Horoscopul săptămânii 24 feb. - 1 mar.

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 24 februarie - 1 martie.

BERBEC

La începutul intervalului,se pune problema unei deplasări lungi în interesul serviciului. Pot apărea pentru scurt timp dificultăţi în abordarea unor colegi care le contestă pragmatismul. Celibatarele se implică în organizarea propriei nunţi,iar mamele dau o atenţie exagerată educaţiei copiilor.

TAUR

Deciziile profesionale pot să fie eronate ori confuze,mai ales că nu vor asculta de sfaturile nimănui,chiar dacă vin din partea familiei. În prima parte a intervalului,nativele căsătorite intră în conflict cu persoana iubită,iar celibatarele se ceartă cu partenerii de afaceri. Bani prea puţini!

GEMENI

Sunt apreciate de şefi pentru originalitate şi inspiraţie. Majoritatea se simt nedreptăţite din cauza lipsei de fonduri şi intenţionează să găsească un alt job. Vor continua să renoveze locuinţa şi să-şi „bombardeze” partenerul de cuplu cu pretenţii. Orice ar face,nu scapă de birocraţie şi de drumuri.

RAC

Cele mai multe realizări le au nativele care au ajuns să muncească peste hotare. Fac proiecte lipsite de realism şi sunt „acuzate” că împrăştie fondurile pe nimicuri. Relaţia cu partenerul de cuplu este mai mult de natură financiară şi ambii sunt stresaţi. Şoferiţele nu mai au maşina la dispoziţie!

LEU

Relaţiile parteneriale rămân la fel de încordate,însă se îmbunătăţesc simţitor câştigurile financiare,ceea ce nu le face neapărat mai blânde,ci doar mai puţin stresate. Sunt excluse deplasările,lungi sau scurte,în ţară ori peste hotare,din proprie iniţiativă ori numai din lipsă de fonduri.

FECIOARĂ

Pragmatismul lor devine mai evident,mai ales dacă vor să cumpere o casă,vor să o renoveze pe cea în care locuiesc ori vor să se afirme în activităţi noi. Vor fi foarte critice şi nu-l vor „ocoli” nici pe partenerul lor de cuplu. Banii sunt puţini,starea de sănătate fragilă şi drumurile obositoare.

BALANŢĂ

Cu cât câştigă mai mulţi bani,cu atât sunt mai bârfite şi mai invidiate de chiar rudele apropiate. Cele de vârsta a treia au o stare de sănătate fragilă,dar nici cele foarte tinere nu sunt ferite de tulburări renale. Toate sunt ajutate şi apărate de prietene,aşa că nu ajung la stări depresive.

SCORPION

Vor fi răsplătite pentru eforturile pe care le-au făcut pe parcursul intervalului şi în sfârşit se pot relaxa în voie. Familia încă e nelămurită şi continuă să le dea sfaturi nepotrivite. Exuberante şi energice,vor fi uimite la sfârşitul intervalului de succesele lor financiare pe deplin meritate.

SĂGETĂTOR

Vorbesc mult,însă nu spun nimic din ce le preocupă cu adevărat. Se relansează cu un fel de furie în activităţi profesionale noi,din dorinţa de a le dovedi amicilor şi familiei cât de capabile sunt. Celibatarele au şanse să-şi găsească alesul,dacă schimbă locul de muncă. Toate sunt prea sensibile.

CAPRICORN

Aproape toate nativele se relaxează şi fac multe cheltuieli pentru a le oferi celor dragi tot ceea ce îşi doresc. Sunt în continuare foarte invidiate,însă vor fi şi ajutate să-şi pună planurile în aplicare tocmai de cei care le bârfesc. La mijlocul intervalului,persoana iubită poate avea probleme de sănătate,aşa că este posibil să excludă orice altceva în afara îngrijirii acesteia. Cele tinere se îndrăgostesc de vineri de parteneri nepotriviţi. Nativele mame sunt decepţionate de rezultatele şcolare ale copiilor. Majoritatea nativelor mature şi căsătorite fac excese sexuale obositoare seară de seară. Cele mai multe reuşesc să achite datorii bancare mari,iar nativele tinere abordează noi programe de perfecţionare,eventual peste hotare.

VĂRSĂTOR

Primesc oferte profesionale excepţionale,dar sunt impresionate mai degrabă de „înseninarea” care se produce în domeniul sentimental. Relaţiile parteneriale sunt mai calme,foarte promiţătoare,doar că amicii nu le aprobă deciziile ori declaraţiile. Se bazează prea mult pe intuiţie şi multe greşesc.

PEŞTI

Cele mai avantajate sunt celibatarele care acceptă fără a sta pe gânduri cereri ori chiar se pregătesc de nuntă. Toate nativele sunt decise să pună în practică planurile de călătorie,chiar dacă din punct de vedere financiar nu au apărut fonduri suplimentare. Mult prea sensibile şi foarte excentrice.Recente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg