Horoscopul săptămânii 17-23 februarie

1 74619 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 17-23 februarie 2012.

BERBEC

Diplomate şi atrăgătoare,îi vrăjesc pe cei din anturaj,în prima parte a intervalului. Situaţia materială şi relaţia sentimentală sunt bune,însă devin sensibile din cauza eforturilor profesionale şi a încercărilor de a-şi înţelege colegii. Celibatarele amână căsătoria,iar familistele sunt stresate.

TAUR

Amabile şi prietenoase,vor să dovedească tuturor cât de creative pot fi şi se pierd în amănunte nesemnificative. Vor descoperi că au mulţi prieteni buni,iar partenerul lor de cuplu doreşte din tot sufletul să i se dea atenţie numai lui. Majoritatea celibatarelor vor întoarce casa şi familia pe dos!

GEMENI

Nemulţumite de intervenţiile amicelor în viaţa lor intimă,dar protejate de femeile mai în vârstă,Geminienele se decid să-şi schimbe atitudinea,iar multe vor să-şi schimbe şi serviciul. Nu se înţeleg nici cu partenerul de cuplu din cauza problemelor financiare,aşa că vor adopta un alt stil de viaţă.

RAC

Situaţia financiară este atât de stresantă,încât nu vor lua în seamă celelalte probleme care vor apărea pe parcurs. Sunt cât de cât ferite de situaţii limită nativele care au relaţii cu străinii şi străinătatea ori care se află peste hotare. Celibatarelor li se reproşează că vor nunţi exagerate.

LEU

Energice şi dornice să se impună,trezesc animozităţi în tot acest interval. Nu vor ţine cont de niciun semnal de alarmă şi se afirmă,fără a ţine cont de intervenţii ori avertismente. Au tendinţa de a-şi considera partenerul de cuplu un soi de artist lipsit de pragmatism şi nu îi respectă deciziile.

FECIOARĂ

Vor avea impresia că sunt exploatate de toţi cei din anturaj,iar partenerul de cuplu nu le susţine,ba chiar profită de situaţiile create de alţii. Unele native trebuie să facă controale şi analize medicale amănunţite,altele sunt sufocate de bârfele şi intrigile de care află fără să vrea. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte însă rapid pentru cele care au rude în străinătate,dar nici celelalte nu sunt ocolite de noi şanse materiale. Norocul cel mare constă însă în recăpătarea stării de sănătate excelente,care le permite să aibă şi o mai mare încredere în viitor.

BALANŢĂ

Vor apărea şanse neaşteptate de a mai lucra şi pentru alte contracte. Discuţiile de la începutul intervalului cu partenerul de cuplu se transformă joi şi vineri în pasiune şi consens. Mai ales celibatarele vor trebui să suporte pagube din cauza prietenilor,iar familistele îşi sponsorizează copiii.

SCORPION

Deşi vor fi stresate de avalanşa de schimbări care intervine în viaţa lor,rămân optimiste,ba chiar primesc cu bucurie noul lor statut profesional. Sunt conştiente că vor primi mai mulţi bani pentru că vor munci mai mult,dar nu le supără decât faptul că se „întâlnesc” rar cu partenerul de cuplu.

SĂGETĂTOR

Relaxate sentimental,vor face multe drumuri şi vor căuta noi activităţi în care să se implice. Îşi aduc aminte cu părere de rău de pagubele pe care le-au suportat din naivitate şi încearcă să fie mai dure. Cele mai multe native îşi planifică acum concediile şi speră să facă multe călătorii de plăcere.

CAPRICORN

Succesele profesionale şi financiare sunt maxime şi nu se mai pot plânge nici de disconfort sentimental. Sunt admirate,lăudate şi… escrocate. Celibatarele vor să se căsătorească şi vorbesc mult despre pretendenţii lor cu rudele şi amicii,iar familistele acceptă toate hachiţele partenerilor de viaţă.

VĂRSĂTOR

Pentru că nu vor să renunţe la principii,conflictele cu partenerii de cuplu se pot accentua,fără să le afecteze însă performanţele profesionale. Cele ce deja s-au căsătorit sunt mai înţelegătoare,dar doar din punct de vedere erotic şi sentimental. Starea de sănătate e bună şi se consideră fericite.

PEŞTI

Lipsite de pragmatism,sunt în stare să renunţe la tot ce au „construit” cu greu,pentru a fi independente. Muncesc mult şi se lovesc continuu de limitări şi de opinii care li se par ciudate. Unele pun la cale excursii lungi,altele preferă să consulte medici specialişti,sperând că se vor revigora.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea să-mi faceţi astrograma. Va mulţumesc mult!”

Mariana T.,născută pe data de 15 decembrie 1967,în comuna Pogoanele,judeţul Buzau  Soare în Săgetător şi Lună în Gemeni. Cele trei planete din Fecioară sunt decisive în ceea ce priveşte destinul dv. Meticuloasă şi perfecţionistă,foarte pretenţioasă cu propriile performanţe,dar şi cu cele ale apropiaţilor,sunteţi,în general,o persoană greu de mulţumit. Foarte energică,emancipată şi conştientă de realizările dv.,a trebuit să faceţi faţă unor intervenţii chirurgicale dificile şi unui divorţ stresant. În astrogramă,apar multe posibilităţi de a călători,dar şi tendinţa de a schimba des joburile. În perioada următoare,veţi avea un partener prosper,dar nu este exclus să pierdeţi aprecierea (chiar sprijinul) unor protectori sau rude.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg