Horoscopul săptămânii 31 ian.- 6 feb.

1 72632 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în intervalul 31 ianuarie-6 februarie!

BERBEC

Veţi relua relaţii de prietenie care vă vor ajuta să depăşiţi obstacole majore în stabilirea contactelor profesionale. Sunteţi cuprinsă de un fel de febră a schimbărilor sau renovărilor (fie vă mutaţi,fie vă veţi transforma casa în „oaza“ la care aţi visat o viaţă). Majoritatea nativelorsunt înamorate.TAUR

Veţi accepta în continuare orice contract care vi se oferă,deşi deja vă bucuraţi de şanse financiare deosebite. Cele mai multe celibatare intră în conflict cu familia deoarece se încăpăţânează să susţină un pretendent sau se despart de altul cu agresivitate. Familistele sunt decise să aibă copii.

Mult mai pragmatică,dar şi mai puţin stresată,veţi şti să exploataţi corect toate şansele financiare care se succed cu rapiditate. Veţi reuşi să strângeţi bani albi pentru zile negre! Sunteţi preocupată mai mult ca de obicei de aspectul lor şi sunteţi decisă să refuzaţi orice relaţie amicală care v-ar limita posibilităţile de acţiune. Unele native pleacă în călătorii,altele muncesc dincolo de limitele normale. La mijlocul intervalului,poate apărea un partener fermecător,care vă reaminteşte,înainte de toate,ce înseamnă iubirea! În weekend,sunteţi depăşită de activităţile casnice,dar sunteţi decisă să nu lăsaţi nimic nefinalizat.

Veţi ajunge la concluzia că aveţi mulţi amici,dar prea puţini prieteni la care să apelaţi când aveţi nevoie de sprijin. Sunteţi activă din toate punctele de vedere şi nu este exclus să rămâneţi însărcinată. Celibatarele cheltuiesc în neştire,iar familistele se decid să facă economii drastice.

Intransigentă şi lipsită de maleabilitate,veţi avea tot felul de mici decepţii,de regulă în legătură cu reacţiile partenerului de cuplu,de care încă vă cramponaţi,deşi recunoaşteţi că nu-i puteţi oferi ce-şi doreşte. Sunteţi pătimaşă,extraordinar de intuitivă şi mai diplomată decât aţi fost vreodată.

Sătulă de scandaluri,sunteţi în pericol să faceţi mania persecuţiei,dar nu fără să aveţi motive întemeiate. Starea de sănătate nu vă mulţumeşte şi este posibil să apelaţi la alt medic specialist,sperând că măcar de acest aspect neplăcut veţi scăpa. Majoritatea reacţiilor partenerului rămân imprevizibile.

Ajungeţi la concluzia că în zadar munciţi mult şi degeaba vă bucuraţi de atâtea şanse financiare,odată ce majoritatea rudelor vă spoliază de câte ori au ocazia. Cele mai multe au ocazia să facă scurte călătorii de plăcere,iar celibatarele nu trebuie să piardă ultima „garnitură“ a trenului căsniciei.

Foarte senzuală şi angajată în relaţii pasionale,nu mai aveţi timp pentru a vă satisface dorinţele,deoarece sunteţi angrenată în prea multe joburi. Foarte multe pleacă peste hotare în delegaţii lungi,dar sunt şi unele care se decid brusc să-şi ia câteva zile de concediu. Majoritatea sunt promovate şefe.

Deşi sunteţi din ce în ce mai introvertită,nu vă ascundeţi intenţia de a vă schimba viaţa,de a vă muta din locuinţa actuală,de a schimba ceva în familia dv. Intuiţia vă ajută să descoperiţi în sfârşit şi care vă sunt adevăraţii duşmani şi să realizaţi că nu v-aţi ales cei mai buni prieteni.

De când aveţi mai puţine şanse financiare ieşite din comun,parcă nu mai există aşa mulţi duşmani,ba descoperiţi că sunteţi ajutată şi de adversari. Celibatarele sunt decise să-şi facă cât mai repede o familie,iar familistele reiau relaţiile amicale cu foşti prieteni. Vă faceţi prieteni noi la serviciu.

Aţi fi extrem de fericită şi de mulţumită îndeosebi de succesele profesionale,dacă nu s-ar acutiza conflictele cu partenerul de cuplu,de care încercaţi de altfel să scăpaţi. Chiar şi celibatarele renunţă pentru moment la căsnicia la care au visat. Nativele mature pot avea

renale.

Invidiată mai ales de colegii de serviciu pentru curajul cu care vă afirmaţi şi pentru ideile dv. originale,vreţi să călătoriţi ori să vă perfecţionaţi într-un domeniu profesional neconvenţional. Relaţiile familiale se îmbunătăţesc continuu,însă partenerul de cuplu este ca şi inexistent.

„Vă rog să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul. Mulţumesc!“

Roberta Karla Merza,născută pe data de 5 ianuarie 1992,la ora 10:30,în Bucureşti. Soare în Capricorn cu Ascendent în Peşti. Cu cinci planete în semne de pământ,din care patru se află în Capricorn,daţi dovadă de o tenacitate extraordinară,care uneori se manifestă printr-o încăpăţânare contra productivă. Foarte energică şi vorbăreaţă (fără a dezvălui secrete),vă impuneţi în orice situaţie opiniile şi dorinţele. O astfel de configuraţie are ca impediment şi o „sensibilitate“ a sistemului osos (mai ales la nivelul picioarelor). În rest,nu vă întrece nimeni în optimism (lucru rar întâlnit la un Capricorn). Ar fi fost foarte bine dacă aţi fi abordat în carieră domeniul juridic,mai ales ca avocat. Sentimental,nu prea vă implicaţi în relaţii ori nu ţineţi seamă de „lecţiile“ oferite de viaţă. În astrogramă,apar o căsnicie foarte reuşită şi cel puţin doi copii. Financiar,veţi fi o „învingătoare“,mai ales prin ştiinţa de a economisi.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg