Horoscop săptămâna 10-16 februarie, adus de Camelia Pătrăşcanu. O zodie are probleme, alta câştigă bani uşor

1 horoscop saptamana 10 16 februarie jpg jpeg

Săptămâna 10-16 februarie aduce tensiune pentru Berbeci, dar şi succes în plan profesional. Leii, în schimb, vor mai mulţi bani şi ştiu şi ce să facă pentru a-i obţine, potrivit previziunilor astrologice realizate de Camelia Pătrăşcanu.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie, alfă mai jos:

HOROSCOP Berbec - luni şi marţi pot avea zile bune din punct de vedere profesional. Spiritul de echipă este subliniat, de aceea e bine să strângă în jurul lor toate persoanele pe care se pot sprijini. Miercuri şi joi sunt mai tensionaţi mai ales când vine vorba de dreptate, de adevăr, de reguli. Nu toată lumea poate înţelege ce are de făcut. Tactul şi empatia sunt foarte preţuite. În weekend este timp pentru tihnă, pace şi odihnă.

HOROSCOP Taur - sunt foarte creativi la muncă luni şi marţi sau în proiectele pe carele le desfăşoară. Vin cu idei ingenioase şi văd întotdeauna înaintea celorlalţi posibilităţi noi pe care ar putea să le deschidă şi pe care ar putea să le aleagă şi să meargă spre ele. Miercuri şi joi sunt acele zile tensionate în care spiritul de echipă trebuie găsit. Se pot mâhni din cauza greşelii pe care o face un coleg. În weekend e un accent pus pe partea partenerială.

Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

HOROSCOP Gemeni - au luni şi marţi două zile când mai mult îşi încarcă bateriile sau îşi analizează situaţia sau poziţia pe care o adoptă acum. Unii sunt concentraţi mai mult pe familie, pe casă, au o minte ingenioasă şi găsesc o cale mai simplă sau avantajoasă prin care pot rezolva o problemă. Miercuri şi joi ies din lentoarea lor şi poate sesizează mai mult decât altă dată invidia şi gelozia altora. În weekend au nevoie de linişte.

HOROSCOP Rac - multe lucruri de discutat luni şi marţi. Fac investigaţii pentru aflarea adevărului. Mintea le merge foarte bine şi trebuie să se sfătuiască cu persoane cu multă experienţă. Miercuri şi joi, zile destul de tensionate. Pot avea sentimentul că nu sunt respectaţi la locul de muncă sau de către o persoană foarte importantă pentru ei. În weekend vor să îşi reclădească putearea şi stima de sine.

HOROSCOP Leu - se gândesc la bani luni şi marţi, dar ştiu şi cum să îi facă. Muncesc pe brânci. Au nevoie şi de alţii pentru a rezolva lucrurile.  Ştiu să facă economie şi să se descurce cu resurse puţine. Miercuri şi joi tensiuni legate de acte sau de cadrul administrativ. Weekendul îl petrec în casă şi nu vor să fie puşi la munci foarte grele.

HOROSCOP Fecioară - foarte inspirate şi intuitive luni şi marţi. Mintea le funcţionează extroardinar de bine, sesizează o oportunitate pentru ele. Trebuie să iasă în evidenţă şi să vorbească. Miercuri şi joi sunt tensionate pentru că nu au bani sau nu au resursele necesare pentru a face ceva foarte îndrăzneţ. Isteţimea lor ţine loc şi de bani. În weekend poate o mică deplasare, vizită sau conversaţii plăcute.

Greşelile pe care le fac femeile în viaţă, în funcţie de zodie! Încăpăţânare extremă pentru Berbeci

HOROSCOP Balanţă - atenţie la sănătate luni şi marţi. Au zile de corecţie. Miercuri şi joi tensiuni, au sentimentul că nu ajung la cineva, nu ştiu să motiveze pe cineva, se simt înşelaţi şi trădaţi. Nu trebuie să ia decizii. În weekend pot fi un pic mai inspirate şi cum să abordeze o persoană.

HOROSCOP Scorpion - sunt foarte sociali luni şi marţi, se pot întâlni cu multă lume, îşi pot face prieteni. Valorifică prieteniile pe care le au deja. Sunt foarte populari în mediul lor. Miercuri şi joi se pot anunţa tensiuni la locul de muncă. Mici dificultăţi cu o persoană pe care nici nu vor să o supere, dar au nevoie şi de ea. Pentr weekend îşi dau importanţă, atenţie şi se ocupă de sănătatea lor.

HOROSCOP Săgetător - pot avea două zile luni şi marţi grozave. Nu inovează nimic şi se bazează pe experienţa acumulată până acum. Sunt foarte apreciaţi şi de şefi şi de colegi. Miercuri şi joi devin tensionaţi din cauza geloziei. În weekend trebuie să fie atenţi la sănătate.

HOROSCOP Capricorn - vorbesc mult şi caută soluţii tehnice la problemele pe care le au de rezolvat la locul de muncă. În relaţia partenerială trebuie să îşi clarifice viitorul. Vor să ştie cu cine merg, pe ce drum merg, pentru cât timp şi care sunt scopurile comune. Miercuri şi joi au o atenţionare în legătură cu relaţia pe care o au cu şefii sau cu o persoană importantă.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg