Cum îţi alegi vacanţa în funcţie de zodie

1 58907 original jpg jpeg

Poate nu crezi în horoscop, dar, chiar dacă pare greu de crezut, semnele zodiacale influenţează o mulţime de lucruri. De exemplu, cum să-ţi alegi vacanţa.

Iată ce vacanţe sunt recomandate  nativilor din cele 12 zodii:

Berbec

Pentru nativii din această zodie sunt recomandate vacanţele active,cu multă mişcare în aer liber. Berbecii vor fi fericiţi să poată face sport,deoarece ei chiar cred că nimic nu poate fi mai bun decât odihna activă.

Taur

Preferă o vacanţă liniştită în afara oraşului.. Taurii adoră picnicurile grandioase,sunt fini cunoscători ai lucrurilor bune,experţi ai stilului elegant şi al bucătăriei de calitate. Taurilor le plac hotelurile elegante,situate în locuri pitoreşti. Iar dacă în preajmă sunt şi muzee sau centre culturale,e şi mai bine.

Gemeni

Nativii din Gemeni vor aprecia o vacană în locuri exotice. Ei caută varietatea,vor multă agitaţie în jur ca să se simtă bine. Vacanţa ideală este o excursie în străinătate unde pot întîlni oameni noi,culturi noi şşi să se distreze.

Rac

Sunt încântaţi de lux şi romantism,majoritatea fiind persoane introvertite. În vacanţe evită locurile aglomerate. O aventură romantică într-un loc situat la malul mării va fi vacanţă ideală pentru cei din Taur.

Leu

Un adevărat nativ din Leu va căuta o viaţă luxoasă,alături de celebrităţi. Leii urăsc mediocritatea,ei nu se simt bine decât într-o societate aleasă,de persoane bogate şi celebre,şi adoră lucrurile de firmă.

Fecioara

Celor din Fecioară le recomandăm o vacanţă într-o  staţiune balneară. Persoane serioase şi pedante,nativii din Fecioară sunt permanent în căutarea idealului şi sunt atenţi la amănunte. De aceea,hotelul pe care-l va alege va trebui să aibă un personal bine pregătit,care va şti să-i satisfacă pretenţiile.

Balanţa

Reprezentativ pentru cei din această zodie este faptul că doresc să-şi petreacă vacaţa în oraş. Apreciază liniştea şi armonia,sunt experţi în lucruri frumoase,artă. În vacanţă vor vizita cu mare plăcere muzee şi expoziţii.

Scorpion

Cei din Scorpion iubesc extremele. Viaţa unui Scorpion nu va fi completă fără stres. Sunt pasionaţi de natură,de aceea evită „căile bătătorite” şi sunt pasionaţi de „distracţii extreme”.

Săgetător

Sunt aventurieri,putem spune că sunt născuţi să fie călători. Cercetează mediul înconjurătoe,întreaga lume puţin câte puţin. În vacanţă,Săgetătorii vor căuta libertatea şi aventurile.

Capricorn

Nativii din această zodie preferă odihna în aer liber. Se spune că acest semn zodiacal este cel mai serios. Capricornii nu sunt spontani. Deseori,vor renunţa în favoarea păcii şi liniştii,pentru că preferă să se odihnească decât să facă o plimbare pe jos sau cu bicicleta.

Vărsător

Celor din Vărsător le plac vacanţele neobişnuite,pentru că apreciază orice ieşire din monotonia zilnică. Sunt deseori înaintea vremurilor şi ăşi aleg singuri calea de urmat. Cu cât e mai neobişnuit locul de vacanţă,cu atât e mai interesant modul în care ăşi petrece timpul un Vărsător.

Peşti

Pentru ei,o vacanţă romantică este perfectă. Cei din zodia Peştilor sunt visători,romantici,sensibili şi vulnerabili. Locurile pitoreşti situate în apropierea unei ape le atrag atenţia.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg