Horoscopul lunii octombrie pentru femei

1 70101 original jpg jpeg

Octombrie se anunţă o lună palpitantă, ce vine cu veşti bune şi proiecte noi pentru aproape toate zodiile. Pe plan sentimental, treburile nu sunt stabile şi anumite situaţii le vor cam da de furcă anumitor zodii. Află în continuare recomandările numai pentru femei!

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Berbec

Dacă ai aşteptat "momentul potrivit",atunci acesta este. Astrele ţin cu tine,eşti în avantaj faţă de competitorii tăi şi familia este alături de tine,aşadar ai toate şansele să reuşeşti ce ţi-ai propus! Noi obiceiuri îşi fac loc în viaţa ta pe 17 şi 18 octombrie şi chiar dacă acestea pot părea ciudate sau descurajante la început,păstrează-ţi mintea deschisă. La sfârşitul lunii,evită orice fel de conflicte şi bârfe,deoarece oamenilor le place să speculeze,chiar dacă nu ştiu toată povestea. Nu te descuraja!

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Taur

Ai mai multe de spus pe 5 sau 6 octombrie? Nu te lăsa,ieşi din carapace şi fă ca vocea ta să fie auzită! Pe parcursul lunii vei întâlni tot felul de persoane unice şi fascinante. Dacă nu eşti într-o relaţie,fii atentă pe cine întâlneşti la mijlocul lunii. Relaţiile la distanţă nu sunt ideale,dar funcţionează. Acordă o atenţie sporită viselor ciudate şi instinctelor pe care le vei simţi mai pronunţate la sfârşitul lunii. Eşti într-o dispoziţie artistică şi ai o imaginaţie bogată,ceea ce te va ajuta să găseşti idei foarte bune,la care nici nu te-ai fi gândit.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Gemeni

Încă de la începutul lunii ai o capacitate de concetrare extrem de profundă,astfel încât nicio mică distragere nu te poate deranja. Cu cât mai mult te concentrezi pe un anumit scop,cu atât mai multe ţeluri vei fi capabilă să duci la bun sfârşit. La mijlocul lunii,ai grijă cine are acces la informaţiile tale private,deoarece nu toţi apropiaţii vor avea intenţii bune. Ascultă-ţi instinctul! Visele tale pot deveni  realitate pe 26 şi 27,dar cu recompense vin mereu sacrificii. La ce eşti dispusă să renunţi? Persoane noi vor intra în viaţa ta pe 30 octombrie. Unele dintre acestea sunt menite să rămână o viaţă;altele,doar o perioadă.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Rac

După data de 5 octombrie,un proiect la care lucrezi va lua amploare. Ai încredere în tine şi nu da înapoi! Între 9 şi 11 octombrie este o perioadă excelentă să îţi faci ordine în lucruri,deoarece este posibil să găseşti obiecte pe care le-ai rătăcit. Este necesară şi o clarificare în gânduri,pentru a te elibera de amintirile care te ţin pe loc. Nu intra în conflicte cu persoane din anturajul tău,este greu să îi multumeşti pe toţi,chiar dacă tu îţi doreşti asta. Spre sfârşitul lunii,odihneşte-te mai des,prin moduri recreeative,pentru a-ţi recăpăta concentrarea.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Leu

Eşti extrem de receptivă pe 14,15,şi 16,precum şi intuiţia te ghidează pe unele căi destul de interesante.  La mijlocul lunii,relaţiile amoroase vor fi pe primul plan. Dacă eşti singură sau într-o relaţie,vei simţi un sentiment de încredere fără precedent. Nimic nu te poate opri acum! Banii conteaza foarte mult,de aceea vei fi mai atentă pe ce îi cheltui.  Să economiseşti bani pentru ”zile negre” nu este chiar atât de rău precum crezi. Dacă simţi nevoia sa mănânci mai mult pe 28 şi 29,gândeşte-te dacă chiar îţi este foame sau eşti doar încărcată emoţional.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Fecioară

La începutul lunii te vei simţi suficient de flexibilă pentru a încerca lucruri noi,ceea ce poate fi un lucru bun pentru tine. Diversificarea poate fi distractivă uneori. O relaţie nouă poate apărea din senin,dar în cazul în care ţi se pare că e prea frumos ca să fie adevărat,probabil că aşa este. Fii precaută şi nu te încânta prea uşor. Spre sfârşitul lunii,în jur de 24-25 octombrie,prietenii tăi îţi vor fi alături în câteva situaţii dificile,aşa ca nu uita să le arăţi recunoştinţa. Relaţiile cu colegii şi vecinii vor fi tensionate,nu o lua personal şi încearcă să rezolvi lucrurile cu calm.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Balanţă

Luna aceasta nu îţi fie teamă să-ţi exprimi emoţiile şi sentimentele,chiar dacă nu vei obţine reacţiile dorite. Eşti foarte stabilă emoţional,dar şi la nivel fizic. Da,poţi duce o tavă cu pahare pline cu apă fără să verşi o picătură şi prietenii şi familia pot conta pe tine în situaţii dificile. Fii mândră de asta,este o reputaţie pe care o capeţi cu greu. Simţurile sunt la cote ridicate la sfârşitul lunii. Urmează câteva săptămâni destul de stresante,aşa că nu te suprasolicita şi ai grijă de organismul tău în această perioadă. Aminteşte-ţi că nu eşti robot şi ai încredere că vei duce toate sarcinile la bun sfârşit.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Scorpion

La începutul lunii nu vei deţine tot controlul,aşa cum te-ai obişnuit,dar acesta poate fi un lucru bun. Dacă trebuie să iei o decizie importantă,aşteaptă până pe 14 octombrie,când situaţia se va clarifica. Ia criticele într-un mod constructiv şi nu te supăra. Un prieten îţi va cere ajutorul,iar tu vei face tot ce e cu putinţă pentru a-l ajuta. O persoană dragă îţi va da speranţe false la sfârşitul lunii,dar în cel mai scurt timp îţi va trece dezamăgirea şi vei putea fi din nou tu. Familia te va susţine în tot ceea ce îşi doreşti să faci.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Săgetător

Viaţa ta în această lună va fi ca un carusel de emoţii şi gânduri. Vei fi o incredibilă inspiraţie pentru o persoană dragă în jurul datei de 7 octombrie şi vei simţi o presiune foarte mare din partea acesteia,când vei fi pe piedestal. Un proiect la care lucrezi de ceva timp se va concretiza şi vei primi multe laude din partea şefilor şi a colegilor. Astrele sunt de partea ta şi în relaţia amoroasă. Te vei simţi iubită,apreciată şi răsfăţată. Ai grijă cu problemele mai vechi de sănătate ce pot apărea din senin.  La sfârsitul lunii,gândeşte-te de două ori înainte să vorbeşti.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Capricorn

La începutul lunii,o persoană pe care ai început să o îndrăgeşti te va dezamăgi. Din păcate,în viaţă nu funcţionează întotdeauna totul aşa cum ne dorim. Trebuie să te recunoşti înfrântă şi să mergi mai departe. Nu te încăpăţâna. Pe 17 şi 18 octombrie vei demara un nou proiect,însă ai grijă la partea financiară,s-ar putea ca planul să nu corespundă cu realitatea şi vei avea nevoie de ale resurse financiare. Organismul tău va fi suprasolicitat,odihneşte-te cât de mult poţi. Nu îţi neglija prietenii. S-ar putea să abiă chiar acum nevoie de susţinerea ta.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Vărsător

Explorarea arborelui genealogic este activitatea perfectă pentru primele zile ale lunii. Ţine-ţi în frâu curiozitatea caracteristică. Ai vrea să faci ce îşi doreşti,dar ai grijă ce responsabilităţi majore primeşti de la şefi. Timpul înseamnă bani şi nu vrei să ai probleme la locul de muncă. Sănătatea cam scârţaie şi pot apărea probleme la nivelul gâtului şi a aparatului circulator. Fii atentă la semnalele pe care ţi le dă organismul,nu le ignora. Mergi la un control ca să previi orice boală care se poate agrava. Prietenii şi membrii familiei sunt alături de tine.

Horoscopul lunii octombrie pentru femei-Peşti

Octombrie începe promiţător,cu planuri şi idei inovatoare,care îţi vor ocupa tot timpul. La mijlocul lunii îşi vei concentra energia pentru a face curăţenie generală în toată casa şi îţi vei reorganiza spaţiul cât mai util,pentru noi accesorii. De curând te-ai îndrăgostit,făcând o pasiune pentru unul dintre colegi,dar de-abia la sfârşitul lunii îşi vei da seama că este doar ceva trecător. Va fi puţin dezamăgitor şi confuz,dar va trece. Problemele de sănătate cu care te-ai confruntat luna trecută s-au mai ameliorat,însă fii precaută şi nu fă excese. Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg