Horoscopul săptămânii 9-15 martie 2018

1 80176 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Puteţi fi alături de familie, iar cu idei originale aţi putea să contribuiţi la rezultate frumoase ale copiilor voştri sau v-aţi putea valorifica un talent. Ţineţi aproape de casă sau continuaţi-vă ideile de modificări la domiciliu ori de schimbări imobiliare dacă asta vă doriţi, pentru că veţi avea surpriza să constataţi că lucrurile merg chiar mai bine decât preconizaţi. Cele singure pot întâlni acum pe cineva care să le atragă atenţia.

Taur

A cheltui acum ca să vă împliniţi visele nu este indicat, căci dorinţa de a vă schimba radical direcţia este contrară schimbării pe care destinul o pregăteşte pentru voi. Puteţi să socializaţi, să acceptaţi ieşirile cu prietenii pentru că printre ei veţi găsi un susţinător înfocat care vă poate ajuta pe viitor. Unele idei nu sunt realiste şi nici în concordanţă cu modul altora de a vedea lucrurile.

Gemeni

Ieşirile cu prietenii vor fi de bun augur, atâta timp cât nu veţi discuta despre gestionarea de bani. Dacă ajungeţi la astfel de teme, încă nu le puneţi în practică, deoarece din orice fel de iniţiere de asociere acum, cineva o să iasă păgubit. Puteţi încerca o planificare a vacanţei cât mai departe. Asocierile şi alianţele parafate nu sunt în schimb favorabile pentru voi pentru că rămâneţi dezamăgite de trădare.

Rac

Stadiul relaţiilor de parteneriat devine interesant dacă se pune accent mai mult pe o legătură mentală, iar în colaborări puteţi constata că se pot pune bazele unor afaceri de succes şi cu prietenii de dată asta. Ideile voastre vor fi respinse de subalterni, dar n-ar trebui să vă afecteze asta. Încercând să observaţi partea luminoasă a situaţiilor în care o să vă aflaţi, aveţi întreagă deschidere astrală să vi se împlinească anumite vise.

Leu

E o perioadă propice pentru a gestiona corespunzător banii altora, pentru a vă achita datoriile restante. Cele singure îşi pot găsi o relaţie satisfăcătoare în persoana cuiva din străinătate, iar cele cu copii se vor bucura de rezultatele lor şcolare. Veţi întâlni situaţii în care o să mediaţi conflicte şi o să căutaţi să fiţi echitabile. Procesele, moştenirile sau aprobările de credite vor veni ca o surpriză plăcută pentru voi.

Fecioară

Cariera a reprezentat un loc important în ultima vreme, iar acum vă aduce noi oportunităţi. Social, sunteţi mai ambiţioase în aceasta perioada, oferiţi energie scopurilor profesionale, pentru că nu vă mai mulţumeşte punctul în care aţi ajuns. Personal, tânjiţi după romantism în viaţa voastră şi doriţi să vă debarasaţi de răspunderile unei femei mature, comportându-vă ca o fetişcană lipsită de griji.

Balanţă

La începutul perioadei, puteţi traversa o criză emoţională datorată unui comportament inadecvat al cuiva drag ori unor cheltuieli peste puterea voastră în acest moment. Nici la serviciu nu veţi avea liniştea sperată, pentru că trebuie să lucraţi din greu. Pentru cele căsătorite, relaţia cu partenerul de suflet ar putea fi tensionată, ceea ce face lucrurile dificile. E indicat ca în această situaţie să vă orientaţi atenţia spre alte detalii ale vieţii.

Scorpion

Puteţi să întâlniţi o veche prietenă şi să acordaţi importanţă vocii voastre interioare. Călătoriile pe termen scurt ar putea fi şi ele benefice. Sunteţi adaptabile şi experte atunci când vine vorba de comunicare. Mereu pregătite să învăţaţi, vi se pare greu să vă concentraţi doar într-o singură direcţie, iar această incapacitate de a vă sorta priorităţile o veţi avea, din păcate,întreagă perioada în discuţie.

Săgetător

Energia voastră se va canaliza spre sfera profesiei, în aşa fel încât să puteţi obţine o promovare pentru viitor. Cu originalitate şi idei geniale sunt şanse de a fi apreciate de şefii voştri. Deşi trecutul v-ar putea limita puţin ascensiunea, evenimentele vor afecta doar uşor calea pe care destinul v-o pregăteşte. Nu înseamnă că vi se blochează demersurile, ci că doar trebuie să depuneţi mai mult efort pentru ele.

Capricorn

Chiar dacă în primele zile nu veţi acorda atenţie muncii voastre, evenimentele vor hotărî să vă întoarceţi privirea într-acolo. Nişte acţiuni, nişte investiţii secrete şi puţin noroc vă vor ajuta să gândiţi profitabil planurile la locul de muncă, mai ales dacă există legături cu străinătatea. Puteţi aduce petrecerile alături de partener în prim plan, deşi poate că e cazul să vă preocupe mai mult problemele de serviciu.

Vărsător

Poziţia guvernatorului vostru, Saturn, apasă pe zodia voastră stabilind graniţe şi obligându-vă să vă recunoaşteţi limitele. Deşi aveţi temeri legate de eventuale probleme de serviciu, să ştiţi că sunteţi capabile să faceţi voi unele jocuri. Legăturile cu străinătatea sunt favorizate, iar persoanele pe care le veţi cunoaşte acum vor avea rolul lor în viaţă voastră.

Peşti

Familia, casa, domiciliul vor fi pe primul loc în preocupările voastre, dar, în ciuda celor mai bune intenţii pe care le-aţi avea, mă îndoiesc că puteţi menţine armonia, mai ales cu copiii care, în loc să  arate respect, vor dori să fie cumpăraţi. Nu disperaţi însă, pentru că, indiferent de cât de materialişti pot fi ei acum, relaţia voastră se va schimba în timp!

Astrograma săptămânii

„Trec printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar.  Am fost disponibilizătă  de la locul de muncă şi aş vrea să ştiu când îmi voi găsi ceva de lucru.” - Nicoleta Nistoran, născută pe 1 noiembrie 1976, ora 4.45, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

Traversezi o perioadă de testări şi se impune o renunţare exact în casa muncii. Visele tale sunt acum obstrucţionate, dar asta nu înseamnă să pici în depresie, ci, din contră, să îţi activezi talentele şi să îţi pui creativitatea la treabă. Nu face planuri pe termen lung, ci mulţumeşte-te cu ce pică acum, chiar dacă e prost remunerat. Nu exclude varianta de mici colaborări pe care să le execuţi de acasă. Cere ajutor şi familiei deocamdată!Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg