Horoscop complet luna aprilie. Zodia Balanţă, înconjurată de iubire şi de surprize din partea partenerului de viaţă

1 horoscop luna aprilie 2020 jpg jpeg

Luna aprilie vine cu surprize de excepţie din partea astrelor, care par să se alinieze astfel încât să aşeze lucrurile în vieţile mai multor zodii. În horoscopul complet din aprilie, nativii Berbec primesc protecţie divină, iar optimismul va fi literă de lege pentru ei. În ceea ce priveşte dragostea, nimeni nu-i va întrece pe cei din zodia Balanţă, care vor trăi clipe de vis alături de partenerii de viaţă.

Iată ce-ţi rezervă astrele în horoscopul complet al lunii aprilie 2020, pentru zodia ta, potrivit jurnalul.ro

Berbec

Luna aprilie vine cu mult optimism şi, prin urmare, începi să faci schimbările pe care ţi le doreşti de mult timp. În plus, începi să îţi organizezi mai bine timpul pentru a putea să te ocupi de responsabilităţile pe care le ai, dar şi pentru a acorda atenţie persoanelor importante din viaţa ta.

Taur

Intimitatea este foarte importantă pentru tine în această lună. Astfel, încerci să petreci cât mai mult timp în compania partenerului de cuplu. Pe de altă parte, apar unele schimbări la locul de muncă şi va fi necesar să acorzi mai multă atenţie atribuţiilor pe care le ai.

24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

Gemeni

În această lună vrei să ajuţi mai mult. De aceea, există şanse mari să te implici în campanii de voluntariat. În plus, reuşeşti să-ţi organizezi timpul astfel încât să te ocupi de responsabilităţile de la locul de muncă, dar să faci şi activităţi care te fac să te simţi împlinit.

Rac

Identifici noi moduri prin care poţi să te distrezi şi reuşeşti să faci o selecţie mai serioasă a oamenilor din jurul tău. Mai mult, în această lună începi să fii mai preocupat de activităţile care ţin de locuinţă şi vrei să recuperezi din timpul pe care l-ai petrecut departe de familie.

Leu

Spirtualitatea te defineşte în această lună. Încerci să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat de la viitor, dar şi care sunt acele lucruri care te fac să te simţi împlinit. Astfel, încerci să atingi o stare de echilibru interior care să te ajute să iei cele mai bune decizii pe viitor.

Fecioară

În această lună te concentrezi pe tot ce ţine de partea financiară. Astfel, vrei să rezolvi nişte probleme care îţi provoacă anxietate de mult timp. Încearcă să analizezi lucrurile cu atenţie. Spre finalul lunii chiar primeşti o veste bună care te ajută să mai elimini din stres.

Balanţă

Începi să priveşti viaţa altfel şi, prin urmare, să apreciezi mai mult lucrurile mărunte. În plus, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu şi reuşiţi să vă bucuraţi de o conexiune mult mai profundă care vă ajută să vă faceţi planuri de viitor. Mai mult, înveţi să comunici mult mai eficient.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Ultimele zile din martie aduc tensiuni pentru zodia Berbec

Scorpion

În această lună te concentrezi pe tot ce înseamnă viaţă profesională. Astfe, munceşti mai mult decât în mod normal şi încerci să duci la bun sfârşit toate lucrurile pe care le-ai ignorat în trecut. La finalul lunii chiar te bucuri de o veste bună venită de la locul de muncă,

Săgetător

Reuşeşti să creezi o conexiune mai puternică în interiorul grupului de prieteni. Mai mult, toate eforturile pe care le depui pentru a-i mobiliza pe toţi într-o direcţie mai optimistă te ajută să te cunoşti mai bine şi chiar să te dezvolţi pe plan personal. Începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

În această lună te concetrezi pe toate lucrurile care ţin de locuinţă. Încerci să transformi acest spaţiu în care petreci mult timp într-unul care poate să spună mai multe lucruri despre tine. Mai mult, aceste activităţi pe care le desfăşori în această lună te ajută să petreci mai mult timp cu familia.

Vărsător

Ai multe idei pe care vrei să le pui în aplicare, însă nu ai un plan de acţiune. În această lună înveţi să analizezi bine toate detaliile şi să îţi faci un plan bun înainte să-ţi concentrezi toate eforturile într-o anumită direcţie. Ai parte de o lună productivă.

Peşti

Vrei să te cunoşti mai bine şi de aceea începi să acorzi mai multă atenţie pasiunilor pe care le ai. Luna aceasta este despre creativitate şi redescoperire, iar aceste lucruri te ajută să te dezvolţi pe plan profesional. Meditaţia este o idee bună.  Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg