Zodii dezastruoase în dragoste. Ce le împiedică să ducă o viață fericită?

Există câteva zodii din horoscop care pot avea probleme în relațiile de cuplu, deoarece le place libertatea sau se plictisesc foarte repede ori sunt extrem de orgolioase. Iată care sunt cele mai dificile semne zodiacale în dragoste! 

image

Dacă zodia ta se numără printre următoarele, poți afla care sunt defectele tale în dragoste și totodată învăța cum să îți îmbunătățești comportamentul față de partenerul tău de viață, actual sau viitor. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) 

Dacă te-ai născut în zodia Berbec, ai tendința de a pune stop relației înainte ca ea să înceapă cu adevărat. Așa-i? Asta se întâmplă pentru că ai așteptări înalte, uneori, nerealiste. Îți dorești să fii tratat precum un rege sau ca o regină, însă nu uita că ceea ce oferi, ți se înapoiază. De asemenea, obișnuiești să îți faci planuri în care să nu îți incluzi partenerul, iar asta devine în timp o problemă mare în relația ta de cuplu. 

Citește și: Nativii care vor socializa mai mult în luna martie decât în altă perioadă a anului 

Gemeni (21 mai - 20 iunie) 

Nu îți dorești să fii legat de partenerul tău de viață, așa că ai tendința de a avea o viață independentă, uneori, mult prea libertină. Te temi de căsătorie și de angajamentele serioase, precum conceperea unui copil, dar te simți mult mai bine într-o relație aflată la distanță. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Te îndrăgosești repede, însă și focul pasiunii se stinge la fel de repede. Precum nativii zodiei Gemeni, prețuiești libertatea și nu îți place să fii legat de cineva. De aceea, odată ce simți că relația ta devine serioasă, ai tendința de a-ți părăsi partenerul. Acest lucru se întâmplă adesea în rândul nativilor tineri din zodia Săgetător. 

Vezi și: Cele mai bune zodii în afaceri și ce trăsături le ajută să reușească 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Te poți confrunta cu probleme în relația de cuplu, deoarece nu îți place să îți manifești dragostea sau să te expui cu partenerul de viață în public. Din cauza orgoliului, vrei să pari detașat și să arăți că nu ești implicat emoțional. Și dezinteresul se poate instala rapid în relațiile Vărsătorilor. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg