Horoscopul săptămânii 28 feb. – 6 martie

1 75010 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 28 februarie - 6 martie.

BERBEC

Conflictele parteneriale şi cele din cuplu se accentuează şi sunteţi tentată să luaţi decizii ce se vor dovedi greşite. Sunt în pericol şi relaţiile profesionale,nu aveţi răbdare şi consideraţi că totul se poate rezolva prin absenţa de la „locul faptei“. Apar mulţi adversari ce dau cărţile pe faţă.

TAUR

Este posibil să renunţaţi la proiecte profesionale importante pentru a începe altele,fără acoperire financiară. Vă ajutaţi colegii,fără ca aceştia să facă vreun gest similar. Luaţi atitudine şi apar unele conflicte pasagere. Viaţa în cuplu e în schimb minunată,iar excesele sexuale ceva obişnuit.

GEMENI

După o lungă perioadă de timp,în care nu aţi ştiut decât de muncă,puteţi să vă relaxaţi şi să profitaţi de diverse forme de relaxare. Nativele tinere,ce au scăpat până acum de săgeţile lui Cupidon,se îndrăgostesc subit şi uită de toate responsabilităţile asumate. Au noroc cum nu au avut niciodată.

RAC

Sunteţi obligată să faceţi multe drumuri,dar de această dată călătoriţi cu cine vă e drag (chiar dacă este vorba doar de o prietenă). Banii sunt puţini,în casă încep renovări sau apar musafiri nedoriţi şi dv. vă este dor de o persoană sau de petrecerile de altădată. Nativele tinere sunt melancolice.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte,mai ales pentru celibatarele care se căsătoresc acum. Vă întâlniţi cu mulţi prieteni,amice sau rude apropiate,care încearcă să vă convingă să renunţaţi la anumite decizii deja puse în practică. Vă doriţi o locuinţă mai frumoasă ori mult mai încăpătoare.

Citeşte şi:

Horoscop:Ce să mănânci şi ce să eviţi

Horoscop chinezesc:Ce-ţi aduce anul 2014

FECIOARĂ

Primiţi multe cadouri sau sume de bani,dar vă este clar că aveţi nevoie de fonduri mult mai mari pentru a pune în practică proiectele dv. extrem de ambiţioase. Nu aveţi răbdare cu partenerul de cuplu şi vă simţiti agasată de „atenţiile“ repetate ale acestuia. Unele acceptă diete excentrice.

BALANŢĂ

Nu vă întrece nimeni în energie,exuberanţă şi vitalitate,însă aveţi şi momente de pesimism şi melancolie,care îi deprimă pe cei din anturaj. „Restructuraţi“ o parte din relaţiile amicale şi încercaţi să vă împăcaţi cu rudele apropiate,care vă bârfesc ori vă invidiază (însă fără prea mare succes).

ZODIA NOROCOASĂ-SCORPION

Banii primiţi la începutul intervalului se duc ca un fum (ori vă ajutaţi prietenii ori aveţi datorii mici,dar multe). Aveţi atât de mulţi adversari şi există atât de multe persoane în anturajul dv. care vă invidiază,încât trebuie să adoptaţi un comportament bazat pe diplomaţie. Nativele mature pot avea probleme de sănătate pricinuite de disfuncţii renale ori abdominale. Familistele nu mai au răbdare nici măcar cu propriii copii şi vor să se „emancipeze“. Pentru toate nativele,schimbările profesionale sunt de bun augur (cele mai multe sunt promovate ca şefe). Relaţiile cu rudele şi prietenii sunt foarte avantajoase,mai ales pentru celibatare.

SĂGETĂTOR

Sunteţi foarte optimistă,chiar dacă situaţia financiară încă nu s-a redresat,aşa cum vi s-a promis. Aveţi în continuare mai multe şanse de afirmare în domenii profesionale care vă plac şi nu vă „supăraţi“ că aveţi colegi ce vă fac curte şi vă admiră. Speranţa de a vă muta domiciliul nu a dispărut.

CAPRICORN

Vă canalizaţi energia către finalizarea activităţilor profesionale şi nu mai este de mirare că sunteţi atât de apreciate. Vă afirmaţi în toate domeniile posibile,iar cei din jur vor profita de „apetitul“ dv. şi vă vor pasa şi responsabilităţile lor. Nativele tinere au ocazia să „înveţe“ să iubească.

VĂRSĂTOR

Problemele dv. se axează pe neînţelegerile cu partenerul de cuplu şi pe nemulţumirile salariale,deşi sunteţi şi iubită şi respectată la serviciu. Nici prietenii nu vă înţeleg,mai ales că nu mai aveţi răbdare să le explicaţi de ce aveţi reacţii de respingere a compasiunii celorlalţi. Multe restanţe.

PEŞTI

Relaţiile sentimentale şi erotice sunt excepţionale şi consideraţi că sunteţi răsplătită pentru perioada de chin de care de abia aţi scăpat. Chiar dacă starea de sănătate nu e bună,chiar dacă din punct de vedere financiar aveţi unele probleme,sunteţi fericită şi visaţi la călătorii în ţări exotice.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi spuneţi ce-mi prezic astrele legat de cariera profesională în viitorul apropiat. Vă mulţumesc mult!“

Flavia-Ana Coltan, născută pe data de 10 septembrie 1966,la ora 15:00,în localitatea Cringe.Soare în Fecioară şi Ascendent în Capricorn. Influenţa celor cinci planete din semne de apă (care se manifestă prin sentimentalism,intuiţie şi empatie) nu este total anulată de cele cinci planete din Fecioară,care vin ca un taifun cu un pragmatism şi o ambiţie „feroce“. Sunteţi meticuloasă,pretenţioasă şi foarte dedicată muncii (o carieră medicală ar fi fost cea mai potrivită,dar mai mult ca sigur că nu aţi ales profesia adecvată). Dacă ora de naştere este corectă,după problemele profesionale din noiembrie 2013,se va instaura o perioadă de „pace“ şi chiar de mulţumire. Conform astrogramei,aveţi un destin ieşit din comun,atât prin încercările sorţii,cât şi prin izbânzi.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg