Horoscop 10 - 16 februarie 2012

1 64243 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 10 - 16 februarie.

Berbec

Sunt sensibile şi gata să răspundă pe loc oricărui afront al colegilor. Încep intervalul bine din punct de vedere financiar,sunt foarte creative şi gata oricând să se dedea exceselor. Mamele sunt excesiv de atente şi cicălitoare cu toţi copiii,iar partenerul de viaţă le dă mână liberă în acest sens.

Taur

Excesiv de sentimentale,nu sunt lipsite de pragmatism,îndeosebi în domeniul profesional. Chiar dacă nu vor fi susţinute de parteneri,majoritatea se vor încăpăţâna să finalizeze soluţionarea unor probleme locative. Mai tot timpul sunt tensionate,sensibile la critici şi gata să plece în călătorii.

Gemeni

Sunt nevoite să facă multe drumuri scurte pentru a scăpa de birocraţie,iar volumul lucrărilor din domeniul profesional creşte constant. Starea de sănătate poate crea probleme,dacă vor continua să facă excese alimentare. Se întâlnesc cu foşti şi actuali prieteni şi fac planuri comune pentru viitor.

Rac

Cele mai multe îşi văd visul cu ochii – a sosit momentul să profite de şanse financiare de care puţine persoane se bucură. Întreg intervalul,scot bani şi din piatră seacă şi fac o criză de nervi când li se propune să plece în concediu,fiind decise să ajungă la un fond de rezervă considerabil.

Leu

Dispun de atât de multă voinţă şi putere de convingere,încât nu e nevoie decât să-şi facă apariţia ca toţi cei din anturaj să renunţe la controverse. Nu ocoli nici în acest interval pe termen lung investiţiile. Atrag atenţia tuturor bărbaţilor din anturaj,fără a face nici cel mai mic efort.

Fecioară

Decise să se răzbune pe toţi cei care li se opun,ţes intrigi cu meticulozitate şi apelează la partenerul de cuplu pentru a le pune în practică. La începutul intervalului,fac o deplasare mai lungă,care le poate pune sănătatea în primejdie. Descoperă că rudele nu le agreează şi se simt nedreptăţite.

Balanţă

Vor apărea suficiente obstacole pentru ca să fie sensibile,recalcitrante şi lipsite de înţelegere pentru oricine încearcă să le „exploateze”,adică încearcă să le pretindă ceva. Pagubele de la începutul intervalului vor fi rapid neutralizate cu ajutorul unor protectori. Nu vor mai avea deloc răbdare!

Scorpion

Tendinţele de a face excese vor fi criticate de către partenerul de cuplu şi nu sunt excluse nici conflictele. Pot apărea pagube stresante din cauza unor amici sau din pricina amânării unor drumuri. Persoana iubită devine mai recalcitrantă şi mai pretenţioasă,aşa că sunt necesare discuţii lămuritoare.

Săgetător

Deşi au mulţi prieteni,nativele zodiei nu mai fac greşeala de a se destăinui şi îşi păstrează planurile secrete. Miercuri sau joi,va avea loc o discuţie aprinsă cu unul dintre părinţi ori chiar cu persoana iubită. Pentru cele mai multe,speranţele lor de a călători dispar ca un fum sau se amână din nou.

Capricorn

Dacă vor accepta să facă o deplasare cu un prieten sau o „bună” amică,vor avea parte doar de stres. Nu mai e necesar să facă eforturi profesionale şi se pot bucura de oarece relaxare. Celibatarele îşi găsesc sortitul în călătorii,iar familistele „dirijează” destinele familiei lor după cum le place.

Peşti

Nu concep să fie dirijate de nimeni,chiar dacă partenerul de cuplu face încercări repetate în acest sens. Majoritatea se dedică activităţilor profesionale cu un fel de furie creatoare,caracterizată de  originalitate maximă. Relaţiile colegiale sunt dificile,iar reacţiile lor de-a dreptul excentrice.

S-au născut în perioada 10-16 februarie:

Jennifer Aniston-11 februarie 1969,Christina Ricci-12 februarie 1980,Robbie Williams-13 februarie 1974,Jane Seymour-15 februarie 1951.

Săptămână specială pentru Vărsător (20 ian.-18 febr.).

Cele mai multe vor fi nevoite să suplinească colegii plecaţi în concediu.

Celibatarele pun punct iluziilor matrimoniale,iar familistele nu mai au nicio şansă în faţa argumentelor partenerului de cuplu.

Au mulţi adversari,însă nu le pasă,atât timp cât îşi pot păstra independenţa.

Bugetul este încărcat de datorii şi nesatisfăcător aproape întreg intervalul,dar au scăpat de toate datoriile şi există mari speranţe de redresare.

Starea de sănătate este stabilă,cu excepţia nativelor care au probleme cronice la nivelul oaselor,dinţilor şi pielii.

Multe aventuri amoroase secrete.

Tina Rizea astrolog

simeon stalpnicul png

Scrie-ne şi tu!

Vrei să ştii mai multe despre ce-ţi rezervă astrele în dragoste,sănătate,familie şi bani? Ai nevoie de un sfat? Scrie-ne pe adresa:Şos. Fabrica de Glucoză,nr. 21,sector 2,Bucureşti sau la adresa de e-mail pentru femei@click.ro şi specialiştii noştri îţi vor veni în ajutor.

«Ce-mi rezervă viitorul?»

„Aş dori să ştiu ce îmi rezervă astrele din punct de vedere sentimental,al sănătăţii şi al banilor în acest an. Vă mulţumesc anticipat.“

Alina Anton,născută pe data de 30 septembrie 1986,la ora 5.15,în Bucureşti Soare în Balanţă cu Ascendent în Fecioară. Dacă ora de naştere este corectă,aveţi noroc financiar din plin încă de la naştere,dar cu cât aveţi mai mulţi bani,cu atât deveniţi mai „chibzuită“.

Nu foarte senzuală,însă foarte critică de obicei cu toţi cei care vă înconjoară,aveţi şanse mici să păstraţi o relaţie sentimentală mult timp (pretenţiile şi seriozitatea dv. îi vor îndepărta pe potenţialii pretendenţi matrimoniali).

Starea de sănătate va fi bună (în ciuda disfuncţiilor renale şi a problemelor de la nivelul picioarelor),aşa că nu este exclus ca din iunie să faceţi călătorii.