Eşti pregătită să te căsătoreşti? Vezi ce zic astrele!

1 72239 original jpg jpeg

Se întâmplă de foarte multe ori să fim implicate emoţional într-o relaţie, însă să nu fim sigure de partener sau de sentimentele care ne încearcă. Uneori mai avem tendinţa să credem că poate nu e alesul şi altcineva ne aşteaptă la colţ de drum.

Toate aceste neindoieli se regăsesc la unele zodii,însă altele sunt de-a dreptul sigure şi nu se abat de la calea lor. Haideţi să vedem în cele ce urmează ce spun astrele,dacă dumneavoastră sunteţi pregătită să vă căsătoriţi sau nu.

Berbec

Nu sunteţi o persoană chiar atât de stabilă din acest punct de vedere,dar vă doriţi tot timpul parteneri chiar dacă să nu se concretizeze relaţia dintre voi doi. Vă plac aventurile şi nu sunteţi pregătită pentru o căsătorie.

Taur

Da,dumneavoastră tot timpul numai căsătorie aveţi în minte,cu oricine v-aţi întâlni. Încercaţi să duceţi discuţia doar în acest sens pentru a vedea dacă merită să vă implicaţi în relaţia respectivă sau nu.

Gemeni

Nu e pentru dumneavoastră. Da,poate cel mult o relaţie frumoasă,de durată însă în mod clar nu căsătorie,decât după vârstă de 35 ani.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.