Puncte forte în funcţie de zodie

1 48080 original jpg jpeg

Ambiţie, motivaţie, emoţie, mai mulţi bani sau un serviciu mai bun? Ce îţi doreşti pentru anul 2011? În funcţie de zodia în care te-ai născut, astrele ţi-au pregătit surprize nenumărate. Iată câteva dintre acestea!

Berbec:21.03-21.04

Se anunţă schimbări importante,te vei asocia într-un nou proiect cu cineva dintre prieteni şi vei îndrăzni mai mult când vine vorba de afaceri. Jupiter nu trece prin semnul tău decât o dată la 12 ani. Nu rata această şansă care va avea loc din ianuarie până în iunie. De asemenea,se arată câteva probleme în căsnicie şi rutina se poate instala cu repeziciune. Pătratul lui Pluto ar putea crea o diversiune prin care provoacă o atracţie fascinantă şi inaccesibilă. Ţine cont de cerinţele inimii şi nu te lăsa pradă tentaţiilor care ţi-ar putea distruge relaţia.

Date cheie:Aprilie:te aşteaptă o realizare profesională.Mai,iulie şi noiembrie:reuşeşti să închei alianţe profitabile.August:evită să le faci pe plac nervilor.Cele mai bune luni:ianuarie,martie,prima jumătate a lunii mai,de la sfârşitul lunii iunie la începutul lunii iulie,august şi noiembrie.

Taur:22.04-21.05

Motivaţia te va ajuta să muţi şi munţii din loc şi este posibil să redescoperi o veche pasiune. Dragostea va înflori în viaţa ta,iar libidoul va fi la cote maxime,mai ales în a doua jumătate a anului. Vei avea tendinţa de a pune totul la îndoială,dar ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă şi să nu ai încredere în oamenii care te înconjoară.

De la mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii iunie,august şi la mijlocul lunii noiembrie până la sfârşitul lunii decembrie:ascultă dorinţele proprii şi încearcă să le pui în practică.

Cele mai bune luni:februarie,de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lunii iunie,jumătatea lunii septembrie şi decembrie.

Gemeni:22.05-21.06

Îţi consolidezi prezentul ca să ai rezultate mai bune pe viitor,îţi dezvolţi aptitudinile profesionale şi te faci indispensabilă la locul de muncă. Anul aceste este bine să dezvolţi relaţia cu partenerul de viaţă şi să faci compromisuri în ceea ce priveşte căsnicia. Nu este o perioadă prielnică pentru a-ţi face un nou iubit.

Februarie,aprilie şi iulie:înţelegi lucrurile de care ai nevoie pentru a face afacerile să fie prospere.

Martie şi decembrie:înveţe să gestionezi mai bine situaţiile de urgenţă.

Cele mai bune luni:martie,mai,iunie şi septembrie.

Nu aştepta să ai parte de prea multe minuni anul acesta,aşa că pariază pe muncă,perseverenţă şi luciditate. Nu lăsa distanţa să intervină în căsnicie şi dedică-ţi mai mult timp în compania celui drag. Vei avea tendinţa de a renunţa la anumite planuri care nu au toate datele sigure.

Martie,până la mijlocul lunii mai,în iunie şi decembrie:este timpul să nu mai întârzii şi să îţi faci la timp treburile de la muncă.

Lunile aprilie şi august:păstrează-ţi calmul şi nu răspunde la provocări.

Cele mai bune luni:aprilie,iulie şi octombrie.

Cu Jupiter în buzunar,afacerile sunt în conformitate cu dorinţele tale,mai ales în lunile ianuarie şi mai. Anul acesta este un moment ideal pentru a negocia o mărire de salariu. Ar trebui să nu mai fii atât de cheltuitoare şi să-ţi pui puţină ordine în finanţe.

Martie,aprilie şi mai:e timpul să câştigi bani.

Din 20 septembrie până la jumătatea lunii noiembrie:nu flirta cu ilegalitatea,ci foloseşte-te de spiritul diplomatic pentru a rezolva un conflict.

Cele mai bune luni:ianuarie,mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai,august şi noiembrie.

Fecioară:23.08-21.09

Anul acesta,reuşeşti să-ţi pui ordine în gânduri şi să te hotărăşti ce vrei de la viaţă. Îţi place jocul şi ai tendinţa de a face lucruri mai puţin plăcute pentru a-ţi pune în aplicare planurile. În dragoste,îţi merge din ce în ce mai bine şi reuşeşti să reaprinzi focul pasiunii.

Între 10 şi 25 mai:bucură-te de câştiguri nesperat de mari.

Cele mai bune luni:iulie,20 august,16 noiembrie,25 septembrie,decembrie.

Înveţi din greşelile de anul trecut,îţi faci socotelile şi cu fruntea sus o iei de la capăt,ca Saturn să nu te prindă nepregătită. Începi să-ţi gestionezi cu atenţie bugetul şi să pui bani deoparte. Relaţia de cuplu nu merge prea bine? Ia măsurile de rigoare şi pune lucrurile în ordine. Comunicarea este calea succesului.

20 februarie până în luna iunie,sfârşitul lunii iulie şi octombrie:este cazul să reacţionezi,să iei iniţiative în viaţa ta.

Aprilie,august şi până la 20 septembrie:probleme în cuplu.

Cele mai bune luni:martie,iunie şi noiembrie.

Vei fi mai puternică pe toate planurile în anul ce vine. La serviciu,încearcă să asculţi de sfatul superiorilor şi vei fi avansată. Nu-ţi impune punctul de vedere în faţa partenerului şi ceva mai multă răbdare ar pica la ţanc.

Pe 20 august,în septembrie şi decembrie:Pune activitatea în serviciul pasiunilor tale.

Cele mai bune luni:primele 15 zile din ianuarie,aprilie,iulie,octombrie şi decembrie.

Îţi asumi responsabilităţile şi vei face multe angajamente serioase în anul 2011. Aceste decizii reflectă o mai mare încredere în tine. Încrederea şi loialitatea din cuplu prevăd un an de dragoste senină şi împliniri sufleteşti.

Martie,aprilie:iniţiativele de marketing şi de găsirea unor noi contacte pot genera un real succes.

Martie,iulie şi 15 noiembrie:spiritele se pot încălzi,dar trebuie să-ţi păstrezi calmul.

Cele mai bune luni:mai,august şi noiembrie.

Capricorn:21.12-19.01

Viaţa amoroasă va lua o turnură neaşteptată. Ai multe şanse să lucrezi în afara ţării şi să călătoreşti de plăcere unde îţi poţi găsi sufletul pereche.

15 aprilie,1 august,20 septembrie:stres,un program de încărcat ... pentru a gestiona situaţii de urgenţă,nu te lăsa copleşită de ritmul încărcat.

Cele mai bune luni:prima jumătate a lunii ianuarie,din 10 iunie până pe 20 august,15 Mai.

Stabilitatea fizică,creşterea responsabilităţilor familiale sau profesionale,achiziţii imobiliare. Toate aceste lucruri o să te dea peste cap în acest an. Vei avea tendinţa să te supraestimezi şi rişti să fii decepţionată.

25 mai,20 septembrie până la sfârşitul lunii octombrie:dacă exagerezi cu critica,conflictele sunt inevitabile.

Cele mai bune luni:10-30 iunie din 15 septembrie 10 octombrie şi noiembrie.

O oportunitate unică de a deschide noi orizonturi,pentru a permite să trăiască din plin şi irezistibil atras. Există încă două luni (ianuarie şi februarie) pentru nativii din ultimul decan să se bucure de o oportunitate unică de a transforma vieţile lor. În viaţa sa privată,al doilea semestru poate trezi inimile adormite:un punct de atracţie secret s-ar putea veni şi condimenteze ziua. Desigur,nu uşor,dar vibrant,în cazul în care secretul este bine pastrat.

20 februarie,10 martie,a doua jumătate a lunii mai şi august:arată de ce esti capabilă la locul de muncă.

Cele mai bune luni:ianuarie,aprilie,octombrie.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg