Cum suferă zodiile după o despărţire. Ţi se potriveşte?

1 despartire zodii jpg jpeg

Cine nu ştie ce înseamnă să îţi simţi inima frântă după o despărţire? Fiecare om reacţionează diferit, pentru că poveştile de dragoste sunt diferite. Cu toate acestea, astrologii s-au pus de acord în privinţa reacţiilor pe care le au nativii din zodiac, atunci când ies dintr-o relaţie. Citeşte concluziile lor şi află cum şi cât suferă zodiile din dragoste.

În faţa deciziei de a pune punct unei relaţii, ambii parteneri suferă, fiecare în felul lui, indiferent de motivul despărţirii. Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie, au stabilit astrologii, după ce au analizat atent caracteristicile generale ale nativilor din zodiac. Balanţele dau dovadă de pragmatism până şi când e vorba despre încheierea unei relaţii.

Berbec

Răzbunători din fire, nativii Berbec pot reacţiona destul de urât la o asemenea veste. Chiar dacă în timpul ultimei discuţii dau semne că se abţin să nu lovească ceva sau pe cineva, aşteaptă-te la un plan de răzbunare din partea lor.

Taur

Urăsc ideea de despărţire, chiar dacă şi ei simt nevoia de o pauză. Orgolioşi din fire, cei născuţi în această zodie nu dau drumul aşa uşor partenerului, deci despărţirea efectivă are mai multe etape, de acomodare. Odată ce te-a eliberat, un Taur nu vrea să mai ştie nimic de tine.

Gemeni

Destul de imprevizibili, nativii Gemeni reacţionează în două moduri: ori fac o criză de personalitate şi încep să stea pe urmele tale şi a membrilor familiei tale, ori şterg şi rup toate pozele cu voi doi şi pleacă într-o binemeritată vacanţă.

Rac

Pozează în persoane pe care cu greu le faci să sufere, dar nu este aşa. Când are inimă frântă, un Rac reacţionează ca şi când totul e în regulă şi merge înainte fără resetimente. În realitate, în mare secret, seară de seară pune cap la cap un plan pentru a te pedepsi.

Leu

Ştiu că sunt mereu în centrul atenţiei, sunt apreciaţi şi invidiaţi, aşa că în faţa unei despărţiri nativii LEU vor reacţiona ca atare. De obicei, reuşesc să-l facă pe cel care ia decizia despărţirii să se simtă vinovat şi umilit. Nu încerca să apelezi la clişeul „Nu eşti tu de vină, ci eu“, pentru ca la auzul acestor cuvinte, pur şi simplu îşi ies din minţi.

Fecioară

În general, sunt echilibrate în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor. În plus, nu le place drama. Dar nu te aştepta să-ţi dea înapoi toate cadourile valoroase, pentru că sunt destul de calculate în privinţa asta.

Balanţa

Se spune că persoanele născute în acest semn astral sunt cu picioarele pe pământ şi analizează mult orice situaţie. În caz de despărţire, Balanţa nu va sta să aştepte prea mult şi să viseze la o posibilă împăcare. Îşi va vedea de drum şi va simţi din plin ce înseamnă libertatea. În plus, o încântă să-ţi arate cât de fericită este fără tine.

Scorpion

De obicei, cei născuţi în această zodie nu se ataşează prea uşor de oameni, prin urmare nici nu suferă tare la despărţiri. În schimb, nu suportă să fie umiliţi, aşa că atunci când te aştepţi mai puţin, vei primi o lovitură. Poate fi de orice natură, de exemplu, îţi poate întoarce toţi prietenii împotriva ta.

Săgetător

Se caracterizează ca fiind spirite libere, în orice condiţii, şi nu le place să joace rolul de victimă. Desigur, vor încerca să facă relaţia să meargă, dar dacă nu mai este nimic de făcut pentru ea, nu este nicio problemă. Au mereu un as în mânecă, a se citi: pe altcineva cu care să te înlocuiască.

Capricorn

Nativii în Capricorn, recunoscuţi pentru gândirea logică de care dau dovadă, vor încerca să rezolve problema altfel decât printr-o despărţire. Dacă nu merge, ies din peisaj brusc şi nu mai auzi nimic de ei. În realitate, majoritatea celor născuţi în această zodie suferă în tăcere.

Vărsător

Deşi se ataşează de persoana iubită, un Vărsător, în general, se desprinde cu uşurinţă dintr-o relaţie şi nu stă la discuţii. Speră, însă, că roata să se întoarcă, iar karma să-şi facă treabă cât mai bine.

Peşti

Firi sensibile, nativii în această zodie trăiesc în lumea lor frumoasă şi optimistă. Dacă vrei să le dai vestea despărţirii, trebuie să le-o spui frumos, pe un ton calm, pentru că trăiesc din plin orice schimbare şi îi afectează mai mult decât lasă ei să se vadă.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg