Greşelile pe care le fac femeile în viaţă, în funcţie de zodie! Încăpăţânare extremă pentru Berbeci

1 horoscop greseli zodii jpg jpeg

Vrei să ştii ce previziuni are horoscopul în ceea ce priveşte greşelile pe care esţi predispusă să le faci în viaţă, în funcţie de zodia ta? Ei bine, femeia Taur, de exemplu, va avea ceva de furcă din cauza impulsivităţii de care dă dovadă prin firea sa.

Iată care sunt situaţiile în care fiecare zodie în parte ar putea decide greşit şi suferi de pe urma deciziei luate, potrivit a1.ro.

Berbec

Cea mai mare greşeală pe care obişnuiesc să o facă nativii zodiei Berbec este să meargă înainte cu o decizie pe care am luat-o, chiar dacă ştiu că este una proastă. Doar pentru că au luat o hotărâre! Aceşti nativi preferă să ia o decizie proastă decât să nu ia nicio decizie!

Taur

Taurii au obiceiul de a ţine străinii la distanţă. Schimbarea, în general, îi deranjează pe aceşti nativi. Adesea, le este foarte greu să accepte o persoană nouă în cercul lor de prieteni, motiv pentru care ar putea avea de pierdut!

Citeşte şi: Mituri despre zodia ta. Ce se spune despre fiecare nativ şi nu este adevărat: Nu, Taurii nu sunt egoişti

Gemeni

Gemenii obişnuiesc să fie pur şi simplu zăpăciţi. Le place la nebunie să socializeze, dar li se întâmplă să stabilească prea multe întâlniri şi să uite de unele dintre ele, ajungând să dezamăgească oameni.

Rac

Doamne fereşte să iasă din zona lor de confort! Nativii zodiei Rac detestă acest lucru şi adoră să se simtă în siguranţă. Riscă să îşi piardă cumpătul atunci când sunt scoşi din ritmul lor!

Leu

Leii au tendinţa să devină extrem de cheltuitori atunci când au probleme. Cumpărăturile reprezintă un fel de terapie pentru aceşti nativi. Îşi pot crea astfel un dezechilibru în plan financiar.

Fecioară

Fecioarele obişnuiesc, bineînţeles, să îi critice pe cei din jur. Aceşti nativi au tendinţa să îi certe de zor pe oamenii pe care îi au pe lângă ei. Nimeni nu se poate ridica la standardele lor, iar dacă s-ar întâmpla această minune, nativii Fecioară ar ridica acele standarde şi mai mult.

Balanţă

Balanţele au tendinţa să renunţe la prietenii atunci când sunt rănite sau dezamăgite, chiar dacă persoanele respective nu au intenţionat să facă ceva ca să le cadă în dizgraţie.

Scorpion

Nativii Scorpion nu suportă ca altcineva să câştige, atunci când se află în competiţie cu ei. Nici prietenii nu au voie să obţină victorii, că e vai şi amar de ei!

Citeşte şi: Horoscop rune pentru luna februarie. Mihai Voropchievici: Schimbări majore pentru zodia Taur

Săgetător

Săgetătorii obişnuiesc să îşi caute justificări pentru greşeli sau pentru momentele în care au dat dovadă de lipsă de tact, ajungând să înrăutăţească lucrurile, în loc să recunoască şi, eventual, să îşi ceară scuze.

Capricorn

Serioşi şi puşi pe treabă întotdeauna, Capricornii tind să anuleze „distracţia” din viaţa lor. Le-ar prinde bine să se mai relaxeze şi să afle că le-ar putea face plăcere să îşi petreacă timpul liber la fel ca „muritorii de rând”.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să îşi mai amintească, din când în când, că oamenii din viaţa lor nu reprezintă nişte oportunităţi pentru experimente. Aceşti nativi adoră să îi pună pe ceilalţi în situaţii bizare sau dificile, doar ca să le observe reacţiile.

Peşti

Peştii refuză sub orice formă să renunţe complet la un fost partener sau o fostă parteneră. Dacă a fost iubire, ea nu poate să dispară! Le este extrem de greu să se recupereze după despărţiri şi să o ia de la capăt.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg