Horoscopul pe final de 2019, cu Mihai Voropchievici. Peştii sunt iubiţi, sunt favorizaţi de rune

1 horoscop rune mihai voropchievici jpg jpeg

Mai sunt doar trei luni din 2019 şi, din punct de vedere astral, această perioadă este benefică schimbărilor pe plan amoros. Atenţie, însă, zodiile de foc ar putea avea ceva probleme în luarea deciziilor, iar asta îi poate afecta pe termen lung. De cealaltă parte, cei născuţi în zodia Peşti sunt favoriţii astrelor care s-au aliniat pentru a le oferi şanse noi în dragoste şi noroc la bani.

Află ce-ţi rezervă astrele pe final de 2019, potrivit numerologului şi astrologului Mihai Voropchievici:

Berbec

Va fi o perioada cu multe schimbări şi schimbările astea pot veni sau surveni de la o zi la altă. Berbecii trebuie să stea bine ancoraţi, bine pregăţiţi şi cu urechile ciulite. Pentru că aceste lucruri care vin asupra lor nu trebuie să treacă.

E un fel de oportunism şi Berbecii ştiu să se planteze exact acolo unde sunt oportunităţi, iar toate schimbările astea sunt fantastic de benefice, sunt majore. Schimbările vin din toate planurile, scrie antena3.ro.

Taur

Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai liniştit aşa, el va tinde să forţeze şansă, norocul, să vrea poate mai repede, pentru că a fost o prima parte a anului 2019 mai greoaie, mai anevoioasă cu multe necazuri, i-a pus la probe de încercare de multe ori, iar acum runa îi sfătuieşte să dea dovadă de mai multă răbdare, pentru că toate lucrurile benefice şi surprizele plăcute vin la oamenii care ştiu să aştepte.

Gemeni

Urmează  luni benefice, cu multe opţiuni, dar opţiunile de baza, adică de a se mută din casă, sau a-şi construi o casă nouă se pare că se vor realiza. Sunt cei care trăiesc într-o familie mai mare, cu socrii sau cu părinţîi.

Este perioada perfectă când îşi pot cumpără o locuinţa, dar la fel de bine este şi perioada când pot opta pentru o schimbare de job mai bună, pentru că opţiuni vor fi fantastic de multe şi cum ei sunt foarte buni în comunicare vor excela în a comunica, a caută ceva care să-i atragă, să fie pe domeniul lor.

O schimbare de serviciu foarte benefică, cu toate acestea fiind o zodie dublă şi enunţul runei este tot la dublu: Veţi acţiona foarte favorabil într-una din cele două situaţîi pe care le veţi avea la îndemână.

Rac

Sunt în aşteptarea unor schimbări, unor lucruri foarte interesante şi acestea vin periodic. Va o toamna totalmente pentru Raci cu schimbări în toate domeniile. Sfatul este: fiţi pregăţiţi să întâmpinaţi aceste schimbări şi luaţi-le pe acelea care sunt mai benefice şi amplificaţi-le.

Citeşte şi: Cum ne influenţează intrarea lui Jupiter în Capricorn! Anul 2020 aduce vremuri grele pentru aceşti nativi

Leu

Este o perioada fantastic de benefică în consolidarea poziţiei lui. Şi în societate, şi în familie, şi acasă, şi la serviciu.

Trebuie să se împartă cam în patru direcţîi, să aibă toate opţiunile pregătite. Pentru că la serviciu, poate să vină o oferta nouă, să găsească o nouă colaborare, ceva mai bun. În familie, poate să se înmulţească familia, să mai vină un nepoţel sau un copil sau mă rog în funcţie de vârstă respectivă pentru fiecare.

Dar în societate, în primul rând, Leul ştie să strălucească. Şi i se spune că perioada următoare trebuie să se preocupe mai mult de persoană să, să arate mai bine, să fie mai grozav şi să se ducă acolo unde îi e locul.

Fecioara

Lunile următoare descoperi toate adevărurile pe care le-a omis sau ascuns. Toate vin asupra lor. O multitudine de adevăruri, care de multe ori sunt marcante.

O să le marcheze viaţă, dacă au făcut nişte greşeli şi acum au ieşit nişte adevăruri, mai rele la iveală sunt cu marcaje. Dacă sunt benefice şi le-au ţinut în expectativă vin cu schimbări benefice.

Balanţă

Sunt anunţate multe călătorii. Vor umblă de ici-colo, vor găşi de toate. Ce găseşti într-o călătorie? Şi hrană spirituală, dar la fel de bine te interesezi că să găseşti şi o colaborare din toate punctele de vedere şi financiar, şi călătoriile astea aduc beneficii tuturor Balanţelor.

Deci condiţia este să nu va izolaţi, să staţi închişi în casă, să nu veniţi în contact cu ceilalţi. Este o perioada de comunicare pentru toată lumea, folosiţi pentru că şi voi sunteţi buni comunicatori, dar aveţi grijă foarte multe din Balanţele care călătoresc în afară pot să infiripeze o relaţie de dragoste, care ulterior se poate materializa, aşa cum e scris şi la Leu, într-o căsătorie reuşită. Dacă nu vreţi căsătorie, într-un an-trei există un flirt, o dragoste pasageră, o încercare.

Scorpion

Trebuie să-şi mobilizeze toate forţele pentru a se susţine în permanentă. E vorba de multă muncă, trebuie să acţioneze din toate punctele de vedere că să rezolve tot ceea ce trebuie. Sfatul este să nu încercaţi să creaţi dispute, să staţi cu stări tensionate pe picior de război pentru că toate lucrurile se rezolva fantastic de uşor. Protecţia divină este asupra lor.

Săgetător

O parte din ei, în următoarea perioada, sunt cu Dumnezeu în sufletul lor, cu gândurile lor, undeva se mai retrag şi vor să analizeze, să ştie tot ce au făcut, tot ce au greşit şi în funcţie de asta cum să acţioneze. Au un sfătuitor şi un ajutor nemaipomenit.

Forţă divină este alături de ei în următoarele luni, alături de Sagetatori, îi calauzesc paşîi şi îi ajută să rezolve toate acele probleme. Pentru că va fi mai incisiv, chiar dacă are el acele frământări, va dori să le rezolve, dar numai în modul pe care-l ştie.

Capricorn

Au o perioada mai grea. Ei încă rămân pe impactul de început de an. Au fost angajaţi în muncă şi acum, dintr-odată, vor reuşi să rezolve multe din probleme. Trebuie să ştie că greul încă nu a trecut, însă cu muncă şi perseverenţă, toate se vor rezolva.

Va trebui să depună mai multă trudă, putere, să aibă şi tărie şi forţă pentru că trebuie să facă o schimbare, în primul rând, în sufletul lor, în ei, în comportamentul lor, în caracterul lor pentru a obţine acele lucruri benefice.

Şi asta va fi foarte greu, vor avea stări tensionate de multe ori şi e bine să nu supăraţi un Capricorn, că va supără el după aceea, potrivit antena3.ro

Citeşte şi:  5 zodii care suflă şi-n iaurt atunci când iubesc. Nu există om mai precaut ca Racul

Vărsător

Vine o perioada de comunicare intensă, mesaje, scrieri, e o perioada când cei care sunt Vărsători se ocupă şi de latura asta mass-media, scris, tot ce e audio-vizual. Vor fi în centrul atenţiei, vor veni şi cu veşti şi cu poveşti, primesc şi mesaje, deci este o perioada tumultoasă şi totodată obositoare pentru Vărsători.

Peşti

O perioada cu beneficii totale. Sunt iubiţi, sunt favorizatii runelor. De ce? Pentru că veştile bune vin asupra lor, cadouri, bani. Nu au mai avut de foarte mulţi ani Peştii o perioada atât de bună. Fiecare cu norocul lui…Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg