Previziunile astrale pentru Valentine’s Day. Nativii în Fecioară şi Peşti ridică temperatura în dormitoare

1 shutterstock 200478110 jpg jpeg

Fă ultimele pregătiri pentru ziua Sfântului Valentin şi află de ce ţi-au pregătit astrele pentru 14 februarie, când este celebrată iubirea. Pentru unii nativi din zodiac, ziua va fi una însorită şi călduroasă, însă pentru alţii, „Valentine’s Day‟ va fi despre potolirea furtunilor interioare.

Luna nouă în zodia Vărsător, de pe 1 februarie, ne-a influenţat pe toţi să privim lucrurile în dragoste în ansamblu, fie că a fost vorba despre despărţiri, fie că a fost vorba despre trecerea la o etapă superioară în relaţie. În astrologie, Luna este văzută ca unul dintre cei mai importanţi predictori ai energiei zilnice, iar asta, pentru că este corpul ceresc cu cea mai rapidă mişcare de pe cer. Interacţionează cel mai mult cu alte planete, combină energiile şi oferă indicii despre tipul de vibraţie la care ne putem aştepta într-o anumită zi.

De Ziua Îndrăgostiţilor, scrie womanandhome.com, Luna va traversa zodia Rac şi apoi se va muta în semnul astrologic Leu. În Rac, se simte ca acasă, în confort şi siguranţă, se simte îngrijită şi iubită. În această perioadă, Luna va face două aspecte intense chiar când se pregăteşte să părăsească semnul Racului, formând opoziţie cu Pluto, planeta morţii, renaşterii şi transformării, apoi cu Mercur, planeta comunicării. Întâlnirea Lună-Pluto poate aduce în discuţie sentimente îngropate, lupte de putere, gelozie şi interpretări greşite de situaţie. Când face aspect cu Mercur, Luna favorizează dorinţa de ne exprima, de a comunica din inimă, de ne dori vindecarea şi a spune adevărul.

Spre finalul zilei, Luna se apropie tot mai mult de semnul Leu, cunoscut pentru jovialitatea sa, şi are loc o schimbare de dispoziţie. Suntem invitaţi să ne jucăm, să profităm de bucuria interioară din copilărie şi să ne încurajăm să fim romantici.

Berbec

Pentru nativii în zodia Berbec, nu există un moment mai bun decât prezentul pentru a-şi face public partenerul. Dacă sunt singuri, trebuie să se aştepte ca toţi ochii să fie aţintiţi asupra lor. De ce să nu încerce o primă întâlnire de Ziua Îndrăgostiţilor? Ce au de pierdut?

Taur

Ar putea fi timpul să vă luaţi ceva de pe inimă. Confruntarea Lună-Pluto vă activează a treia casă, aceea a comunicării. Puteţi reacţiona cu întârziere în a vă împărtăşi sentimentele şi emoţiile, dar ceva îngropat va ieşi la suprafaţă şi este timpul să spuneţi ce aveţi de spus. Reprimarea sentimentelor nu ajută pe nimeni.

Gemeni

Este timpul să-i lăsaţi şi pe alţii să intre în viaţa voastră. Ieşiţi din conul de umbră şi lărgiţi-vă metodele de abordare a celorlalţi, pentru că riscaţi ca vulnerabilitatea şi fricile să vă ţină izolaţi de distracţie. Scoateţi la iveală şi alte laturi şi pregătiţi să uimiţi anturajul, mai ales pe cel amoros.

Rac

Este timpul să spuneţi ce nevoi aveţi! Ziua debutează cu Luna în semnul vostru şi face opoziţie cu Pluto şi Mercur, încurajându-vă să vorbiţi despre ceea ce vă deranjează în parteneriatele voastre. Această configuraţie evidenţiază axa relaţiilor şi vă cere să recalibraţi această zonă a vieţii. Nevoile voastre contează şi este în regulă să aveţi aşteptări de la ceilalţi. Meritaţi totul.

Leu

Toţi ochii sunt pe voi, sunteţi surprinşi? Contextul astral este, de fapt, un memento planetar pentru a petrece timpul concentrându-vă asupra voastră. Ziua aceasta este despre a petrece timpul răsfăţându-te şi de a-i lăsa pe ceilalţi să-ţi acorde toată atenţia.

Fecioară

Lucrurile se încălzesc pentru voi, nativi în Fecioară! Întâlnirea electrizantă Venus-Marte are loc în a V-a casă a voastră, a dragostei, a creativităţii, jocului, sexului şi fertilităţii. Dacă nu sunteţi interesaţi de concepere, fiţi foarte atenţi la ce se întâmplă în intimitate! Eneria zilei este plină de creativitate şi romantism.

Balanţă

Cu Luna în Leu, trecând prin a XI-a casă, a grupurilor, prieteniei, speranţei şi viselor, acesta este un moment minunat pentru a-ţi petrece ziua alături de cei dragi. Sunt favorizate primele întâlniri, iar dacă sunteţi într-o relaţie, puteţi petrece Ziua Îndrăgostiţilor cu un grup de prieteni. Ieşirea din casă şi socializarea este cheia!

Scorpion

S-ar putea să nu doriţi să ieşiţi din casă. Având în vedere că Venus şi Marte se întâlnesc în a IV-a casă, cea a casei, poate fi greu să fiţi convinşi să ieşiţi din cămin, din dormitor. Energia de astăzi înseamnă să trataţi casa ca pe o evadare romantică, indiferent dacă vă petreceţi timpul singuri sau în compania cuiva. Vă doriţi intimitate suplimentară şi aveţi nevoie şi de odihnă.

Săgetător

S-ar putea să vă simţiţi puţin mai emoţionali. Luna se deplasează prin casa ta a VIII-a, a psihicului şi umbrelor, amintindu-vă că înfruntarea durerii din trecut vă poate ajuta să evoluaţi. Autenticitatea şi vulnerabilitatea voastră vor aduce vindecare.

Capricorn

Ziua de astăzi vă are în centrul spectacolului. Nativii singuri, astăzi, 14 februarie, s-ar putea să simtă că primesc atenţie suplimentară şi pot veni veşti bune legate de succesul întâlnirilor romantice. Pentru cei aflaţi în relaţii, aceasta este ziua când îşi recâştigă încrederea în sine şi câştigă puterea.

Vărsător

Persoanele născute sub protecţia acestui semn astral vor fi influenţate de o energie plăcută de a petrece timp cu cei iubiţi, conectându-se şi imaginându-şi viitorul împreună. Pentru cei singuri, ziua este oportună pentru a verifica de două ori lista cu calităţi dorite la viitorul partener de viaţă. Restul trebuie lăsat în seama magiei cosmice.

Peşti

Vă simţiţi prinşi într-un triunghi romantic (din nou). Dacă viaţa voastră amoroasă este puţin complicată, acum este momentul să vă cereţi drepturile, din inimă. Luna în opoziţia Racului cu Pluto şi Mercur activează a 5-a casă, a dragostei, sexului şi jocului. Puneţi pe tavă orice sentimente de gelozie sau tipare nesănătoase care au apărut şi apoi construiţi un mediu ideal pentru a lăsa energia sexuală să vă poarte pe cele mai înalte culmi.

@shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg