Fii la curent cu ce îți pregătesc astrele în perioada 14-26 septembrie! Află și zodia norocoasă!

Descoperă ce îți pregătesc astrele! Horoscopul bilunar pentru perioada 14-26 septembrie 2024 te așteaptă cu surprize și momente pline de revelații! Află ce influențe cosmice te vor ghida în următoarele două săptămâni și cum să valorifici la maximum această energie.

image

Între 14 și 26 septembrie 2024, mișcările astrale aduc transformări importante pentru toate zodiile. Fie că îți dorești o nouă direcție profesională, echilibru în viața personală sau un plus de energie, horoscopul bilunar, realizat exclusiv de astrologul Click!, Lorina, pentru revista Click! pentru femei, îți oferă îndrumări pentru a traversa cu succes momentele critice.

Berbec - Horoscop bilunar

E posibil ca problemele din trecut să revină și să te oblige să te ocupi de lucruri pe care le-ai amânat. Asta înseamnă sarcini și responsabilități suplimentare față de cele pe care le ai deja. Totuși, după 22 septembrie, vei avea parte de o perioadă mai favorabilă. Vei simți un impuls de energie și vei fi mai ingenioasă, înțelegând mai bine problemele financiare. Chiar dacă din punct de vedere medical nu ai nicio problemă aparentă, îți recomand să fii atentă la semnalele corpului.

Taur - Horoscop bilunar

Nu vei fi ferită de dificultăți în afaceri în această perioadă. Problemele vor fi similare cu cele recente, cel mai probabil legate de aspecte financiare. Pot apărea tensiuni sau conflicte cu prieteni sau persoane influente. În domeniul socio-politic, pot avea loc schimbări care vor afecta cariera și viața socială. Fii atentă la aceste modificări și încearcă să te adaptezi cât mai bine!

Gemeni - Horoscop bilunar

E momentul să fii activă în comunicare și să răspunzi rapid la apeluri și mesaje. Asigură-te că documentele necesare sunt trimise la timp. Printre interlocutorii tăi poate exista cineva care te provoacă și cu care va trebui să găsești un limbaj comun. Disputa poate fi legată de metode, strategii, bani sau proprietăți. Eclipsa de Lună poate scoate la iveală lucruri neclare, dar amintește-ți că atunci când o ușă se închide, alta se deschide!

Rac - Horoscop bilunar

În săptămânile următoare, s-ar putea să călătorești mai mult decât de obicei, fie din motive personale, fie profesionale. Din punct de vedere al sănătății, fii atentă la răceli și viroze, deoarece plămânii și bronhiile vor fi mai vulnerabile. Acest lucru se poate referi fie la tine, fie la o persoană apropiată care are nevoie de ajutorul tău. Pe plan emoțional, vei petrece mai mult timp cu familia și prietenii, iar după 23 septembrie, vei ieși mai des și vei socializa.

Leu - Horoscop bilunar

La începutul lui septembrie, vei colabora eficient cu ceilalți. Dacă vrei să atragi resurse financiare, vei avea nevoie de un partener sau de un grup de persoane cu interese similare. Orice inițiativă necesită colaborare, iar planurile pe termen lung se vor arăta promițătoare. Contractele, acordurile și proiectele comune vor fi în centrul atenției și îți vor aduce succes.

Fecioară - zodia norocoasă. Horoscop bilunar

Ai șansa să finalizezi proiecte mai vechi și să semnezi documente deja discutate. Munca pe care o desfășori pe cont propriu poate fi încununată de succes. Totuși, nu te suprasolicita și ia-ți pauze regulate pentru odihnă. O vacanță ar fi o idee excelentă pentru a-ți reîncărca bateriile și a petrece timp cu cei dragi. Între 23 și 26 septembrie, fii mai reținută și evită aroganța, deoarece relațiile cu partenerii pot deveni tensionate.

Balanță - Horoscop bilunar

Financiar, deși nu vei face o avere, această perioadă poate aduce surprize plăcute și recompense pentru munca de rutină. Este o perioadă favorabilă pentru cei care lucrează cu cifre, documente și instrucțiuni. În jurul eclipsei de Lună, sănătatea poate fi mai vulnerabilă, așa că dacă poți, ia-ți concediu în acele zile! În restul perioadei, ai grijă de tine și nu ignora semnalele pe care ți le trimite corpul.

Scorpion - Horoscop bilunar

Banii vor veni și vor pleca rapid în această perioadă. Fluxurile financiare pot fi afectate de greșeli de calcul sau de investiții riscante. În familie, mai ales dacă ai copii, nu trebuie să neglijezi problemele emergente. Vei fi nevoită să rezolvi diverse situații, iar unele dintre ele vor implica cheltuieli semnificative. Din punct de vedere al sănătății, plimbările și activitatea fizică moderată te vor ajuta să menții un tonus bun și o stare de spirit pozitivă.

Săgetător - Horoscop bilunar

Stabilitatea financiară este strâns legată de profesionalismul tău, iar dacă vei alege o abordare riscantă, aceasta te va duce la pierderi. Pe fondul unor așteptări mari și nerealiste, există riscul să iei decizii greșite atunci când e necesară economisirea. Ar fi mai bine să amâni achizițiile mari. În unele relații de cuplu, tensiunile financiare pot crea probleme, dar vei reuși să calmezi atmosfera și să găsești soluții echilibrate.

Capricorn - Horoscop bilunar

Te vei simți destul de confuză și indecisă în ceea ce privește luarea unor decizii financiare importante. Prin urmare, când vine vorba de gestionarea banilor și afacerilor, evită schemele financiare neobișnuite sau metodele noi. Dacă urmezi sfaturile cu claritate și simplitate, nu ar trebui să ai probleme. Asigură-te că analizezi bine detaliile și clarifici orice nelămurire înainte de a semna documente.

Vărsător - Horoscop bilunar

Guvernatorul tău, Uranus, va fi retrograd și te va face să te întorci în trecut. Este posibil să te confrunți cu regrete legate de visuri neîmplinite sau greșeli din trecut. Dacă nu reflectezi cu calm asupra lor, vei pierde lecțiile valoroase pe care ar trebui să le înveți. Profită de acest timp pentru a revizui planurile vechi, a face ajustări și a îmbunătăți ceea ce e necesar. Pregătește-te astfel pentru o perioadă mai productivă.

Pești - Horoscop bilunar

Eclipsa de Lună va avea un impact semnificativ asupra vieții tale emoționale. Fii atentă la tensiunile din relații și încearcă să eviți conflictele în aceste zile. Dacă o persoană dragă încearcă să te provoace, reacționează cu tact și umor. La locul de muncă, vor apărea schimbări în responsabilitățile tale și în relațiile cu colegii, care te vor ajuta să finalizezi sarcinile mai repede, dar fii pregătită pentru surprize neprevăzute!

@shutterstock

Editor: Raluca Toma



Recente

casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg