Cupluri de zodii predestinate divorţului

1 78687 original jpg jpeg

Uneori, divorţul este inevitabil într-o căsnicie. Din punct de vedere zodiacal, există anumite semne care funcţionează perfect împreună şi au o chimie aparte, dar există şi altele care ajung de la iubire la ură într-un timp foarte scurt. Află care sunt zodiile predestinate să divorţeze!

Fecioară şi Săgetător

Lucrurile nu sunt aşa simple cum par! Nativii Fecioară nu sunt atât de deschişi din punct de vedere sentimental şi au probleme la capitolul încredere. Pe de altă parte, nativii Săgetător nu prea par să îşi dorească o relaţie serioasă, de viitor, ci mai degrabă o aventură. În timp ce Fecioara şi-ar dori mai multă stabilitate, Săgetătorul va căuta să fugă de responsabilităţi, iar căsnicia lor ar fi un total dezastru. Opiniile lor despre viaţă sunt aproape total opuse, căci ambii au nevoie de lucruri diferite. Cel mai bine ar fi să îşi găsească fiecare alt partener, însă fără a se trăda reciproc.

Gemeni şi Capricorn

Aceste două semne zodiacale sunt condamnate la nefericire încă de la prima vedere. Nativii Gemeni iubesc să îşi trăiască viaţa şi să petreacă, în timp ce nativii Capricorn sunt extrem de serioşi şi caută să îşi facă mereu planuri, fiind mai muncitori, mai analitici. Nu este o combinaţie reuşită din punct de vedere sentimental, căci ambii parteneri vor avea de suferit. Geamănul se plictiseşte rapid de ceea ce îi oferă Capricornul, iar acesta din urmă devine frustrat. Nu se vor schimba niciodată, motiv pentru care vor ajunge să divorţeze şi să o ia de la capăt pe drumuri separate.

Rac şi Vărsător

În timp ce nativii Rac au nevoie de spaţiul lor intim pentru a putea fi ei înşişi, nativii Vărsător au nevoie de cât mai multă libertate pentru a putea fi fericiţi. Aceştia din urmă sunt mai reci din fire, motiv pentru care nu îşi arată sentimentele aproape niciodată. Racii vor încerca să pună presiune asupra lor şi să le ceară explicaţii cu privire la implicarea lor, lucruri care îi vor nelinişti nespus pe Vărsători. Relaţia nu este una de durată, iar divorţul dintre cele două semne zodiacale este mai mult decât sigur. Decizia de a se despărţi va aparţine întotdeauna nativului Vărsător, căci nativul Rac este mult prea sensibil şi nu are curaj.

Leu şi Peşti

Viitorul nu sună prea bine pentru cele două semne zodiacale. În ciuda carismei sale, nativul Leu are o mândrie de care nu poate să scape, în timp ce nativul Peşti este mult prea visător şi emotional. Nativul Leu îl poate răni foarte uşor pe partenerul său, mai ales dacă îi adresează câteva vorbe aruncate la nervi. De asemenea, Peştii se închid în lumea lor şi refuză să comunice, dacă observă că omul de lângă ei nu îi merită. Cei doi ajung să divorţeze după îndelungi încercări, însă îşi iau inima în dinţi şi iau această decizie împreună.

Fecioară şi Balanţă

Nici să nu vă gândiţi la această combinaţie! Nativul Fecioară îl va critica în mod constant pe nativul Balanţă, iar acesta din urmă se va simţi profund rănit. După un timp, nativul Balanţă ar putea chiar să recurgă la înşelat, doar pentru că nu mai poate suporta energia negativă din căminul conjugal. Fecioara va încerca întotdeauna să aibă dreptate şi îi va demonstra că doar el este de vină pentru deteriorarea relaţiei lor. O căsnicie nu le va aduce nimic bun, motiv pentru care îşi vor suna avocatul şi vor începe demersurile unui divorţ şi partaj aşa cum prevede legea.

Sursă foto: www.divorcestatistics.orgRecente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg