Horoscopul săptămânii 6 - 12 aprilie 2018

1 81620 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea săptămână!

Berbec

Vă aşteaptă o săptămână agitată. Nu trebuie să forţaţi nimic,l ăsaţi lucrurile să decurgă în ritmul lor, iar acolo unde se blochează, aveţi răbdare. Modificările pot interveni în sfera profesională în mod special, iar voi aveţi tendinţa să înotaţi împotriva curentului. Practic, eu zic să învăţaţi ce e calmul în dialog, să vă informaţi, apoi să daţi replica. Ascultaţi şi opiniile altora fără să insistaţi să vi le impuneţi pe ale voastre.

Taur

Este un moment în care vă apăraţi cu tărie ideile în care credeţi cu tărie, iar asta va fi incomod pentru unele. Ele nu vor ezita să vă pună beţe în roate şi să vă oblige prin acţiunile lor să vă revizuiţi planurile şi comportamentul. Veţi întâlni invidia celorlalţi care, deşi nu o să vă afecteze profund, o să vă determine să schimbaţi paşii imediat următori. Nu vă sugerez să faceţi planificări pe termen lung!

Gemeni

poate că ar trebui un pic să mergeţi pe sârmă în perioada asta,pentru că veţi avea destule provocări cărora să le faceţi faţă. Optimismul excesiv se va dovedi a fi necorespunzător şi poate face doar rău,iar calităţile personale trebuie să meargă în fundalul deciziilor pe care le veţi lua.

Dorinţa de schimbare şi capacitatea de a lua în considerare toate variantele posibile de dezvoltare în urma evenimentelor,vor ajuta chiar şi în cea mai rea conjunctură.

Rac

Nu visaţi la cai verzi pe pereţi, nu insistaţi pe iluzii, ci rezolvaţi mai curând situaţii legate de casă, familie şi părinţi. Nu înseamnă că profesia nu e importantă, dar riscaţi tensiuni în cuplu. Influenţa copiilor va rezolva oarecum situaţia conflictuală, dar este puţin probabil s-o rezolvaţi definitiv. Ea va continua să mocnească. Aveţi încredere în sentimentele voastre şi acţionaţi doar  la chemarea inimii, inclusiv cu copiii.

Leu

Nu ezitaţi să vă exprimaţi emoţiile. Vor exista situaţii în care trebuie să vă priviţi din afară, să vă reevaluaţi acţiunile şi opiniile, iar acum chiar merită să faceţi acest lucru. Datorită sprijinului rudelor, deveniţi capabile să depăşiţi multe lucruri. Dorinţa de a vă mândri vă ajută să obţineţi ceva mai mult şi să realizaţi ceea ce a fost conceput acum ceva vreme. Ar trebui să vă abţineţi de la călătorii lungi şi de la afacerile riscante.

Fecioară

Viaţa vi se va schimba, iar voi trebuie să regândiţi multe. Inclusiv stilul de comunicare în familie o să se modifice. Va exista dorinţa de a vă argumenta dacă cineva o să obiecteze faţă de voi. În problemele profesionale, acest lucru va crea dificultăţi. Social, veţi fi mulţumite să luaţi parte la activităţi zgomotoase sau cu prietenii. Va fi însă uşor să pierdeţi controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Balanţă

Se pare că aveţi o perioadă de luptă şi anxietate. În ultima variantă chiar nu e cazul să disperaţi, pentru că oricând se poate ivi o metodă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă, la început, negocierile ar putea eşua, o să primiţi apoi ajutor astral să depăşiţi dificultăţile. Acţionaţi cu sinceritate, pentru a reuşi în tot ce vă propuneţi. Aşadar, luaţi taurul de coarne şi deveniţi mai active!

Scorpion

Evenimentele pe care le veţi traversa e posibil să aibă un caracter imprevizibil. Dacă aveţi răbdare, foarte curând veţi înţelege totul. Dorinţa de a impresiona pe alţi oameni vă va spune ce trebuie să faceţi pentru a vă afla într-o lumină favorabilă. Aveţi grijă la tensiunile cu prietenii sau cu membrii familiei. Încercând să rezolvaţi, puteţi de fapt strica, dacă nu cumva o veţi face în mod deliberat pentru a pune lucrurile la punct.

Săgetător

Lucrând în mod constant şi cu răbdare, veţi face faţă tuturor dificultăţilor. Soluţiile bine gândite vor asigura bunăstarea materială şi vă vor întări poziţia în echipă. Casa şi familia vor juca un rol special în viaţa voastră. În relaţiile cu partenerul, chiar dacă există divergenţe, în curând totul va fi uitat. Amintiţi-vă de ceea ce vă uneşte, petreceţi mai mult timp cu copiii, dedicaţi weekendul activităţilor comune.

Capricorn

Veţi încerca să menţineţi situaţia sub control şi s-o faceţi corect, pentru că doar în acest fel puteţi pune lucrurile în ordine, atât în afaceri, cât şi în dragoste. Nu sunt excluse problemele legate de locuinţă, de carieră, de afaceri ori de părinţi. De acum încolo, pentru o lungă perioadă de timp, veţi începe să vă ocupaţi de casă, chiar să faceţi un schimb ori să vă relocaţi.

Vărsător

Vă puteţi confrunta cu obstacole neasteptate, dar nu e ceva extraordinar pentru voi. După ce le veţi traversa, veţi realiza că viaţa este frumoasă! Visele voastre nu trebuie să fie abstracte, ci, bazându-vă pe autoritatea personală şi utilizând oportunităţile altor persoane, puteţi să  programaţi un plan de acţiune şi să avansaţi cu îndrăzneală  pentru a vă atinge dorinţele.

Peşti

Lipsa banilor bineînţeles că este un lucru neplăcut, dar asta nu înseamnă că banii alcătuiesc sensul vieţii. Dacă veţi recunoaşte acest lucru, atunci săptămâna poate trece fără probleme. Acelea care nu se simt mulţumite cu viaţa lor, trebuie să facă schimbări în familie, la locul de muncă. Puteţi fi obligate să vă apăraţi poziţia în faţa unui grup de oameni asemănători sau a intereselor în faţa prietenilor.

Astrograma săptămânii

„Ce-i rezervă astrele fetei mele născută prematur la data de 18 septembrie 1985, între orele 15.30-15.45, în Râmnicu-Vâlcea!” – Mihai Ivănescu, din Drăgăşani, jud. Vâlcea.

Fata este născută în zodia Fecioarei şi are ascendentul în Capricorn. Este o combinaţie puternică între elementele de pământ, care-i conferă multă determinare, organizare, atenţie la detalii şi putere de muncă. În acelaşi timp, probabil că îi lipseşte diplomaţia, arta negocierii şi tactul. E orientată spre exterior, spre lucrul în echipe mari şi spre proiectele de cursă lungă. Munca în străinătate îi prieşte, dar să ştie să aleagă din oferte cu simţ de răspundere. Financiar, să fie atentă la amici, căci în momentul în care ar interveni acolo neînţelegeri, marile prietenii se pot transforma în mari duşmănii.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg