foto: www.sayidaty.netRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg