Cupluri de zodii predestinate divorţului

1 78687 original jpg jpeg

Uneori, divorţul este inevitabil într-o căsnicie. Din punct de vedere zodiacal, există anumite semne care funcţionează perfect împreună şi au o chimie aparte, dar există şi altele care ajung de la iubire la ură într-un timp foarte scurt. Află care sunt zodiile predestinate să divorţeze!

Fecioară şi Săgetător

Lucrurile nu sunt aşa simple cum par! Nativii Fecioară nu sunt atât de deschişi din punct de vedere sentimental şi au probleme la capitolul încredere. Pe de altă parte, nativii Săgetător nu prea par să îşi dorească o relaţie serioasă, de viitor, ci mai degrabă o aventură. În timp ce Fecioara şi-ar dori mai multă stabilitate, Săgetătorul va căuta să fugă de responsabilităţi, iar căsnicia lor ar fi un total dezastru. Opiniile lor despre viaţă sunt aproape total opuse, căci ambii au nevoie de lucruri diferite. Cel mai bine ar fi să îşi găsească fiecare alt partener, însă fără a se trăda reciproc.

Gemeni şi Capricorn

Aceste două semne zodiacale sunt condamnate la nefericire încă de la prima vedere. Nativii Gemeni iubesc să îşi trăiască viaţa şi să petreacă, în timp ce nativii Capricorn sunt extrem de serioşi şi caută să îşi facă mereu planuri, fiind mai muncitori, mai analitici. Nu este o combinaţie reuşită din punct de vedere sentimental, căci ambii parteneri vor avea de suferit. Geamănul se plictiseşte rapid de ceea ce îi oferă Capricornul, iar acesta din urmă devine frustrat. Nu se vor schimba niciodată, motiv pentru care vor ajunge să divorţeze şi să o ia de la capăt pe drumuri separate.

Rac şi Vărsător

În timp ce nativii Rac au nevoie de spaţiul lor intim pentru a putea fi ei înşişi, nativii Vărsător au nevoie de cât mai multă libertate pentru a putea fi fericiţi. Aceştia din urmă sunt mai reci din fire, motiv pentru care nu îşi arată sentimentele aproape niciodată. Racii vor încerca să pună presiune asupra lor şi să le ceară explicaţii cu privire la implicarea lor, lucruri care îi vor nelinişti nespus pe Vărsători. Relaţia nu este una de durată, iar divorţul dintre cele două semne zodiacale este mai mult decât sigur. Decizia de a se despărţi va aparţine întotdeauna nativului Vărsător, căci nativul Rac este mult prea sensibil şi nu are curaj.

Leu şi Peşti

Viitorul nu sună prea bine pentru cele două semne zodiacale. În ciuda carismei sale, nativul Leu are o mândrie de care nu poate să scape, în timp ce nativul Peşti este mult prea visător şi emotional. Nativul Leu îl poate răni foarte uşor pe partenerul său, mai ales dacă îi adresează câteva vorbe aruncate la nervi. De asemenea, Peştii se închid în lumea lor şi refuză să comunice, dacă observă că omul de lângă ei nu îi merită. Cei doi ajung să divorţeze după îndelungi încercări, însă îşi iau inima în dinţi şi iau această decizie împreună.

Fecioară şi Balanţă

Nici să nu vă gândiţi la această combinaţie! Nativul Fecioară îl va critica în mod constant pe nativul Balanţă, iar acesta din urmă se va simţi profund rănit. După un timp, nativul Balanţă ar putea chiar să recurgă la înşelat, doar pentru că nu mai poate suporta energia negativă din căminul conjugal. Fecioara va încerca întotdeauna să aibă dreptate şi îi va demonstra că doar el este de vină pentru deteriorarea relaţiei lor. O căsnicie nu le va aduce nimic bun, motiv pentru care îşi vor suna avocatul şi vor începe demersurile unui divorţ şi partaj aşa cum prevede legea.

Sursă foto: www.divorcestatistics.orgRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg