Horoscopul lunii septembrie pentru femei

horoscop jpeg

Ce se va întâmpla la serviciu? Cum o să stai cu banii şi ce îţi spun astrele despre viaţa sentimentală în luna septembrie? Află mai jos recomandările numai pentru femei!

Prima lună din toamna lui 2015 vine cu veşti bune pentru aproape toate zodiile,dar cel mai bine aspectate sunt fecioarele,care vor cunoaşte sentimentul abundenţei în mai multe privinţe ale vieţii.

De asemenea,nativele din vărsător depăşesc cu brio unele situaţii,iar reprezentantele în berbec oficializează relaţii amoroase.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Berbec

Pentru nativele în berbec,luna septembrie este una favorabilă,aşa că te poţi bucura de succes şi energie în multe situaţii.

În plus,eşti protejată de Venus,care combate vibraţiile negative emise de Saturn.

În această lună nu doar că vei face faţă cu brio obstacolelor,dar vei ieşi şi învingătoare.

Pe plan amoros,recomandările astrelor spun să nu te zgârceşti cu dovezi de dragoste,cuvinte dulci şi gesturi tandre faţă de persoana iubită.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Taur

Moderaţie este cuvântul cheie pentru această lună. Aşa că nu te avânta cu capul înainte în proiecte noi şi ai grijă ce vorbeşti cu colegii. Te poţi trezi în mijlocul unor controverse,dar le vei depăşi încet,încet pe toate.

Lucrurile în dragoste nu se anunţă spectaculoase în această lună,dar nici nu vă ocoleşte norocul.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Gemeni

Starea de confuzie se mai diminuează,iar relaţiile cu colegii şi familia se mai îndulcesc. Dacă ai nevoie de ajutor,ia în considerare ajutorul prietenilor de suflet.

Urmează-ţi intuiţia şi nu vei da greş. La serviciu,doar tu poţi face lucrurile să se mişte. Nu aştepta sprijin din afară.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Rac

Pentru nativele din zodia rac,luna septembrie se anunţă a fi una încărcată de provocări. Iar acestea vor apărea pe toate planurile,de aceea sigur vei avea ceva bătăi de cap să le depăşeşti.

Tot ce trebuie să faci este să aştepţi să treacă perioada asta solicitantă. Fii diplomată şi evită să iei decizii sau să dai sfaturi altora.

În dragoste,dacă eşti singură,aşteaptă-te de la mici şicane din partea partenerului.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Leu

Încet,dar sigur,cam aşa poate fi rezumată în trei cuvinte activitateafemeilorîn zodia leu,pe luna septembrie. Câştigurile se anunţă foarte aproape,atât la muncă,dar şi în viaţa de zi cu zi.

În caz de urgenţe,ştii şi poţi să rezolvi problemele în cel mai scurt timp. Resursele financiare nu se înmulţesc,dar nici nu ai nevoie de mai mult. Nu acum. În dragoste,lucrurile iau o turnură pozitivă.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Fecioară

Succes,succes şi iar succes! Pentru tine,luna septembrie este cum nu se poate mai benefică. Profită de toate oportunităţile,pentru că poţi obţine câştiguri din orice direcţie.

Totuşi,astrele îţi fac o recomandare destul de interesantă:fii mai indulgentă cu cei din jur şi nu-i mai critica aspru când vine vorba despre opinii diferite.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Balanţă

Balanţelor li se cere multă răbdare luna aceasta. De asemenea,vei avea nevoie de ajutor la capitolul concentrare şi poziţionare în spaţiu. Întâmplările care au loc în jurul tău se petrec cu viteză şi te poţi simţi confuză.

Tot ce trebuie să faci este să încerci să te aduni şi să mergi mai departe,fără să te irite situaţiile stresante de la serviciu. Perioada asta nu ţine mult şi lucrurile se vor calma.

Cu persoana iubită te înţelegi mai bine ca în lunile precedente,semn că furia apelor s-a mai domolit.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Scorpion

Pentru tine,septembrie vine cu provocări pe plan profesional,dar vei fi în stare să depăşeşti situaţiile dificile. Totuşi,pot apărea uşoare episoade de instabilitate şi dacă nu le gestionezi corect pot lăsa urme care nu se şterg aşa uşor.

În ceea ce priveşte colaborările,te sfătuim să nu semnezi acte importante şi să nu iei decizii pripite. Astrele nu sunt de partea ta. În dragoste,s-ar putea să întâmpini mici probleme,dar nu grave.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Săgetător  

După nativele din fecioară şi berbec,reprezentantele sexului frumos care s-au născut în zodia săgetător sunt protejatele lunii. Ai drum liber în orice domeniu şi te poţi avânta în orice situaţie care se anunţă a fi profitabilă,fără să te gândeşti de două ori.

Per ansamblu,viaţa ta în luna septembrie este încărcată de armonie şi sens,mai ales că lucrurile se aşază la locurile lor. Pe plan sentimental,doar tu ştii unde trebuie să repari sau să îmbunătăţeşti. Ascultă-ţi vocea interioară!

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Capricorn

Pentru nativele în zodia capricorn se cere mai multă indulgenţă şi răbdare cu cei din jur,mai ales cu membrii familiei.

Nu acţiona impulsiv,ci caută mai bine să aplanezi conflictele,fie că acestea apar la serviciu,în relaţiile cu colaboratorii ori cu rudele şi prietenii.

Pe plan amoros,ai grijă că poţi întâmpina provocări. Partenerulde cuplu creează tensiune care vă va încorda pe amândoi.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Vărsător

Astrele se arată foarte generoase luna aceasta cu tine,mai ales pe plan profesional,unde poţi câştiga mai mult respect de la şefi.

Nu doar apreciere este capabilă să-ţi ofere conducerea pentru activitatea ta profesională de excepţie din ultima perioadă,ci şi un supliment financiar.

În dragoste,prima parte a lunii este favorizată călătoriilor romantice în doi,iar a doua parte a lui septembrie ar trebuie să fie dedicată casei şi activităţilor gospodăreşti. În general,aspecte pozitive pentru nativele în vărsător pentru această lună.

Horoscopul lunii septembrie pentru femei – Peşti

Nu sta pe gânduri,fă tot ce ţi-ai propus pentru viitorul apropiat,pentru că astrele te sprijină mai ales în sfera profesională.

Totuşi,nu orice vis poate deveni realitate,ci încearcă să ai planuri concrete şi soluţii viabile pentru tot ce ai de gând să faci.

Pe plan amoros,lucrurile Se aşează pe făgaş normal. Şi pentru tine este valabil sfatul care spune să fii mai moderată în alegeri şi acţiuni.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg