Horoscopul dragostei în luna august 2015

1 69594 original jpg jpeg

Vine luna concediilor şi distracţiilor, deci trebuie să ştii ce prevăd astrele în ceea ce priveşte dragostea. Vezi în acest articol ce te aşteaptă în luna august la capitolul acesta.

Vine luna concediilor şi distracţiilor,deci trebuie să ştii ce prevăd astrele în ceea ce priveşte dragostea. Vezi în acest articol ce te aşteaptă în luna august la capitolul acesta.

Zodia berbec se va bucura de clipe frumoase alături de partener. Vacanţa şi timpul liber vor fi petrecute cu tact şi cu mult romantism,aşa că profitaţi de această lună pentru a vă întări relaţia.

Horoscopul dragostei în luna august 2015 – taurii călătoresc,dar în dragoste au mici neînţelegeri

Deşi taurii vor călători mai mult în august decât în restul lunilor şi se vor bucura din plin de compania prietenilor şi familiei,în relaţia de dragoste vor exista câteva mici neînţelegeri cu partenerul. Poate de la neconcordanţa în privinţa petrecerii concediului sau poate pur şi simplu treceţi printr-o perioadă mai dificilă.

Persoanele din zodia gemenilor sunt extrem de ocupate în luna august,mai ales că s-au bucurat deja de timp liber şi vacanţă. Cu toate acestea,nu ar trebui să îşi neglijeze partenerul de viaţă,mai ales că tinde să se dedice prea mult muncii. Luna august aduce mari cheltuieli,posibil pentru achiziţionarea unor lucruri în casă sau pentru a merge la mai multe nunţi.

Racii s-au pregătit sufleteşte pentru această lună,aşteaptă vacanţa cu nerăbdare,mai ales că beneficiază şi de forţe financiare. Aşadar,persoanele din zodia rac vor petrece luna august aşa cum au visat şi vor avea suficient timp pentru a face planuri serioase de viitor alături de partenerul de viaţă. Se pot lua unele decizii importante în ceea ce priveşte nunta sau chiar venirea unui copil.

Horoscopul dragostei în luna august 2015 – leul va avea parte de multe momente de dragoste şi bucurii

Reprezentanţii din zodia leu se bucură din plin de luna lor norocoasă. Deşi tind să cheltuiască mulţi bani,vor avea parte de multă distracţie şi multe bucurii pe plan sentimental. Persoanele care nu şi-au găsit încă un partener,cel mai probabil  vor găsi în această lună. Petreceţi clipe de neuitat alături de persoana iubită.

Luna august pentru fecioare este cu noroc mai mult în sfera finanţelor decât în dragoste. Posibil să primească o sumă semnificativă de bani. În relaţia cu partenerul,nativul zodiei fecioară ar trebui să îşi ajute partenerul mai mult,mai ales dacă i se cere ajutorul.

Balanţele vor avea posibilitatea de a-şi achita datorii mai vechi,dar şi de a găsi ceva mai bun de lucru. Persoanele singure vor avea o vară de neuitat,în luna august vor petrece momente frumoase alături de o iubire de vară. În viaţa de cuplu,partenerul vă face multe surprize.

Persoanele din zodia scorpion ar trebui să fie mai atente în ceea ce priveşte sinceritatea în relaţia de cuplu. Ar trebui să ştie că o relaţie bună se clădeşte fără minciuni,aşa că luna august este propice să daţi cărţile pe faţă.

Horoscopul dragostei în luna august 2015 – peştii îmbină munca cu distracţia,dar sunt uşor neatenţi cu partenerii de viaţă

Luna august pentru cei din zodia săgetător decurge foarte normal,mai ales în sfera dragostei. Pot primi veşti importante de la un membru de familie,veşti de bucurie. Luna august este o lună propice pentru promovare şi succes.

Persoanele din zodia capricorn pot primi oferte de lucru în străinătate în luna august. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu,luna august aduce unele tensiuni,pe care este necesar să le diminueze cât mai diplomat posibil.

Persoanele din zodia vărsător sunt puse pe drumeţii şi ieşiri cât mai multe în luna august. Cu toate acestea,sunt predispuşi să cheltuie inutil,deci trebuie să ţină cont de stabilitatea financiară a familiei. În dragoste totul este la fel.

Luna august pentru nativii din peşti este foarte încărcată,dar asta nu înseamnă că nu vă lipseşte distracţia. Aveţi parte de o vacanţă bine meritată,dar încercaţi să acordaţi mai mult timp partenerului,să petreceţi mai mult timp împreună şi să fiţi mai atent cu el.



Recente

3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg