N-aduce anul ce-aduce eclipsa!

1 69884 original jpg jpeg

O eclipsă parţială de soare a deschis fastuos luna aceasta. Este un eveniment cosmic aducător de schimbări, de veşti, de oportunităţi, mai ales în intervalul 8-16 iulie .

Poate ştii că o eclipsă de Soare semnifică noi începuturi,pentru că se întâmplă numai când e Lună Nouă. Sau ştii că o eclipsă de Lună marchează sfârşitul unei etape sau un punct culminant,pentru că se petrece doar când e Lună Plină.

Se spune că eclipsele de Lună ne predispun la rememorări,iluzii,emoţii intense. Mai interesante sunt însă eclipsele de Soare:ele aduc schimbările,de obicei,benefice. Dacă un astfel de fenomen se întâmplă în preajma zilei tale de naştere,vei simţi efectele pe parcursul întregului an.

Reţine că eclipsa de soare te ajută să te maturizezi şi că cel mai adesea este de partea ta! Evenimentele pe care le aduce sunt mereu importante şi,nu de puţine ori,îţi pot lăsa impresia unei predestinări. Ca să nu fii luată prin surprindere,iată ce aduc zilele următoare!

Schimbă-ţi viaţa!

O eclipsă de Soare te ajută să treci rapid de la un nivel la altul,oferindu-ţi toate condiţiile favorabile. ­

Aşteaptă-te ca în preajma zilei de 1 iulie lucrurile să se pună în mişcare,să apară binefăcători neaşteptaţi,critici care te motivează,sponsori care te ajută să iei decizii şi să faci schimbări în viaţa ta.

Înseamnă o şansă de a evolua,de a avansa. Profită,întrucât asta e ultima eclipsă de Soare din 2011!

Urmări pe termen lung

Sunt evenimente pe care pe moment nu le vezi neapărat ca favorabile,dar care pe termen lung te ajută. Să nu te mire dacă în aceste zile vei vinde sau vei cumpăra o casă,vei începe o nouă afacere,vei obţine o promovare,vei întâlni un necunoscut interesant,vei primi un job sau vei divorţa.

Toate aceste evenimente sunt începuturi. Chiar şi aşa,într-un astfel de moment devenim dintr-odată foarte conştienţi de trecerea timpului şi ne apucă nostalgia.

Paşi pe un pod necunoscut

Nu de puţine ori,în preajma unui fenomen de acest gen,poţi trăi o senzaţie asemănătoare cu cea pe  care o ai când visezi că mergi pe un pod străin şi şubred. Te întrebi dacă te vei prăbuşi,îţi e frică,dar mergi mai departe. Necunoscutul  înseamnă provocare şi cu asta se ocupă o eclipsă de Soare.

Poţi simţi frustrarea de a nu avea nicio posibilitate de întoarcere,dar tocmai aici e cheia. Să te întorci la ceva sigur,dar deja încercat,nu este o soluţie.

Eşti pregătită pentru mai mult,mergi înainte! Debutând cu o eclipsă de Soare,luna iulie nu se anunţă deloc liniştită,fiind guvernată de tot ce înseamnă schimbare.

Evenimentul de pe 1 favorizează relaţiile sociale,dar poate provoca rupturi pe plan familial.

Marchează evenimente majore

Evenimentul astral din 1 iulie îţi poate aduce veşti legate de lucruri care pot conta enorm pentru tine. Deşi nu sunt întotdeauna pozitive de la prima vedere.

Nu uita însă că această eclipsă aduce schimbări care ne pun în valoare părţile bune. În plus,favorizează modificările de statut. Acum poţi întâlni dragostea vieţii tale.

Sau dacă visezi un anumit job,obţii un interviu cât încă persistă efectele eclipsei! Racii sunt cei mai vizaţi de astfel de întâmplări majore.

Calendare modificate

Eclipsele de Soare accelerează lucrurile. Planurile se devansează. Timpul este comprimat. Deciziile sfidează timpul. Dacă,de exemplu,un cuplu şi-a plănuit nunta peste un an,acum,dintr-un imbold,se poate hotărî să-şi schimbe planurile şi să se căsătorească imediat.

Întâmplările exterioare favorizează schimbările bruşte de planuri. În preajma eclipsei de Soare,oamenii trăiesc mai intens ca de obicei. Motiv pentru care unii astrologi mai înţelepţi îţi recomandă să nu acţionezi conform deciziilor imprevizibile luate într-o astfel de perioadă.

