Cum să rezolvi conflictele, în funcţie de zodie

1 67052 original jpg jpeg

Fără să vrei, ajungi să te cerţi şi să-i spui vorbe care dor tocmai celui la care ţii mai mult? N-ar fi rău să afli care sunt sensibilităţile partenerului tău de cuplu pentru a evita certurile cât mai mult posibil.

Berbec (21.03 – 19.04)

Nativii acestei zodii nu suportă să le fie îngrădită libertatea de acţiune. Încearcă să nu le spui ce şi cum să facă. E ultimul lucru pe care vor să-l audă cu atât mai puţin de la persoana iubită. Acordă-le independeţa de care au nevoie şi nu vei avea parte de conflicte.

Taur (20.04 – 20.05)

Dacă iubitul sau soţul tău este născut în zodia Taur înseamnă că ştii deja cât de mult ţine la confortul şi la siguranţa lui. Prin urmare,îl deranjează şi chiar devine încăpăţânat în cazul în care-i ceri să cheltuiască mai puţin pentru ceea ce-i place şi-i sporeşte confortul.

Gemeni (21.05 – 21.06)

Cei născuţi sub semnul Gemenilor sunt firi duale. Simt nevoia să fie ascultaţi şi înţeleşi. Acordă-i răbdarea şi timpul tău partenerului nativ al acestei zodii,chiar dacă de-a lungul discuţiilor voastre pare să ajungă cu greu la subiect.

Rac (22.06 – 22.07)

Despre nativii în zodia Rac se ştie că au nevoie de dovezi permanente de dragoste. Cu cât îi acorzi mai multă atenţie şi-l susţii în ceea ce face profesional şi nu numai,cu atât mai iubitori vor fi.

Leu (23.07 – 22.08)

Partenerul tău este născut sub semnul Leului? Află că dintre toţi nativii altor zodii,el tânjeşte cel mai mult după atenţia persoanei dragi. Ignoră-l şi-l vei lovi în amorul propriu,ceea ce-l va face să se gândească serios la o despărţire.

Fecioară (23.08 – 21.09)

În cazul în care cel drag ţie e născut în zodia Fecioară,află că,deşi n-o arată,adoră să fie apreciat chiar şi pentru mici realizări. Cu cât îi arăţi mai mult simpatia şi preţuirea ta,cu atât va munci şi mai mult. În schimb,dacă-l critici,devine încăpăţânat.

Balanţă (22.09 – 22.10)

Nativii în Balanţă sunt adepţii relaţiilor calme,deci nu le face deloc plăcere să se certe. Dacă sunt neglijaţi,tind să-şi facă gânduri negre. Cel mai bun antidot:discuţiile deschise care-l ajută să-şi spună păsul şi care-ţi permit să clarifici lucrurile.

Scorpion (23.10 – 21.11)

Firea independentă şi încăpăţânată a partenerului tău născut sub semnul Scorpionului ar trebui să te convingă să te gândeşti de două ori când vrei să-i spui ce să facă. Iubeşte să deţină controlul în majoritatea situaţiilor şi să aibă parte de toată încrederea ta.  Poate nu reuşeşte întotdeauna să fie la înălţimea aşteptărilor,dar se străduieşte din greu. Ce te costă să-i arăţi că-l apreciezi?

Săgetător (21.11 – 20.12)

Constrângerile îţi pot arunca în aer o relaţie clădită alături de o persoană născută în zodia Săgetător,pentru că-i place foarte mult să-i dai libertate de mişcare. Nu e vorba că nu te iubeşte,dar dacă-l îngrădeşti îi arăţi că de fapt tu nu ţii îndeajuns la el.

Capricorn (21.12 – 19.01)

Ar face orice şi ar munci oricât numai să nu ajungă să trăiască de pe o zi pe alta. Încearcă să nu-l cicăleşti dacă te deranjează că n-are timp prea mult pentru tine,altfel va răbufni când te aştepţi mai puţin. Respectă-i munca,timpul pe care-l acordă slujbei şi-ţi va fi devotat.

Vărsător (20.01 – 18.02)

Visător,partenerul tău nativ al zodiei Vărsător nu suportă să aduci vorba de realităţile vieţii şi să-l sâcâi în privinţa lucrurilor pe care nu le face. În general,ezită să se certe cu tine,dar ar fi mai bine să discuţi cu delicateţe subiectele sensibile pentru că răbdarea lui e limitată.

Peşti (19.02 – 20.03)

Nu te aştepta de la el să muncească din greu,pentru că părerea lui despre viaţă este că trebuie trăită cu pasiune,cu intensitate. Dacă şi-ar petrece timpul mai mult muncind,ar simţi că viaţa trece pe lângă el. Eşti deschisă la ieşiri şi călătorii spontane,ba chiar ai multe idei de distracţii? Atunci un partener născut în zodia Peşti ţi s-ar potrivi mănuşă!