Iată cum afecteză Mercur retrograd zona dragostei

1 69594 original jpg jpeg

Se pot întâmpla multe lucruri în zona dragostei care vor afecta toate zodiile în această perioadă. Nu este cea mai bună idee de a te implica în anumite activităţi romantice. Însă există unele relaţii amoroase care sunt favorizate în această perioadă trecătoare de trei săptămâni. Mercur retrograd durează până pe 9 octombrie.

Iată câteva sfaturi pentru dragoste în această perioada:

1. Nici să nu te gândeşti la căsătorie

Un jurământ de căsătorie este unul dintre cele mai importante promisiuni pe care le vei face vreodată. Chiar dacă vrei să ispiteşti soarta prin această promisiune,la un moment în care promisiunile nu mai pot fi ţinute. Chiar dacă ai încredere absolută în dragostea ta,Mercur retrograd poate face ravagii la ceremonia de nuntă. Mercurc nu va fi în favoarea ta şi s-ar putea întâmpla ceva rău sau sala de recepţie ar fi rezervată greşit faţă de data menţionată de tine.

2. Gândeşte-te să-ţi reînnoieşti jurămintele de căsătorie

Dacă eşti deja căsătorită,acum e moment potrivit pentru a-ţi reafirma devotamentul faţă de partener. Profită de această ocazie pentru a organiza o petrecere de care te poţi bucura cu adevărat. Te vei simţi mai puţin frenetică,astfel poţi discuta cu prietenii,poţi savura nişte băuturi răcoritoare şi poţi dansa.

3. Nu căuta dragostea în această perioadă

Fie că eşti în căutarea unei relaţii de lungă durată sau doar una de moment,nu te sfătuiesc să o cauţi în această perioadă. Ai putea fi dezamăgită încă o dată deoarece Mercur retrograd trece pe lângă zona dragostei.

4. Fă primul pas spre împăcare

Dacă regreţi profund ruperea de cineva,acum este momentul să faci tu primul pas spre împăcare. Nu trebuie neapărat să reconciliezi,dar Mercur retrograd îţi va permite să eliberezi resentimente profunde. Dacă nu te împăci,schimbă comportamentul faţă de cel care a cauzat iniţial despărţirea. Mercur retrograd oferă o ocazie minunată de a corecta greşelile din trecut.

 5. Nu iniţia o procedură de divorţ 

Dacă eşti cu adevărat hotărâtă să rupi legăturile cu partenerul tău,aşteptă până când Mercur retrograd trece. În caz contrar,divorţul te-ar costa financiar,dar şi emoţional. În plus,condiţiile de despărţire ar trebui să fie foarte clare. Asta nu se va întâmpla dacă începi procedurile de divorţ în timpul lui Mercur retrograd.

6. Încarcă-te cu răbdare

Din cauza unei neînţelegeri,dacă tu şi partenerul tău aveţi o discuţie aprinsă de vină este doar Mercur retrograd. În cazul în care aştepţi până când Mercur intră în mişcare directă,voi doi v-aţi comporta ca şi cum despărţirea nu a avut loc. Totuşi,dacă doreşti să păstrezi relaţia în viaţă,acţionează ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Angajarea într-o aventură ocazională în timp ce sunteţi despărţiţi nu va consolida perspectivele pe termen lung.

7. Îţi aminteşti de o dragoste pierdută

Mercur retrograd te-ar putea ajuta să reaprinzi scânteia cu cineva din trecutul tău. În cazul în care eşti deja într-o relaţie romantică,păstrează lucrurile pe făşagul normalităţii. Oamenii care nu învaţă din trecut vor repeta greşelile,mai ales atunci când Mercur este retrograd.

8. Nu te duce la prima întâlnire

În mod clar,Mercur retrograd face dificilă comunicarea în acestă perioadă. Prin urmare,ceea ce crezi că este o glumă ar putea fi interpretată ca o insultă. Aşteptă până când Mercur intra în mişcare directă pentru a avea oîntâlnireromantică.

9. Întoarce-te la primii ani de relaţie

Dacă eşti deja într-o relaţie,acum ar fi perioada perfectă pentru a reveni la restaurantul unde te-a dus prima dată sau de a merge într-o a doua lună de miere, la hotelul în care aţi fost cazaţi prima dată. În plus,Mercur retrograd tinde să aprofundeze aprecierea pentru lucrurile care v-au făcut întotdeauna fericiţi.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!