Berbec

Ai tendinţa de a te concentra pe nişte probleme care în realitate nu există. Este important ca în această lună să acorzi mai multă atenţie odihnei, pentru a putea să analizezi cu mai multă atenţie situaţiile cu care te confrunţi.

Taur

Este posibil să primeşti o veste bună pe plan financiar, în această lună. O investiţie pe care ai făcut-o aduce cu sine primele efecte pozitive. Pe de altă parte, luna martie nu este una potrivită pregătirilor pentru o călătorie cu prietenii.

Veşti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin în luna martie

Gemeni

Luna aceasta este una benefică atât pe plan fizic, cât şi psihic. Ai multă energie pozitivă şi reuşeşti să duci la bun sfârşit tot ceea ce îţi pui în minte. În plus, după data de 21 martie faci o schimbare importantă în viaţa ta.

Rac

Nu îţi ies lucrurile aşa cum îţi doreşti, în special pentru că nu reuşeşti să cooperezi cu o anumită persoană. Pe de altă parte, mijlocul lunii vine cu o schimbare de atitudine şi începi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.

Leu

În această lună reuşeşti să rezolvi problemele financiare cu care te tot confrunţi de ceva vreme. Acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în tine şi, prin urmare, începi să munceşti mai mult pentru lucrurile pe care ţi le doreşti.

Fecioară

Reuşeşti să comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru îţi deschide noi uşi spre aspiraţiile pe care le ai. Pe de altă parte, este important să nu îţi faci prea multe planurile în această lună, pentru că lucrurile au tendinţa să fie imprevizibile. Adaptează-te din mers!

Eşti Peşti? Joacă la Loto, că te pândeşte norocul! 3 zodii care se vor îmbogăţi în 2020

Balanţă

Intimitatea şi romantismul sunt în centrul atenţiei în această lună şi, prin urmare, o să petreci multi timp de calitate alături de partenerul de cuplu. De asemenea, reuşeşti să faci lucrurile cu pasiune la locul de muncă şi, astfel, atragi atenţia superiorilor.

Vezi continuarea zodiilor aici