Descoperă cu ce zodie te potriveşti în pat!

poziţii de dormit jpeg

Armonia în cuplu ţine şi de cât de bine te potriveşti cu partenerul tău în pat. În cele ce urmează, descoperă care este semnul zodiacal ideal pentru tine.

Berbec

Pluto îţi guvernează sexualitate şi graţie acestei planete,ai acel şarm pe care este imposibil să nu-l observe cei din jurul tău. De asemenea,îţi place să cucereşti şi pentru a obţine ce-ţi doreşti,îţi foloseşti toate armele seducţiei.

Perechea perfectă:Leu

Zodii potrivite:Balanţă,Taur,Scorpion

De cine să te fereşti:Rac

Taur

Eşti unul dintre cele mai senzuale semne zodicale. Nu-ţi lipseşti sex appeal-ul,fapt pentru care vrei cei mai bun de la partenerul tău. Întotdeauna ştii când este cazul să cedezi şi când să mergi mai departe.

:Taur

:Scorpion,Capricorn,Balanţă,Peşti,Săgetător

:Gemeni

Gemeni

Dacă eşti născută în zodia Gemeni,înseamnă că nu îţi lipeşte nici pasiunea,nici tandreţea. Astfel,partenerul tău va gusta câte puţin din fiecare,însă pentru a te simţi pe deplin satisfăcută,nu poţi lăsa garda jos în faţa primului venit.

:Gemeni

:Săgetător,Scorpion

:Rac

Rac

Eşti intuitivă,capricioasă şi tandră,trei calităţi care te transformă într-un expert în dragoste. Când vine vorba de sex,îţi place ca partenerul tău să deţină controlul în pat,însă doar atâta timp cât ţi se acordă atenţia cuvenită.

Leu/ Capricorn

Zodii potrivite:Balanţă,Scorpion,Peşti

:Berbec,Săgetător,Vărsător

Leu

Ai un apetit sexual ridicat,îţi place să-i domini pe cei din jur,dar când vine vorba de sex,uneori,îţi place să fii dominată. Dacă există plăcere sexuală,relaţia ta de cuplu are o bază solidă. Plus că,două persoane care se înţeleg în pat,pot face faţă şi altor provocări,mai ales atunci când ai alături o zodie puternică.

:Rac/ Berbec

:Balanţă,Scorpion

:Capricorn,Peşti

Fecioară

Eşti un semn zodiacal care trece cu uşurinţă de la o extremă la altă:poţi fi atât tandră şi drăgăstoasă,cât şi înflăcărată şi plină de pasiune. Cei care ştiu să facă faţă personalităţii tale,te vor cuceri definitiv.

:Peşti

:Scorpion,Săgetător,Capricorn

:Vărsător

Balanţă

În public dai dovadă de rafinament,iar în pat nu-ţi lipseşte senzualitatea de care ai nevoie pentru a-ţi cuceri partenerul. Îţi trebuie un partener care să ştie exact ce îţi doreşti,altfel s-ar putea să te plictiseşti cam repede.

:Balanţă

:Săgetător,Capricorn

:Leu

Scorpion

Persoanele care sunt născute în zodia Scorpion trăiesc pentru a savura plăcerile sexuale. Gustul excentric şi spiritul aventurier fac din acest semn zodiacal un “amant” înfocat.  Îţi place să experimentezi lucruri noi,ori de câte ori este posibil.

:Scorpion

:Peşti,Capricorn

De cine să te fereşti:Rac

Săgetător

În pat eşti o fire aventuroasă căreia îi place să separe emoţiile şi sentimentele de plăcere,ceea ce este mai rar atunci când vine vorba de o femeie. Pentru tine,o noapte pasională cu un străin poate rămâne doar atât,fără a exista implicări sentimentale. Spontaneitatea şi energia de care dai dovadă te clasează printre zodiile cu un apetit sexual crescut.

:Săgetător

:Leu,Balanţă

De cine să te fereşti: Rac

Capricorn

Tu eşti cel mai generos semn zodiacal din toate punctele de vedere. Dispui de o viaţă sexuală energică,eşti plină de pasiune,însă uneori dai semne de posesivitate. Aşadar,încearcă să-ţi temperezi sentimentele pentru a nu-ţi pune pe “fugă” partenerul.

:Rac

:Taur,Fecioară

:Berbec

Vărsător

Un lucru este sigur:nu îţi place sexul mediocru! În pat eşti sălbatică şi imprevizibilă şi de aceea ai nevoie de un partener care să-ţi stimuleze aceste două calităţi.

:Vărsător

:Peşti,Gemeni,Săgetător

De cine să te fereşti:Rac

Peşti

Venus,planeta dragostei şi a senzualităţii îţi guvernează sexualitatea. Îţi place la nebunie să seduci,însă atunci când vine vorba de sex,îţi place ca prima mişcare să fie făcută de partenerul tău. Cu siguranţă,ştii să-ţi foloseşti atractivitatea pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

:Fecioară/ Peşti

Zodii potrivite:Săgetător,Scorpion

De cine să te fereşti:Leu