Mai ales acum,când eclipsa de Soare se produce în opoziţie cu un Pluto retrograd,care aduce crize de identitate,e de preferat să faci eforturi şi să-ţi controlezi impulsivitatea.

Eclipsă de ziua ta?

Dacă eşti născută pe 1 iulie,pregăteşte-te! Anul care urmează cu siguranţă va fi plin de evenimente. E foarte posibil să faci o mare schimbare în stilul tău de viaţă.

Schimbări neaşteptate de direcţie se anunţă pentru oricine are Soare,Lună,o planetă sau alt punct important din harta natală pe traseul atins de eclipsă.

Cum aceasta are loc în faza de Lună Nouă în Rac  (Soarele în Rac este în conjuncţie cu Luna în Rac),Racii vor trăi o perioadă foarte intensă. 

Semnele cardinale sunt şi ele pe lista celor care vor resimţi o influenţă benefică a fenomenului,mai ales Gemenii,Balanţele şi Vărsătorii născuţi în jurul unei date de 1 a lunii.

Încă o şansă!

Alte zodii nu au neapărat parte de schimbări majore,dar vor resimţi şi ele efectele. Scorpionii se pot întoarce spre latura lor spirituală.

Peştii sunt mai predispuşi spre creativitate în această perioadă şi îşi pot descoperi noi talente. Săgetătorii vor încerca să se impună în faţa celorlalţi şi să rezolve anumite probleme financiare.

Fecioarele îşi redefinesc latura socială,ele pot face acum noi cunoştinţe care să le ajute să obţină succese nebănuite.

Fiind ultima eclipsă pe axa Rac-Capricorn dintr-o serie începută în 2009,pentru cele mai multe zodii ea reprezintă o ultimă şansă în acest an de a corecta anumite greşeli şi de a trece la un alt capitol de viaţă.

Descoperiri şi regulile universuluiEclipsele sunt eficiente mai ales în descoperirea caracterului sau a adevăratelor motivaţii. Asta poate fi foarte deconcertant şi chiar supărător.

Dar eclipsa încearcă să te ajute. Zilele astea,dacă vei simţi că toate te depăşesc,aminteşte-ţi o regulă de bază:universul nu va respecta un spaţiu gol.

Ori de câte ori un vid este creat,universul se grăbeşte să-l umple. Trebuie să crezi că acest lucru se va întâmpla şi în viaţa ta şi tot ceea ce dispare va fi înlocuit.

Adesea noul se dovedeşte a fi mult mai bun decât ce-a fost înainte.

Atenţie la ştiri!

În preajma zilei de 1 iulie,fii atentă la orice veste,chiar dacă pare neimportantă la prima vedere. Nu ştii ce ascunde. Veştile aduse acum nu sunt neapărat plăcute.

Uneori în astfel de momente îţi dai seama că nu poţi controla totul în viaţă. Încerci stări de tristeţe sau de neîncredere.

Petrece timp cu cei dragi şi aminteşte-ţi că rolul eclipselor de Soare e acela de a ne ajuta să evoluăm. Deşi nu întotdeauna e uşor!

Schimbări de perspectivă

O eclipsă de Soare aduce o schimbare de perspectivă. Poate fi ca şi cum o piesă de puzzle,care îţi lipsea sau pe care pur şi simplu n-o vedeai,acum brusc pică din cer chiar în mâinile tale.

După ce o vei adăuga în puzzle-ul tău,întreaga situaţie se va schimba. Deodată,misterul este elucidat şi înţelegi ce până atunci nu înţelegeai. Având o imagine completă,vei şti ce trebuie să faci în continuare. Nu mai eşti în întuneric.

Sună ciudat,dar se pare că o eclipsă poate face lumină! Aşadar,pe 1 iulie,la ora 11.53,ai întâlnire cu eclipsa parţială de Soare.

Efectele ei le poţi resimţi atât înainte,cât şi după,în funcţie de propria astrogramă. De data asta,Racii,Gemenii,Balanţele şi Vărsătorii sunt cei care le vor resimţi din plin!

Eclipsa de Soare din 1 iulie 2011 este ultima din acest an şi marchează intrarea astrului în Rac.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg