Cum influenţează intrarea lui Marte în Capricorn. Unele zodii vor avea parte de schimbări drastice

1 horoscop 2020 zodii noroc jpg jpeg

În perioada 16 februarie - 30 martie, Marte se va afla în zodia Capricornului, ceea ce va însemna schimbări drastice pentru unele zodii.

Cum vor fi influenţate zodiile, află mai jos:

BERBEC

În intervalul 16 februarie-30 martie, Marte în Capricorn aduce un accent important în sectorul carierei care, astfel, va deveni un pol de interes pentru voi. Concret, acest aspect vă va obliga să depuneţi un efort pentru a vă menţine într-o funcţie ori pentru a fi acceptaţi într-un context de activitate cu grad mare de dificultate. Parcursul vostru profesional în acest răstimp impune seriozitate, maturitate şi responsabilitate.

Martie, lună de foc pentru Vărsător! Horoscop pentru fiecare zodie în luna Mărţişorului!

TAUR

Marte în Capricorn dinamizează sectorul ideilor superioare, al învăţăturii şi perfecţionării prin studiu sau al conştiinţei. Între 16 februarie şi 30 martie, veţi fi obligaţi să vă supuneţi unor rigori sau să adoptaţi un mod de viaţă care presupune disciplină, rigoare, metodă. Mai mult, va trebui să sacrificaţi unele plăceri ori confortul unui mod de viaţă lipsit de griji pentru a obţine o performanţă sau a evolua în plan profesional.

GEMENI

Marte în Capricorn vă aduce evenimente stringente care privesc relaţiile materiale şi băneşti cu terţe persoane. Acest tranzit introduce o notă acută, de conflict, de situaţie-limită sau de reevaluare a unui proiect din perspectiva unor limitări juridice sau constrângeri instituţionale. Pentru că respectiva problemă nu se va rezolva mai devreme de şase săptămâni, va fi nevoie de răbdare, maturitate, logică şi rezistenţă nervoasă în faţa unor ipostaze dezamăgitoare sau enervante.

RAC

Tranzitul planetei Marte prin Capricorn influenţează sectorul relaţiilor parteneriale, intensificând toate aspectele complicate, blocante, greu de soluţionat, conturate în ultimii doi ani. Marte va introduce însă dorinţa de revanşă şi tendinţa de a refuza soluţiile oneste.

LEU

Marte în Capricorn va accentua, timp de şase săptămâni, disfuncţiile organice instalate în ultimii doi ani. Există un risc de accidente la nivelul sistemului osos (fracturi, entorse, luxaţii), dar şi de deteriorări ale calităţii masei osoase prin pierderea calciului şi a altor minerale (osteoporoză). În aceste răstimp, se pot produce sau accentua deformări osoase (scolioză, lordoză, hernie de disc), care îi privesc pe copiii şi adolescenţii aflaţi în proces de creştere.

Luna martie va fi senzaţională pentru ele. Două zodii îşi vor schimba complet vieţile

FECIOARĂ

Intervalul 16 februarie-30 martie este marcat de blocaje afective amplificate de intrarea în sectorul relaţiilor sentimentale a planetei Marte. Va fi un răstimp anevoios chiar şi pentru cei maturi sau cu mult echilibru interior: vă veţi înţelege greu cu copiii ori vă veţi lovi de zidurile de indiferenţă dintre voi şi cei dragi vouă.

BALANŢĂ

Tranzitul lui Marte prin Capricorn va aduce, în cazul vostru, în perioada 16 februarie-30 martie situaţii speciale în viaţa de familie care nu pot fi rezolvate uşor, care generează blocaje. V-aţi putea confrunta cu dificultatea de a vă înţelege cu un membru de familie refractar – din motive de vârstă înaintată, boală, dezinformare, egoism etc. – la toate sugestiile şi soluţiile oferite. Această stare de lucruri va dura şase săptămâni şi se va colora cu tensiuni, dispute, ambiţii şi revolte de o parte şi de alta a baricadei'.

SCORPION

Marte în Capricorn vine, în cazul vostru, în funcţie de vârstă şi de loc sau de rol în societate, cu blocaje, amânări, întârzieri. Procesul de învăţare va fi greoi, lent şi asociat cu ostilitate faţă de o materie sau o etapă de viaţă şcolară (examen, test, concurs). Cei mai tineri dintre voi vor da semne de revoltă şi vor respinge unele metode de predare şi verificare a cunoştinţelor.

Află previziunile astrologilor, aici! Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg