E anul lor! Zodiile care vor forma cele mai solide cupluri

1 82759 original jpg jpeg

A doua jumătate a anului vine cu noroc pentru anumite zodii. Dacă nu ţi-ai găsit încă jumătatea, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi. Astrele au pregătit surprize uriaşe pentru câteva dintre zodii. Se vor îndrăgosti nebuneşte când se aşteaptă mai puţin şi vor trăi o dragoste ca-n poveşti.

Află dacă tu eşti una dintre ţintele lui Cupidon!

Berbec – Leu

Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfectă şi în astrologie, şi în numerologie, astfel că formează un cuplu invidiat de mulţi. Aşteaptă-te la evenimente puternic încărcate emoţional şi la surprize pe măsură. Vei fi copleştită cu daruri şi gesturi mărunte.

Rac-Taur

O relaţie făcută să meargă ca unsă. Compatibilitîţile lor sunt date de Soare şi de Lună. Te ataşezi atât de uşor de persoana cu care formezi un cuplu, încât îţi imaginezi o viaţă perfectă. Vă aşteaptă o nuntă ca în poveşti! 

Gemeni – Fecioara

Cuplu de succes. Vă cunoaşteţi de mult timp, însă niciunul dintre voi nu a vrut să oficializeze relaţia. Nu mai amânaţi momentul, mai ales că ştiţi că sunteţi făcuţi unul pentru altul. Veţi avea împreună viaţa la care aţi visat dintodeauna.

Balanta – Capricorn

Se anunţă un viitor strălucit pentru aceşti nativi. Există tot felul de lucruri care ne arată direcţia corectă. Au o relatie intensă şi foarte apropiată. Se completează perfect unul pe altul. Este genul de relaţie pe care toată lumea îl doreşte. Partenerii sunt dornici de aventură, n-au inhibiţii şi sunt foarte sociabili. Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg