Horoscopul îţi dezvăluie dacă este singur şi disponibil

1 70176 original jpg jpeg

Ca să fii sigură că e singur şi disponibil, astrele îţi vin în ajutor şi îţi dezvăluie câteva semne importante care-ţi vor spune câteva lucruri despre bărbatul de care-ţi place. Învaţă cum să le descifrezi!

Berbec

Dacă este singur,nativului din zodia berbec îi place foarte mult să flirteze. Cu o aşa atitudine,cu siguranţă îţi vei da seama singură că este disponibil. Tot ce trebuie să faci este să intri în jocul lui şi să nu te laşi mai prejos. Doar ştii că un berbec adoră să domine..

Taur

Dacă îţi place de un taur este destul de greu să-ţi dai seama de ceea ce gândeşte,pentru că în general nu prea face declaraţii. Însă,îl dau de gol ieşirile dese în oraş şi obsesia pentru aspectul fizic. Dacă ar fi într-o relaţie,astfel de lucruri le-ar pune pe locul 2.

Gemeni

Nu îţi va fi greu să-ţi dai seama dacă bărbatul născut în zodia gemeni este singur sau nu,pentru că,în general,vorbeşte destul de mult despre propria lui persoană. Aşa că vei afla foarte multe lucruri despre el,fără să depui prea mult efort.

Citeşte şi:

Elementele zodiacale şi compatibilitatea

Pafumurile semnului tău zodiacal

Rac

Dacă nu-l auzi vorbind despre cumpărături,gătit şi alte lucruri casnice,este clar că bărbatul rac este singur. Cu alte cuvinte,poţi trece rapid la acţiune!

Leu

Unui bărbat născut în zodia leu îi place să cocheteze cu orice femeie frumoasă şi inteligentă,asta doar dacă este singur. Când are o relaţie stabilă,nu mai are ochi pentru altcineva. Aşadar,dacă îţi răspunde la zâmbete şi priviri seducătoare,înseamnă că poate fi al tău!

Fecioară

Atunci când bărbatul fecioară îşi caută jumătatea este extrem de sociabil,iese mult în oraş şi este pus pe distracţii. Aşadar,ia în calcul astfel de semne  şi nu încerca ”să-l tragi de limbă”,pentru că nu îţi va spune mai nimic.

Balanţă

Dacă bărbatului balanţă îi place de tine,îţi va arăta asta prin simplul fapt că se va arăta interesat de tine. Îţi va pune multe întrebări,va flirta cu tine şi,probabil,că în cele din urmă,îţi va spune clar ce vrea de la tine.

Scorpion

Bărbatul Scorpion nu mai are ochi pentru altcineva atunci când este profund îndrăgostit. Dacă nu dă niciun semn că vrea să vorbească cu tine,înseamnă că nu e disponibil. În schimb,dacă îţi transmite mici semnale,nu e timp de pierdut!

Săgetător

Un săgetător este extrem de vorbăreţ şi nu se ascunde. Dacă persoana de care îi place e altcineva decât tu,atunci îţi va spune acest lucru în faţă. La fel şi dacă îi va plăcea de tine! Sinceritatea este calitatea lui primordială.

Capricorn

Când vine vorba de relaţiile amoroase,bărbatul Capricorn este foarte stabil şi hotărât. Dacă este foarte rezervat,înseamnă că are deja pe cineva.

Vărsător

Un vărsător se aşază la casa lui doar atunci când este îndrăgostit lulea. În cazul în care are o viaţă socială foarte activă,înseamnă că nu există stabilitate în viaţa lui amoroasă.

Peşti

Face glume îndrăzneţe cu tine? Flirtează cu tine fără încetare? E clar! E singur şi te place! Ce mai aştepţi?Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg