Top 5 bărbaţi sensibili în funcţie de zodie

1 65440 original jpg jpeg

Fiecare femeie îşi doreşte alături un bărbat inteligent, sigur pe sine, viril şi potent din toate punctele de vedere. Inteligenţa şi sensibilitatea la bărbaţi sunt două lucruri relative şi extrem de diferite, lucru ce ne intrigă şi ne atrage.

Când vine vorba de zodiac,doar câţiva excelează şi pot primi titlul de cei mai sensibili bărbaţi,aşa că,dacă v-am stârnit câtuşi de puţin interesul şi curiozitatea,haideţi să vedem împreună despre cine este vorba.

1.         Rac

Bărbatul Rac este ideal,este exact ce şi-ar dori orice femeie-el este cel la care visãm când punem capul pe pernă. Dacă i s-ar da un cal alb,ar fi Făt-Frumosul nostru autohton. Este un bărbat extrem de sensibil ce se dedică întru totul trup şi suflet unei cauze. Când vine vorba de o relaţie amoroasă va lasă totul de la el doar pentru binele şi fericirea partenerei riscând să fie rănit de foarte multe ori. Nu bagă în seama zidurile şi precauţiile pe care ar trebui să şi le ia şi se aruncă cu totul în faţa relaţiei.

2.         Leu

Chiar dacă este o persoană foarte puternică,în societate,când vine vorba de viaţa sentimentală se dedică în totalitate. Pentru el nu există jumătăţi de măsură şi nu crede în iubire neîmpărtăşită. Suferă extraordinar de repede din cauza acestor decepţii cauzate de diferenţa dintre realitate şi lumea creată în mintea lui,perfectă şi ideală. Este o fire foarte romantică şi aşteaptă de la partenera de viaţă să-i demonstreze la fiecare pas ce om minunat şi deosebit este.

Citeste articolul complet pe YVE.ro