Horoscop weekend 20-21 octombrie. Dragostea pluteşte în aer pentru două zodii. Vor trăi clipe memorabile

horoscop de weekend 13 14 ianuarie 2018 502623 jpeg

Horoscopul 20 - 21 octombrie vine cu multă dragoste pentru lei şi vărsători. Vor trăi momente magice alături de persoana iubită. Fiţi pregătiţi! Veţi avea mari surprize.

BERBEC 

Sâmbătă: Ai mai mare încredere în forţele proprii, pentru că nu e nevoie să te descurajezi acum, chiar când eşti pe ultima sută de metri în a rezolva ceva. 

Duminică: Fii alături de persoanele dragi, pentru că ai nevoie de aceste momente în care să fii răsfăţat şi apreciat de oamenii la care ţii. O ieşire în oraş este cea mai bună ocazie să creaţi nişte amintiri de neuitat. 

Citeşte şi: Cel mai bun sot din horoscop. Nu te va înşela niciodată şi va avea mereu grijă de tine!

TAUR

Sâmbătă: Nu uita de oamenii care ţi-au fost alături la nevoie şi încearcă să întorci favorul pe cât de mult poţi. O să vezi că o să te simţi fantastic să ajuţi. 

Duminică: Gândeşte-te mai mult la cine contează cu adevărat în viaţa ta şi spune-i exact acelaşi lucru. Uneori, nu doar faptele contează, ci şi vorbele.

GEMENI 

Sâmbătă: Fii deschis la cunoaşterea unor persoane noi, dar nu acapara atenţia tuturor. Astăzi nu este despre tine, ci despre persoanele la care ţii şi care trebuie să te vadă, din când în când, şi pe locul al doilea. 

Duminică: Discută deschis cu persoana care ţi-a atras atenţia în ultima perioadă şi vezi unde puteţi ajunge. În stânga sau în dreapta, oricare ar fi rezultatul, este cea mai bună variantă pentru tine. 

RAC

Sâmbătă: Acordă-ţi mai mult timp ţie şi lucrurilor care îţi fac plăcere. Din când în când, învaţă să te pui şi pe tine pe primul loc, pentru că meriţi din plin asta. 

Duminică: Nu te uita spre trecut, căci s-ar putea să găseşti nişte lucruri care te-au rănit şi de care ai plecat. Vorba aceea cu „ciorba reîncălzită nu are acelaşi gust” se aplică din plin şi în cazul tău. 

Citeşte şi: Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în 2019. Vor străluci!

LEU

Sâmbătă: Astăzi poţi primi o surpriză din partea persoanei iubite, aşa că ziua se anunţă a fi una plină de emoţii şi de voie bună pentru toată lumea. 

Duminică: Poţi primi un sfat preţios astăzi, de care trebuie să ţii cont neapărat. Vei afla răspunsul la munte dintre întrebările tale astăzi. 

FECIOARĂ

Sâmbătă: Păstrează-ţi calmul, chiar dacă simţi că unele lucruri se destramă în jurul tău. Apelează la înţelepciunea pe care o ai ori de câte ori ai impresia că ceva nu merge bine. 

Duminică: Renunţă la nevoia ca totul să fie perfect şi la locul său de fiecare dată. Uneori, să ieşi din zona ta de confort îţi poate prinde foarte bine. 

BALANŢĂ

Sâmbătă: Ai încredere în instinctul tău, te poate scăpa astăzi de multe situaţii incomode. S-ar putea să fii pus n faţa unei alegeri dificile. 

Duminică: Nu ai nevoie de prea mulţi bani pentru a fi fericit. O ieşire în aer liber alături de persoana iubită e de ajuns pentru a zâmbi din tot sufletul. 

SCORPION

Sâmbătă: Spune exact ceea ce simţi şi nu mai lăsa loc interpretărilor. Aşa eviţi nişte situaţii incomode şi vezi ce părere au şi ceilalţi despre tine. 

Duminică: Repară-ţi greşelile din ultima perioadă cu nişte gesturi frumoase, care pornesc din inimă. Este nevoie să găseşti o soluţie de mijloc ca toţi să fie fericiţi. 

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu fugi de responsabilităţi şi nu te sustrage dacă cineva îţi cere ajutorul astăzi. Nu ştii când vei avea şi tu nevoie de ceva şi atunci vei regreta ce ai făcut azi. 

Duminică: Îndepărtează-te de oamenii lângă care nu te mai simţi bine şi de la care ţi se pare că nu mai ai ce învăţa. Nu îţi irosi timpul astfel. 

CAPRICORN

Sâmbătă: Ai răbdare în tot ceea ce faci, pentru că tocmai această nerăbdrae poate strica totul în numai o clipă. Tot ce ai construit în timp se poate nărui într-o secundă. 

Duminică: Nu cere explicaţii, deoarece s-ar putea să fii pus în ipostaza de a da tu multe explicaţii, iar situaţia nu va fi una confortabilă pentru nimeni. 

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Nu te mulţumi cu puţin şi aspiră mereu la mai mult, pentru că ţi-ai câştigat acest lucru. Cine nu înţelege asta nu are ce căuta în viaţa ta. 

Duminică: Ai parte de clipe de vis alături de persoana iubită, te simţi în siguranţă şi gata să porneşti spre noi aventuri alături de ea. 

PEŞTI

Sâmbătă: O discuţie începută nevinovat se poate termina urât pentru tine, aşa că evită să intri în conflicte inutile, dacă nu vrei să fii pus la punct. 

Duminică: Ai răbdare cu tine şi cu cei din jur şi învăţaţi împreună ce vă lipseşte şi ce ar trebui să schimbaţi cât mai repede

Sursă: huff.roRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg