Lună Plină în Vărsător: cum vor fi influențate zodiile începând cu data de 1 august

Ultima Lună Plină din această vară va avea loc pe marți, 1 august, în semnul Vărsătorului. Acest tranzit aduce vești importante pentru toate zodiile, așa că iată la ce trebuie să te aștepți în funcție de semnul tău zodiacal! 

image

August începe cu un eveniment astrologic intens, Luna Plină în Vărsător. În general, vom simți o nevoie mai mare de libertate decât în mod obișnuit, vom fi tentați să ne analizăm prioritățile și să petrecem timp cu prietenii.

Berbec 

Luna Plină te îndeamnă la introspecție. A sosit momentul să te întrebi dacă ești înconjurat de oamenii potriviți, iar dacă ești de părere că opiniile altora îți conduc viața, acesta este un semn că trebuie să faci o schimbare. Este timpul potrivit să îți prețuiești mai mult valorile! 

Taur 

Evită orice exces! Ești îndemnat să îți asculți intuiția și să ai încredere în primul instinct. În această lună s-ar putea să îți dorești să pui cariera pe primul loc, iar familia pe al doilea. Nu-i neglija pe ceilalți și aminește-ți că echilibrul este cheia armoniei. 

Gemeni 

În perioada următoare, vei fi predispus la o nemărginită sete de cunoaștere. Vrei să experimentezi lucruri noi, să cunoști alți oameni, locuri și obiceiuri. Astrele te susțin să îți asculți sufletul, dar nu uita să fii și prudent! 

Rac

A sosit momentul să te analizezi și să îți apreciezi și mai mult valorile. În perioada imediat următoare, poți să fii învăluit de emoții puternice, (chiar și de energii negative) dar dacă ești împăcat cu tine, nimeni și nimic nu o să te dezechilibreze. 

Leu 

În această perioadă trebuie să ai mai multă încredere în tine și să fii atent la stilul de viață pe care îl duci. S-ar putea să simți că persoanele din jur îți îngrădesc libertatea. Nimic mai greșit! Nu uita că ești liber să faci ce îți dorești, desigur, cu prudență. 

Fecioară 

Energia Lunii Pline te îndeamnă să iei o pauză, să te odihnești și, de ce nu, să îți planifici o vacanță. S-ar putea să te simți stresată, iar acest lucru se întâmplă din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. De asemenea, s-ar putea să ai o perspectivă nouă asupra unei probleme mai vechi. 

Balanță 

A sosit momentul să te concentrezi asupra obiectivelor tale! Astrele te îndeamnă să îți asculți intuiția și să renunți la unele obiceiuri greșite pe care le-ai avut în ultima perioadă. Poate că te-au făcut să te simți bine pe moment, dar la ce folos dacă nu sunt benefice pe termen lung? 

Scorpion 

Dacă până acum ți-a fost teamă să ieși din zona ta de confort, acum este necesar să faci acea schimbare pe care ți-o dorești de mult timp. Energia ta se va îndrepta asupra carierei, așa că, dacă ești dispus să riști, sunt șanse mari să legi conexiuni importante. 

Săgetător 

Atenția îți va fi îndreptată asupra lecturii și vei găsi bucurie în achiziționarea anumitor cărți pe care ți le dorești de mult timp. Această activitate îți va crește stima de sine, la fel și meditația. 

Capricorn 

Prietenii vor deveni și mai importanți pentru tine. O să simți nevoia să te înconjori de oameni buni pe care să te poți baza și în viitor. „Socializare” este cuvântul care va descrie perioada imediat următoare. 

Vărsător 

Este un moment excelent pentru a le acorda mai multă atenție celor din jurul tău! Dacă le vei arăta prietenilor că îți pasă de ei, o să simți la rândul tău că faci parte dintr-un colectiv, iar oamenii o să îți reamintească cât de iubit ești. În limitele rațiunii, fă-ți timp pentru ceilalți și îți promitem că vei rămâne cu multe amintiri frumoase din această vară! 

Pești 

Poate că emoțiile te-au acaparat în ultima perioadă, iar pentru ca starea ta de spirit să nu fie afectată, cel mai bine începi prin a-ți face un program. Notează-ți care sunt propritățile tale, ce termene limită ai, dar și ce planuri ai pentru viitor, iar astfel o să reușești să te simți în siguranță!

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg