Cum îţi arată că te iubeşte, în funcţie de zodia lui. Taurii preferă faptele, Peştii, îmbrăţişările

1 shutterstock 1453348058 jpg jpeg

Există multe lucruri pe care bărbaţii le fac pentru a le arăta partenerelor cât de mult le iubesc. Poate unii bărbaţi le cumpără flori, alţii îşi duc iubitele la cine romantice, filme sau spectacole. Iată cât de romantic poate fi partenerul tău în funcţie de zodie?

Fiecare persoană îşi arată dragostea în diferite moduri. Nu te speria dacă nu îţi spune zilnic că te iubeşte! Partenerul tău se poate manifesta prin diferite gesturi. Chiar o simplă îmbrăţişare poate reprezenta dragostea pe care el ţi-o poartă. Unele bărbaţi preferă să se exprime prin cuvinte, iar alţii prin gesturi. În acest caz, astrologia este asul sub mânecă şi ne învaţă cum îşi arată iubirea fiecare zodie în parte.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă un bărbat din zodia Berbec te iubeşte, cu siguranţă deja ai aflat! Asta pentru că berbecii sunt direcţi şi îndrăzneţi. Dacă doreşti câteva dovezi suplimentare de iubire, probabil că el îşi va dori să te atingă, să te strângă pur şi simplu de mână sau în braţe. De asemenea, el îşi va dori să îţi arate cât de atletic este şi, dacă începe să aibă concurenţă, cu siguranţă va dovedi că el arată mult mai bine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt recunoscuţi drept regii preludiului şi o să îţi arate că te iubeşte, acordând atenţie fiecărei părţi a corpului tău. Dacă simte că eşti obosită, el te va răsfăţa cu un masaj. De asemenea, când un bărbat Taur te îmbrăţişează, cu siguranţă el îţi arată că te iubeşte. Totodată, Taurul când este îndrăgostit simte nevoia să impresioneze cu multe cadouri frumoase.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

În general, gemenii sunt foarte sociabili şi adoră să vorbească, aşa că atunci când un bărbat din zodia gemeni nu vorbeşte şi se abţine de la comentarii, este foarte clar că te iubeşte. De asemenea, bărbatul geamăn va încerca să obţină un zâmbet de la tine şi să te sărute, atunci când te aştepţi cel mai puţin, deoarece nu îşi poate controla fericirea.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă te iubeşte, bărbatul născut sub semnul Rac va fi mereu implicat 100% emoţional în relaţie. Dacă îi vei spune lucruri dureroase, el nu va fugi, ci va sta aproape de tine, indiferent de context. Bărbatul din zodia Rac are faţă de partener o grijă constantă, precum grija pe care o poartă un părinte faţă de copilul său.

Leu (23 iulie - 22 august)

Când un bărbat Leu este îndrăgostit, cu siguranţă toată lumea din jurul său va afla asta, deoarece va simţi nevoia să se dea în spectacol şi să le vorbească tuturor despre norocoasa din viaţa lui. De asemenea, bărbatul născut sub semnul Leului îşi va arăta dragostea mergând cu tine la plimbare sau poate să te conducă la medic. De asemenea, el va face multe lucruri ciudate pentru a-şi arăta curajul şi pentru a te impresiona.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fiind un semn de pământ, Fecioarele nu pun accentul neapărat pe gesturile mari, ci îşi va arăta iubirea prin bunele sale maniere. Un alt indiciu este modul în care el va aprecia comportamentul tău. De regulă, Fecioara este un semn care are idei destul de fixe, iar dacă te va lăsa să îi schimbi anumite gesturi, cu siguranţă te iubeşte

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Toată lumea iubeşte zodia Balanţă, deoarece este un semn căruia îi place să rezolve multe probleme dificile. Bărbatul născut sub acest semn obişnuieşte să păstreze distanţa fizică faţă de cei din jur. Dacă era un loc liber pe scaun, dar a ales să stea pe canapea lângă tine, cu siguranţă este un semn bun. De asemenea, dacă are sentimente pentru tine, bărbatul Balanţă o să îţi ofere informaţii pe toate subiectele care te interesează.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un bărbat Scorpion îşi arată dragostea prin săruturi lungi şi pasionale, care sunt atât de intense, încât te-ai putea pierde în ele. De asemenea, el va avea ochi doar pentru tine, indiferent de locul în care te-ai afla. Chiar dacă eşti la o petrecere sau acasă, dacă este îndrăgostit de tine, îl vei putea surprinde când te priveşte lung.

Săgetător (22 noiembrie - 22 decembrie)

Dacă un bărbat Săgetător te iubeşte, primul semn arată că este mereu prezent fizic lângă tine, deoarece Săgetătorului îi place să se mişte constant şi să călătorească. Ai urmărit recent alături de un Săgetător o comedie romantică, iar el te-a apucat de mână şi te-a sărutat? Acestea sunt alte modalităţi prin care îţi arată că te iubeşte.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea unui Capricorn se citeşte chiar pe chipul său, deoarece atunci când este îndrăgostit Capricornul tinde să fie euforic. De asemenea, el va încerca să te complimenteze, să te facă să te simţi bine alături de el şi totodată va scoate din joben cele mai bune glume ca să te facă să râzi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un bărbat născut sub semnul Vărsătorului este destul de popular în anturajul său, însă discret când vine vorba de zona amoroasă. Dacă decide să te prezinte tuturor prietenilor, asta înseamnă că sigur te iubeşte. De asemenea, el adoră să te atingă pe spate sau pe mână, atunci când te aştepţi cel mai puţin.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Persoanelor născute sub semnul Peşti le plac foarte mult îmbrăţişările. De aceea bărbatul Peşti cu siguranţă te va sufoca cu îmbrăţişările şi cu vorbele frumoase. De asemenea, el îşi arată dragostea făcându-ţi diverse masaje, la picioare sau pe spate.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg