Cucereşte-l vara asta în funcţie de zodie

1 58649 original jpg jpeg

Vara asta e momentul ideal să-l cucereşti pe bărbatul visurilor tale! Iar pentru a te asigura că nu dai greş, ţine cont de zodie. Acest lucru îţi promite rezultate garantate!

 Berbec (21 martie – 21 aprilie) 

Eroul

Bărbatul din zodia Berbec vrea să fie eroul tău şi să te salveze fie dintr-o căsnicie nefericită,fie dintr-o situaţie dificilă. Te vede ca pe o creatură slabă,vulnerabilă şi sensibilă,incapabilă să se apere. Nu contează că tu te descurci în orice situaţie,arată-i că ai mare nevoie de el şi va fi la picioarele tale

Unde îl întâlneşti?

Într-o sală de sport sau în parc,la alergat.

Zile faste:29 iulie – 6 august.

Taur (22 aprilie – 21 mai)

Profesorul

Bărbatul născut subsemnul Taurului vrea să scoată la lumină ce e mai bun din tine. Şi va face tot posibilul să te ajute să te faci remarcată,pentru că vede în tine nu ceea ce eşti,ci ceea ce ai putea fi. Ca să-l cucereşti te poţi baza fără să dai greş pe feminitatea ta.

La cinematograf,la vernisajul unei expoziţii de artă modernă sau într-un restaurant stilat.

Zile faste:7 -18 august

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sensibilul

Bărbatul din Gemeni este în căutarea sufletului pereche,care îi seamană atât de mult încât nici măcar nu poate fi distins de al lui. Ideea e să nu fii prea expansivă şi strălucitoare de la început,căci s-ar putea să-l intimidezi. Şi încearcă să-l faci să râdă,căci îi palc foarte mult femeile vesele.

La cursurile uneiuniversităţi de vară,la teatru sau la un spectacol de jazz.

Zile faste:29 iulie – 5 august şi 29 august – 6 septembrie

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Veşnicul copil

Bărbatul din zodia Racului trăieşte cu nostalgia copilăriei,perioada cea mai fericită din viaţa sa. Într-o relaţie cu el vei juca mereu rolul mamei,pe care nu o poţi egala în nicio privinţă,indiferent cât de mult te străduieşti. Dacă îţi doreşti cu adevărat o astfel de relaţie nu uita că va trebui să te trezeşti dimineaţa şi să-i faci cafeaua,să-i calmezi angoasele şi să-l răsfeţi în permanenţă.

Unde îl întâlneşti?

La o lansare de carte sau într-o vizită la mătuşa lui.

Zile faste:11 – 29 august

Leu (22 iulie – 21 august)

Cuceritorul

Leul este un bărbat care vrea să fie mereu în centrul atenţiei şi îşi va îndrepta atenţia doar spre femeile care îl admiră. Şi care,la rândul lor,stârnesc admiraţie. Trebuie să fii frumoasă,atrăgătoare şi strălucitoare în orice moment al zilei. Şi cu cât vei capta mai mult atenţia celorlalţi,cu atât o vei avea şi pe a lui.

La un concert (probabil al său) sau la bordul unui vas de croazieră.

Zile faste:29 iulie – 5 august şi 29 august – 23 septembrie

Fecioară (22 august – 21 septembrie)

Intelectualul

Bărbatul din zodia Fecioară este o adevărată eminenţă cenuşie. Dotat cu o mare forţă spirituală,are capacitatea de a te controla şi de a te ghida. În schimbul acestui favor pecare ţi-l face va trebui să-i dai senzaţia de securitate şi să-i treci cu vederea unele defecte. Nu-l interesează nimic din ceea ce ţine de realitate,de aceea te va lăsa pe tine să te ocupi de chestiunile administrative. De asemenea,este foarte gelos şi ar trebui să eviţi să vorbeşti despre fostele tale relaţii.

Într-o librărie sau într-o cafenea.

Ziele faste:primele zile ale lunii august.

Balanţa (22 septembrie – 21 octombrie)

Răsfăţatul

Bărbatul Balanţă vrea să fie cucerit de o femeie senzuală şi sexy. Vrea de la tine să fii o amantă perfectă şi o femeie elegantă şi cu simţul umorului. Vă veţi petrece zilele ascultând muzică şi făcând dragoste,în ciuda tuturor constângerilor. Pregătşte-te de momente de tandreţe incredibile.

Unde îl întâlneşti?

La restaurant,văslind pe un lac sau în sala de aşteptare a unui psihanalist...

Zile faste:1-5 august

Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie)

Ambiţiosul

Şi-a vândut locul din rai pentru a avea parte de toate bunurile tereste,de putere şi de lux desăvârşit. Iar tu trebuie să fii cea care îl ajută să atingă succesul în orice domeniu. În plus,trebuie să fii o amantă ireproşabilă. Alături de el,vei fi mereu în alertă pentru că nu poţi avea încredere deplină.

La o degustare devinuri,la o serată sau într-un loc sumbru şi bizar.

Zile faste:7 – 14 august

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Însetatul de absolut

Bărbatul Săgetător vrea să cucerească absolutul. Te va urma oriunde,şi cu cât mergi mai departe cu atât este mai bine. Face totul ca să te cucerească,dar tu trebuie să faci tot posibilul să-ţi păstrezi misterul. Nu trebuie să te asemeni cu femeile pe care le cunoaşte,ci să fii pe cât posibil diferită.

La o petrecere,la o terasă şic sau la o manifestaţie.

Zile faste:29 iulie – 5 august şi 30 august – 8 septembrie

Capricorn (22 decembrie – 21 ianuarie)

Mizantropul

Capricornului nu-i plac oamenii şi,mai ales,nu-i plac femeile. Dacă poţi rezista privirii sale tăiaose,ai trecut testul. Când este rece,fii tandră. Dacă e pesimist,arată-te plină de viaţă. Dacă se teme de căsătorie,povesteşte-i de mariajul perfect al părinţilor tăi. Trebuie să-ţi dai silinţa să-l impresionezi,dar nu uita să-l asiguri în permanenţă de interesul tău. Este mai puţin sigur pe el decât pare...

Unde îl întâlneşti?

Pe vârful unui munte,rătăcind pe străzile unui oraş sau vizitând un muzeu.

Zile faste:15 – 22 august

Vărsător (22 ianuarie – 19 februarie)

Visătorul

Vărsătorul este mereu în căutarea marii iubiri. El vede în poveştile de iubire adevărate reîntâlniri şi nu se opreşte niciodată din acest demers mai mult iluzoriu. Pentru a-l cuceri trebuie să rămâi mereu misterioasă,pentru că realitatea nu-l prea interesează fiind lipsită de senzaţional,şi să înlocuieşti cuvintele cu priviri cu subînţeles.

Pe o ambarcaţiune de lux sau practicând sporturi extreme.

Zile faste:30 august – 7 septembrie

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Vizionarul

Cei născuţi sub zodia Peştilor sunt recunoscuţi pentru spiritul lor vizionar. Dar ca să facă tot ce şi-a propus are nevoie de inspiraţie. Timpul limitat însă nu-i permite să trăiască o mare iubire şi alături de el vei fi doar amanta din umbră. Ca să-l cucereşti pe bărbatul indiferent din Peşti trebuie să ai aerul unei femei fatale şi încăpăţânarea acesteia.

Pe holurile unui minister,la o întâlnire de afaceri sau într-un centru de cercetare.

Zile fasteRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!