Cum te influenţează Yin şi Yang

1 68547 original jpg jpeg

Ştiai că fiecare dintre cele 12 semne din zodiacul chinezesc este asociat cu una dintre cele două forţe Yin şi Yang? Yin este asociată cu puterea lunii şi Yang cu puterea soarelui. Iată cum se împart zodiile după aceste principii şi ce înseamnă această clasificare.

Grupa semnului Yang

Şobolan,Tigru,Dragon,Cal,Maimuţă,Câine 

Dacă principiul care-ţi influenţează peronalitatea este Yang,atunci înseamnă că eşti o persoană impulsivă şi spontană,care ţine foarte mult la independenţa ei. Aşadar,ai nevoie de un partener care să-ţi înţeleagă deciziile şi care să te susţină.

De asemenea,îţi deschizi cu greu sufletul şi nu îţi place să-ţi pui viaţa pe tavă. Eşti o persoană activă,căreia îi plac provocările şi se luptă să ajungă în vârf. Chinezii mai spun despre cei care împrumută din influenţele Yang că sunt buni pentru funcţii de conducere.

Grupa semnului Yin

Bivol,Iepure,Şarpe,Capră,Cocoş,Porc

În tradiţia chineză,Yin este elementul pasiv,ceea ce înseamnă că,dacă te numeri printre persoanele născute în zodiile dominate de această forţă,eşti o fire calmă,răbdătoare. Eşti o fiinţă  organizată şi ai un simţ practic bine dezvoltat.

Cei influenţaţi de principiul Yin Sunt,totodată,oameni sensibili şi cu o imaginaţie debordantă. Au o intuiţie foarte bună şi sunt adevăraţi negociatori. Sunt,de asemenea,potriviţi pentru avocatură.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg