Horoscopul săptămânii 14-20 februarie

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 14-20 februarie!

BERBEC

Problemele sentimentale şi cele familiale au tendinţa să se precipite,iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este deloc de ajutor nimănui. Faceţi declaraţii fără a le analiza înainte şi apoi vă miraţi că o parte dintre colegi au o părere bizară despre dv. Starea de sănătate nu este stabilă.

TAUR

Nu sunteţi deloc amabilă cu majoritatea colegilor şi vă miraţi când şi aceştia vă „penalizează“ verbal. Vi se pare că familia dv. este prea pretenţioasă şi nu vă iartă nimic,iar partenerul de cuplu este atât de norocos,încât aproape că îl invidiaţi. Nativele tinere se îndrăgostesc la prima vedere.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Începeţi intervalul prin a vă redresa financiar,însă nativelecare au copii vor trebui să-i „sponsorizeze“ din plin. În plus,sunteţi atrasă de jocurile de noroc. Starea de sănătate este mai bună decât până acum,dar locuinţa dv. e în continuă schimbare ori renovare şi nu vă mai găsiţi liniştea şi pacea. Situaţia profesională este într-o continuă schimbare şi atrage o stare de mulţumire şi din partea familiei prin stabilitate. Relaţiile cu rudele şi amicii par doar la prima vedere mai dure,însă sinceritatea vă asigură un trai fără surprize. Nu sunteţi lipsită de protectori,care de cele mai multe ori vă ajută fără să vă ceară acordul.

RAC

Planificaţi noi îmbunătăţiri ale locuinţei,fără să ţineţi cont că aţi depăşit de mult „bugetul“. Există în continuare facilităţi diverse pentru a ajunge peste hotare,iar decizia va fi luată fără o analiză atentă a consecinţelor. Nici de drumurile scurte nu veţi scăpa,invitaţiile „curgând“ non stop.

LEU

Situaţia financiară este excepţională,dar asta nu vă scuteşte de penalizări sau de probleme cu fiscul ori notarii. Iubirea în cuplu renaşte pe neaşteptate,însă nu aveţi deloc timp pentru plimbări sub clar de lună şi atunci renunţaţi definitiv la preţioasele preludii. Pentru unele native apar pagube.

Citeşte şi:

Horoscopul chinezesc. Ce-ţi aduce anul 2014

Horoscopul vechilor egipteni

FECIOARĂ

Nu mai aveţi răbdare pentru problemele nimănui şi consideraţi că toţi vă pun beţe în roate. Aveţi planuri mari şi aţi visat atât de mult timp,încât acum vi se pare că nu mai ajungeţi să vă vedeţi dorinţele împlinite. Nativele tinere nu scapă de admiratori,iar celibatarele nu ştiu pe cine să accepte.

BALANŢĂ

Deveniţi prea energică şi deloc amabilă,considerând că astfel reuşiţi să-i penalizaţi pe cei care v-au chinuit până acum. Există riscul să aveţi probleme de sănătate şi încercaţi să nu scoateţi la iveală cât de mult suferiţi. Majoritatea se implică în foarte multe activităţi,doar pentru a scăpa de datorii.

SCORPION

Se pune problema unei deplasări în străinătate şi este posibilă apariţia unor noi probleme profesionale,care vă cer putere de organizare şi de restructurare. Excesele sexuale şi declaraţiile amoroase sunt la ordinea zilei,aşa că nu aveţi chiar o viaţă fără sare şi piper.

SĂGETĂTOR

Munciţi atât de mult în acest interval,încât aveţi nevoie de ajutor,iar acesta nu apare de nicăieri. Din această cauză veţi deveni mult mai puţin altruistă şi nu veţi mai da atenţie prietenilor. Majoritatea nativelor vor să schimbe serviciul ori domiciliul,să facă o schimbare drastică în viaţa lor.

CAPRICORN

Luaţi imediat în serios propunerile pentru schimbările din domeniul profesional,deşi sunteţi avertizată de la început că e vorba de un simplu proiect. Partenerul de cuplu este prea puţin înţelegător,mai ales că păreţi fericită că veţi avea şi mai mult de lucru,ceea ce presupune lipsă de timp liber.

VĂRSĂTOR

Este bine să vă feriţi să luaţi în acest interval o decizie drastică referitoare la statutul dv. profesional. Nu trebuie să renunţaţi la actuala funcţie,orice motiv vi s-ar prezenta. Vă enervaţi repede din cauza unei încurcături financiare şi vreţi să plecaţi imediat,fără a mai căuta vinovaţii.

PEŞTI

Este un interval important pentru toate nativele necăsătorite,deoarece acum se vor decide dacă mai acceptă un mariaj vreodată. Se poate afirma că toate,indiferent de vârstă,muncesc din greu,chiar dacă nu sunt angajate. Pentru o parte dintre native încă mai există posibilitatea să părăsească ţara.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea,dacă se poate,să-mi spuneţi la ce să mă aştept în anii care vin. Vă mulţumesc foarte mult.“

Florina Popescu,născută pe data de 15 decembrie 1961,în Ungheni,judeţul Argeş,la ora 5:00.Soare în Săgetător şi Ascendent în Scorpion. Cele patru planete din Săgetător vă aduc multă energie,disponibilitatea de a vă afirma şi de a comunica,dar şi o dorinţă maximă de perfecţionare. Este posibil ca această „încărcătură“ să vă imprime şi o sensibilitate hepatică supărătoare. Cele trei planete din semne de pământ vă „stabilizează“ şi vă „îmbogăţesc“ personalitatea cu mult pragmatism,dar întăresc dorinţa de perfecţionare,aşa că nu este exclus să existe persoane care să vă considere exagerată. Pentru perioada următoare,nu sunt excluse problemele în casă şi familie,dar pot apărea şi moşteniri ori intervenţii chirurgicale nedorite.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg