Horoscop estival 2011

1 75085 original jpg jpeg

Dacă e să ne luăm după horoscop, vara lui 2011 se anunţă una în care lucrurile se întâmplă cu rapiditate. Nu e loc pentru plictiseală. Aşteaptă-te la schimbări pe toate planurile!

Berbec 

Pentru tine,vara asta primează viaţa personală. Cauţi să-i faci surprize partenerului tău,care va încerca la rândul lui să te surprindă. Dacă eşti singură,deschide bine ochii atunci când întâlneşti pe cineva. S-ar putea să fie cel pe care-l aştepţi. Astrele te asigură că în vara asta nimic nu e întâmplător. Dincolo de preocupările tale personale,fii atentă la bani şi încearcă să nu acumulezi datorii!

Taur

Trăieşti o perioadă destul de agitată pe plan profesional şi abia spre sfârşitul verii îţi vei face timp pentru vacanţă. Dar la final poţi constata că a meritat,pentru că veniturile tale au crescut. Astrele nu ţi-au pregătit însă şi provocări în dragoste. Pe plan personal,trăieşti zile liniştite,dar parcă uneori simţi nevoia să se întâmple ceva extraordinar. Poate de la toamnă!

Gemeni

Eşti tentată să cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi,vrei să pleci în concedii extravagante şi să-ţi satisfaci toate poftele. Nu e cea mai bună variantă! Abia spre sfârşitul verii un contract sau un nou job ti-ar putea aduce mai mulţi bani. Până atunci,fii ponderată,înconjoară-te de prieteni şi petrece timp alături de partenerul tău. Şi pentru tine dragostea e pe primul plan.

Rac 

Pentru tine,vara asta aduce multe schimbări,provocate în mare parte de eclipsa parţială de soare în Rac,de pe 1 iulie. La prima vedere,poţi avea impresia că nu ţi se întâmplă nimic bun,dar în timp vei vedea că aveai nevoie de toate astea pentru a evolua. Încearcă să nu cheltuieşti sume mari în vacanţă şi,dacă eşti singură,aşteaptă-te să cunoşti bărbatul lângă care ţi-ai putea petrece viaţa.

Leu 

E vară şi eşti foarte preocupată de tot ce înseamnă frumuseţe,condiţie fizică,sănătate. Ai noroc în dragoste,deşi eşti mai exigentă ca niciodată. Poţi spune că pentru tine aceasta e o vară a exigenţelor,atât faţă de tine însăţi,cât şi faţă de ceilalţi. Chiar şi aşa,dacă eşti singură,ai toate şansele să-l întâlneşti pe acela care va îndeplini toate condiţiile pentru a-l primi în viaţa ta. 

Fecioară

Nu te interesează mai deloc să pleci în vacanţă. Ai nevoie de bani şi te axezi pe viaţa profesională. Ce crezi? După o perioadă în care nu ţi-a mers prea bine pe plan financiar,astrele îţi promit că lucrurile se vor schimba. Faptul că începi să ai din nou bani,te face să priveşti încrezătoare în viitor şi să faci planuri pe termen lung. Evadezi în viaţa personală,trăind aproape ca o aventurieră.

Balanţă

Ascultă-ţi intuiţia,dacă vrei să faci alegeri corecte pe plan financiar. Ai putea fi promovată sau să câştigi sume mari de bani de unde nu te aştepţi. După ce vei simţi că ai pus toate lucrurile în ordine,e binevenită o vacanţă. Alege un loc în care să poţi respira în voie,departe de orice fel de obligaţii. În dragoste,poţi repara anumite greşeli pe care le-ai făcut în trecut,dacă vei privi responsabil lucrurile.

Scorpion

Deşi te interesează partea financiară şi vrei să profiţi de toate situaţiile favorabile care apar,nu-ţi neglija partenerul. Plecaţi împreună în mici excursii,dacă nici pe el nu îl tentează un concediu lung. Tu parcă nu ai vrea să pleci pentru prea mult timp de la responsabilităţile tale. În plus,ţi se recomandă să-ncerci să nu fii prea cheltuitoare,chiar dacă ţi-ai permite să fii!

Săgetător

Eşti nemulţumită de relaţia ta amoroasă,motiv pentru care provoci fel de fel de neînţelegeri în cuplu. La un moment dat,te-ai putea chiar arunca într-o aventură cu un necunoscut. Simţi nevoia unei provocări care să te scoată din rutină. Astrele îţi spun să fii precaută. Pe de altă parte,orice sfârşit e un nou început. Ai multă încredere în tine şi nu stai rău nici cu banii.

Capricorn

Eşti cârcotaşă cu anturajul tău şi deloc flexibilă,motiv pentru care,în această vară,mulţi oameni ar putea ieşi din viaţa ta. Nu e cea mai liniştită perioadă,iar uneori nervii tăi ating cote maxime,chiar şi în cuplu. Nu vrei să cauţi soluţii de reconciliere cu nimeni,dacă cineva vrea să te părăsească,tu închizi uşa după el. Veşti bune însă pentru nativele singure,care ar putea întâlni pe cineva de lângă care să nu mai vrea să plece.

Vărsător

 

E o vară agitată pe plan sentimental,încărcată de evenimente majore. Unele native pot naşte,altele se pot căsători,altele pot întâlni un viitor partener. Totuşi,trebuie acţionat cu grijă. Începuturile sunt,cel mai adesea,promiţătoare,dar de la un anumit punct,lucrurile s-ar putea să nu mai evolueze atât de bine. Nu te lăsa îmbătată de momentele frumoase,păstrează-ţi luciditatea!

Peşti

 

Nu e chiar cea mai bună vară a ta,dar o poţi transforma dacă alegi să pleci într-o vacanţă prelungită,undeva departe. Deşi şansele sunt slabe,pentru că banii nu te dau afară din casă. În dragoste,trăieşti momente tensionate,dar pe care le poţi rezolva uşor discutând deschis cu cel de lângă tine. E nerecomandat să te plângi tuturor cunoscuţilor. Cu cât vei acţiona mai discret,cu atât mai bine!Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg