Cele mai toxice cupluri ale zodiacului

1 80374 original jpg jpeg

Deşi au impresia că se iubesc, există câteva cupluri de zodii care pur şi simplu nu au ce căuta împreună. Fie din cauza faptului că sunt mult prea diferiţi, fie pentru că sunt firi prea vulcanice, cert este că nu pot avea o relaţie, ba chiar îşi fac rău unul altuia dacă formează un cuplu. Află care sunt acestea!

Rac şi Leu

În timp ce nativul Rac este emoţional şi dă totul în dragoste, nativul Leu are multe incertitudini pe care le pune pe tapet şi i le reproşează celui de lângă el. Nativul Rac nu suportă să audă critici, mai ales din partea persoanei pentru care se sacrifică atât de mult. Relaţia celor doi nu numai că nu este de durată, dar stă sub semnul incompatibilităţii încă de la început.

Capricorn şi Vărsător

Ambele semne zodiacale sunt atât de încăpăţânate, încât nu are cum să iasă ceva bun din relaţia lor. Cei doi se distrug reciproc prin dorinţa lor de a deţine controlul şi de a avea întotdeauna dreptate. Nu suportă gândul că s-ar putea subordona unul altuia sau că ar putea face compromisuri din dragoste. Unde mai pui că gândesc atât de diferit încât au tendinţa să îşi construiască vieţi separate? Relaţia lor este sortită eşecului.

Gemeni şi Fecioară

În timp ce nativul Gemeni este visător şi dornic de plăcerile lumeşti, nativa Fecioară este raţională şi îşi doreşte o viaţă lipsită de griji, în care lucrurile materiale să fie pe primul loc. De multe ori, aceasta îi aduce critici nativului Gemeni, care pur şi simplu începe să nu o mai suporte, ba chiar să o evite. Relaţia dintre cei doi se termină mereu cu certuri şi scandaluri şi ei nu pot ajunge la o înţelegere.

Berbec şi Balanţă

Aceste două semne zodiacale se pot iubi enorm, dar există atât de multe diferenţe între ei care îi separă, încât o relaţie serioasă le-ar da şi mai multe bătăi de cap. Legătura dintre cei doi este un paradox: se atrag fizic, dar se resping emoţional. Pur şi simplu, niciunul dintre ei nu e capabil să se pună în locul celuilalt şi să empatizeze cu dorinţele acestuia. Nativul Berbec este încăpăţânat iar nativa Balanţă trăieşte într-un Univers paralel...

Scorpion şi Peşti

Relaţia dintre cele două semne zodiacale este soră cu imposibilul, asta pentru că sunt extrem de diferiţi şi nu au niciun punct în comun. Este una dintre cele mai toxice legături, tocmai pentru că nativul Scorpion este foarte tranşant şi posesiv, în timp ce nativa Peşti este emoţională şi idealistă. Cei doi nu ajung la niciun numitor comun în discuţiile lor, ba chiar descoperă pe zi ce trece tot mai multe diferenţe.

Taur şi Săgetător

Nativul Taur nu va putea ţine niciodată pasul cu nativa Săgetător care este mereu în căutarea şi explorarea lucrurilor noi din viaţa ei. Cei doi nu au foarte multe în comun, motiv pentru care se plictisesc repede unul de celălalt. Ba mai mult, nativul Taur este mereu pus pe ceartă şi se gândeşte numai la binele propriu, lucru care răneşte orgoliul Săgetătorului.

Sursă foto: www.netdoctor.co.ukRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg