Îmblânzeşte-ţi soacra în funcţie de zodie!

1 59935 original jpg jpeg

Se-ntâmplă adesea să intri în conflict cu mama partenerului tău? Astrele îţi vin în ajutor şi-ţi spun cum o poţi îmblânzi în funcţie de zodia în care este născută.

Soacra Berbec

Are tendinţa să se bage prea mult în viaţa ta de familie,însă de fiecare dată când o atenţionezi, va avea o scuză bună. Ca să o îmbunezi, nu trebuie să o confrunţi în mod direct, fiindcă o vei impulsiona şi mai tare să se implice fără voia ta în relaţia cu fiul ei.

Soacra Taur

Este extrem de încăpăţânată şi de posesivă când vine vorba de fiul ei şi vrea să deţină controlul în familie. Ca să o abaţi de la scopul ei principal, ai grijă să-i satisfaci pe deplin gusturile culinare şi să locuieşti cât mai departe de ea.

Soacra Gemeni

Este destul de detaşata şi nu empatizează cu uşurinţă, însă când vine în vizită roag-o să se ocupe de copii, în special de cei mari, pentru că este o fire creativă.

Soacra Rac

Poate fi extrem de geloasă şi posesivă. De aceea, cel mai bine este să discuţi cu ea doar lucruri punctuale, fără să intri în detalii. Ignoră-i emoţiile negative pe care le emană adesea.

Soacra Leu

Cea mai bună cale de a îmblânzi o soacră născută în zodia Leu este să-i face multe complimente şi să nu uiţi niciodată de ziua ei. Astfel, vei reuşi să convieţuieşti cu ea fără prea multe bătăi de cap.

Soacra Fecioară

Are de cele mai multe ori senzaţia că le ştie pe toate şi nu iartă nimic,mai ales când vine vorba de curăţenie. Ca să eviţi conflictele, dă-i senzaţia că ea este cea care are dreptate şi stimuleaz-o să te ajute la treburile casnice.

Soacra Balanţă

Poate fi extrem de critică, întrucât are standardele destul de ridicate. Cel mai bine se înţelege cu bărbaţii, aşa că las-o în grija soţului tău sa a prietenilor de sex masculin.

Soacra Scorpion

La început poate fi suspicioasă în ceea ce te priveşte şi are un stil destul de arogant, de aceea trebuie să adopţi o strategie pentru momentele în care vă întâlniţi. Orice ai face, nu o lăsa să creadă că ea este cea care deţine controlul asupra situaţiei.

Soacra Săgetător

Are impresia că deţine toate răspunsurile şi soluţiile la problemele şi situaţiile care apar de multe ori în sânul familiei. Pentru a evita conflictele, distrage-o cu ajutorul copiilor sau planifică-i o vacanţă cât mai departe de casă.

Soacra Capricorn

Poate deveni blândă dacă ştii cum să-i ajungi la inimă. În general, îi place când familia ei o face mândră,aşa că ori de câte ori nepoţii ei au rezultate bune, nu ezita să o anunţi şi pe ea. Când vine în vizită încearcă să fii gazda perfectă.

Soacra Vărsător

Are mai multe momente în care este prietenoasă decât arţăgoasă. Dacă vrei să aveţi o relaţie degajată, trateaz-o ca pe o prietenă. Astfel, nici nu îţi vei da seama că petreci timp cu soacra ta.

Soacra Peşti

Ca să convieţuieşti cu ea trebuie să rămâi calmă indiferent de circumstanţe. Întrucât este o fire gurmandă, încântă-i papilele gustative de fiecare dată când vine în vizită. Cu siguranţă,va deveni mai umană.



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg